QUOTE(Mergiona @ 2012 06 05, 12:34)
Nu o ziurejot ta filmuka, kur idejau? Apie daroma zala echoskopu.
TAip as uz gimdyma, o ne zudyma,jau koks yra tas zmogus toks, bet man tai zmogus. Be to turiu realu pvz drauges, kur visi medikai Kaune, Vilniuj nustate, kad nesivyste pgl juos visi vidaus organanai, visi siule aborta,sake nu vis tiek jei ir gims neilgai isgyvens, ji apsisprende gimdyti is tikruju net nesvarste. Ir turi visiskai sveika vaika, pagimdzius klinikose, medikai issinese ir negalejo patiketi,kad vaikelis visiskai sveikas. O ji visa nestuma beveik praverke,o butu nesidariusi to echoskopo, butu ramiai sau nesiojusi. Man paciai buvo labai didele paklaida del gimdymo datos,jei ne gydytoja ,kuri uz naturaluma kita butu iskatinusi jau pries 2 sav tikriausiai.O as buvau tikra,nes technika yra technika, oas savo kuna pazystu.
O jei buna nesivystantis nestumas, manau,kazkaip ta moterys pajaucia, nebuna,kad pilvelis auga viskas gerai, girdi kaip sirdute plaka(kaip ir sakiau nebutinai per echoskopa) ir nesivysto.Galu gale vistiek jau vaikeliui nepadesi, o vaikas man prioritetas pries mamos ramybe. GAl, kad abu nestumo pardzias buvau Airijoj, tai kazkaip patiko ju pozoiuris ir prieziura i nestuma, kaip i naturalu procesa, o ne kaip liga ir kuo mazesni daktaru kisimasi. Kad ir vaginalines patikros ten niekas nedaro, jei viskas gerai. Manau ,abortai per daug daznai siulomi ir atliekami Lietuvoj.
O kas svarbiausia cia buvo klausimas
apie echoskopa,kaip nestumo patvirtinima ir tas jums atrodo reiklainga?Jei is tikruju moteris nori vaikelio ir dar nesiekia kazkokiu diagnoziu del sveikumo ar verta rizikuoti? toks buvo mano pasakymas ir siulymas kiekvienai permastyti paciai.
Tikrai nenusivyliau Semetos kursais,tiesa senokai jau buvau,dabar turi gal dar naujesne informacija. Ir buten,kad akys neuzmerkiamos ir ne aklai darai ka sako medikai, o realiai mastai kas is tikruju reikalinga, o kas ne.Ir viska kas ten kalbama ,tai ne siaip pamastymai,viskas paremta tyrimais, mokslininku darbais