mano nuomone sis tyrimas nekenkia, o priesingai leidzia pastebeti gana anksti apsigimimus...kitose salyse ji daro kas menesi
QUOTE(Maliku @ 2008 10 20, 19:52)
O šalutinį eko poveikį, jei jis yra, pamatysim po kokių 20 metų, nes mes galima sakyti esame pirmoji karta, kurioms šis tyrimas daromas...
Lietuvoje gal ir pirmoji, bet pasaulyje echo naudojamas jau bene 50 metu - pirmieji kudikiai, tirti echo, jau ne tik savo vaiku, bet ir anuku turi. Neuzfiksuota jokiu salutiniu efektu, tad medikai jau seniai nebekalba apie sio tyrimo galima zala.
Jeigu reikia tai ir ziuri su echo, siaip sau nezaidziama. Todel diskutuoti ar tai kenkia ar ne, net neverta, juk vis viena neirodys ne viena puse, kaip ten is tikruju yra.Man pvz, kadangi dare IUI per visa nestuma ziurejo gal kokia 10 kartu ir del to visai nepergyvenu, pasitikiu gyde, nemanau, kad darytu ka nors, kas gali pakenkti leliukui. Uz tai esame ramios del jo vystymosi.
QUOTE(muah @ 2008 11 18, 00:23)
daznai nedaro del finansiniu sumetimu, nes is tiesu tai yra brangokas malonumas
Koks skirtumas as susimoku uz ta paslauga tikrai manau ne del finansu nedaro
QUOTE(edita-edita @ 2008 11 22, 18:28)
Koks skirtumas as susimoku uz ta paslauga tikrai manau ne del finansu nedaro
cia kalba buvo apie valdiskas poliklinikas
ir as prisidedu prie tokios nuomones, kad jis nekenkia... kodel jums kyla atokie klausimai???
QUOTE(muah @ 2008 11 22, 22:41)
cia kalba buvo apie valdiskas poliklinikas
Nu taip apie valdiskas as ir valdiskoj susimoku ir vis gi galvoju kad ji ne del finansu nedaro , o kas per daug tas nesveika
Sveikos,
Norėčiau užduot klausimą nelabai į temą Ar pirmą kartą darant echo gali vyras stebėti ekraną?
Norėčiau užduot klausimą nelabai į temą Ar pirmą kartą darant echo gali vyras stebėti ekraną?
jei nestumas be komplikaciju,manau tikrai nereikia ten be reikalo echoskopuoti pastoviai.
pati turejau per visa nestuma tik 3 echo
Papildyta:
zinoma
geru ispudziu jums
pati turejau per visa nestuma tik 3 echo
Papildyta:
QUOTE(Clotilde @ 2008 11 24, 09:39)
Sveikos,
zinoma
geru ispudziu jums
Per nėštumą turėjau mažiausiai 10 echoskopinių apžiūrų ir nieko blogo neatsitiko. Svarbu gerai sekė mano vaikelio vystymąsį. Dabar auginu sveiką ir linksmą mažylę
QUOTE(Clotilde @ 2008 11 24, 11:39)
Sveikos,
Zinoma leidzia Juk abu laukiates. mano vyras kitaip net i nestuma pradejo ziureti, kai per echo pamate ten gyvenenti leliuka, spurdancia jo sirdele
sveikutes. as gyvenu londone, pirma karta echoskopija man padare 12 sav, antrajai paskyre ateiti 22sav. kiek zinau normalu daryti yra 2 kartus. bet pries menesi buvau lietuvoje tai pasidariau savo antraja lietuvoje tad kai si 5dieni ejau darytis vel anglijoje jau man buvo trecias kartas. ir liepe ateiti dar karta nes vaikas buvo idomioj pozicijoj ir nejo gerai patikrinti. man jau bus 4 kartas. truputi baisu kad nebutu per daug, ka jus manot? nieko neatsitiks? labai pergyvenu..
p.s. daktarei pasakyti pamirsau kad turejau dar viena papildoma echoskopija...
p.s. daktarei pasakyti pamirsau kad turejau dar viena papildoma echoskopija...