Nuvažiavom mes į kaimą,teta ir sako, kad mūsų giminė tokius retus vardus duoda vaikams na pas mus tokie:
MIRETA
ORESTAS kaip rinkau buvo dar retas,net vardadienio kalendoriuja nebuvo,
VENANTAS Elektrėnų laikraštį rašė,kad ten toks tik vienas,
AIVINTAS nedažnai išgirsi,
DŽERALDAS dabar dažniau galima išgirsti,
Ir dar tikriausiai nepabaiga ,o promočiutės vaikiukų tai net užsirašo,nes joms sunku prisiminti .O KAIP PAS JUS AR DAUG RETŲ VARDŲ IR KOKIE?
Ankščiau kituose forumuose minėjau, kad mano vardas Milita. Tai susipažįstu su naujais žmonėm kyla problemų. Keletą minučių tenka aiškinti kaip tarti mano vardą. Vis ištaria ne Milita, o Melita, Mirita ar dar kaip nos liežuvį išlanksto, kad taip tarian galima jį nusilaušt Ir dar vardadienio neturiu...
Milita? Pirmą kartą girdžiu Labai gražus vardas
Mano vaikų vardai reti, nebent dabar Vėjūnių padaugėjo. Kai vyriausią sūnų pavadinom Eidui, visi vadindavo Aidu. Kai vyro mamai telefonu pasakėm koks antro sūnaus vardas, tai ji užsirašė ant gintarinio paveikslėlio, nes nieko po ranka daugiau neturėjo - bijojo pamiršt.
pas mane gimineje yra: nodas, jorinda, aiginte, armandas. tai tiek retesniu...
QUOTE(winterlady @ 2005 06 24, 13:11)
Ankščiau kituose forumuose minėjau, kad mano vardas Milita. Tai susipažįstu su naujais žmonėm kyla problemų. Keletą minučių tenka aiškinti kaip tarti mano vardą. Vis ištaria ne Milita, o Melita, Mirita ar dar kaip nos liežuvį išlanksto, kad taip tarian galima jį nusilaušt Ir dar vardadienio neturiu...
Mano sūnus kaip vardą rinkau,irgi buvo be vardadienio,o dabar jau porą metų kaip atsirado,o dukrytė taip pat be vardadienio ,bet gal atsiras kol norės švesti savo vardadienį.
Mano ir vyro, ir sūnelio vardas- Atas
Jau pradėjau gailėtis, kad ir vaikiukui tokį vardą davėm, nes- makalynė nenormali. Šaukiu vaiką- prisistato vyras ir atvirkščiai O ir dėl paties vardo-pastoviai problemos, vis kiti ne taip išgirsta Vadina ir Adu, ir Aidu, ir Tadu, o vakar net Algiu vyrą pavadino
Jau pradėjau gailėtis, kad ir vaikiukui tokį vardą davėm, nes- makalynė nenormali. Šaukiu vaiką- prisistato vyras ir atvirkščiai O ir dėl paties vardo-pastoviai problemos, vis kiti ne taip išgirsta Vadina ir Adu, ir Aidu, ir Tadu, o vakar net Algiu vyrą pavadino
Mūsų kleckas - MIJA, turėtų būti MIA, bet neregistravo taip mūsų deriovnioj
Na dabar jau nebe retas tas mūsų vardas, nes kai taip pavadinom, forume atsirado dar keletas bendravardžių
Mūsų giminėj yra panelė, kuri apskritai vienintelė turi tokį vardą LITUANIKA bet jos tėvams, tuo metu buvusiems pankams, atleistina
dėja, o tu gal iš Elektrėnų, kad rašei apie elektrėnų laikraštį aš ten pažystu vieną Džeraldą - gal sutapimas
Na dabar jau nebe retas tas mūsų vardas, nes kai taip pavadinom, forume atsirado dar keletas bendravardžių
Mūsų giminėj yra panelė, kuri apskritai vienintelė turi tokį vardą LITUANIKA bet jos tėvams, tuo metu buvusiems pankams, atleistina
dėja, o tu gal iš Elektrėnų, kad rašei apie elektrėnų laikraštį aš ten pažystu vieną Džeraldą - gal sutapimas
QUOTE(Chilli @ 2005 06 24, 19:23)
dėja, o tu gal iš Elektrėnų, kad rašei apie elektrėnų laikraštį aš ten pažystu vieną Džeraldą - gal sutapimas [/color][/font]
Ne aš kaunietė iš eigulių,bet mano daug giminės Elektrėnuose.O Džeraldas tai mano pusbrolio sūnaus vardas,jam dabar apie 8 metukai turėtų būti,jau senai mačiau,tai net nežinau. Kiek vardų išvardinau,tai visi išten.Išskyrus mano du lelius.
O kažin ar yra toks vardas Moneta. Atrodytų visai gražus, jei neturėtų prasmės...
Pas mus giminėj jokių retų vardų nėra, todėl visi turi vardadienius...
Įsivaizduojat geriau pamąsčius supratau, kad mane mama nuskriaudė pati turi kokius tris vardadienius, o aš nė vieno