QUOTE(Ramone22 @ 2008 10 27, 21:40)
mano nuomone apie echo irgi butu neigiama...maciau tokia laida kur mokslininkai tyre echo poveiki kudikiui...jie sako kad kudikis yra svitinamas todel dazniausiai kai stebima echo jis uzsidengia veida ar vartosi...nes jam si procedura nera maloni...
nesamonė... marazmas kažkoks- kokia kalba laidą matėt? gal nesupratot??? pasižiūrėkit kokios pozos yra kūdikių... kur jų rankytės... kaip jos vystosi...
Tokius skiedalus skleisti dar ir sakant kad laidą matė... Kokia laida? tai kodėl aš jos nemačiau? nors nėštumo metu atsisiunčiau viską ką radau apie nėštumą, gimdymą, visas procedūras... (tame tarpe ir echo...)
Man tik šiaip- ydomu. Dabar pamastykim... Įsigijau prietaisą nubaidyti pelėms... (taip nutiko- išpurškė santepideminis rūsį nuo pelių o tos padlos subėgo į butus... (mes aukšte gyvenam)) taigis jo veikimo principas- būtent bangos- tos kurių mes negirdime- o pelės girdi ir jo nemėgsta... Ten juodu ant balto parašyta kad žmogui ir stambesniems žinduoliams nedaro jokio poveikio šis prietaisas... tik mažesniems žinduoliams tokiems kaip katė, pelė ir tt.t.t.t.t.t.t. Tai dabar ydomu- garsas sklinda. Aš jo negirdžiu... o mano kūdikiui ką? kenkia? NE pati matau kad nekenkia, aš nejuntu diskomforto , ji neužsidengia ausyčių, gerai miega, gerai valgo, gerai auga... manau su echo tas pats...
man darė kiekvieną mėnesį- o paskutinį mėnesį kas antrą savaitę- ir berods gerai augam. neatsiliekam