Ir aš pagaliau pabaigiau savo sarafaniuką:
Užtrukau truputį daugiau negu tris savaites it esu be proto patenkinta rezultatu .
Ar pastebėjot, kad baigiam temą?
Ar atidarys kas nauja tema? Ar vel man
Vel tau Nes sauniai tai darai:)
QUOTE(Žuvelė @ 2008 11 10, 18:06)
Zuviuk, jau pasigedau tavęs. O kiek eilių tavo servetėlė? Nes as turiu kelias žurnaliukuose, tik reikia nuskanuoti. Jei, aišku, ne per mažai eilių bus
Manoji irgi jaučiu gausis trumpa... bet tada sakiau, kažką kursiu... Ir vėl taip išplatėjo...
O kokio Nr. virbalais tu mezgi??? Sakau, gal aš per plonais mezgu...
Manoji irgi jaučiu gausis trumpa... bet tada sakiau, kažką kursiu... Ir vėl taip išplatėjo...
O kokio Nr. virbalais tu mezgi??? Sakau, gal aš per plonais mezgu...
buvau dingus - maziukui reikejo rimtos mediku pagalbos... tai savaitele teko prabuti vos grizus prisziurejau cia teik groziu, kad puliau savo sarvetele pribaiginet... ir pribaigus pamaciua kad negerai gavosi...
mezgu tai as 4nr virbalais ir pats mezginys gaunasi graziai, bet su rastu nepavyko. O visi kiti kur tusiu - labai neaiskios schemos - nieko negaliu iziureti - susilieja. todel buciau dekinga jei nuskanuotum ir atsiustum nes uzsispyriau ir sitos svajones nepraleisiu - iveiksiu. Manoji servetele buvo 85 eiluciu bet as pradejau nuo vidurio kazkur - taipissiskaiciavau. Cia gal beda ir buvo:?
QUOTE(morta-sigita @ 2008 11 10, 18:09)
Ir aš pagaliau pabaigiau savo sarafaniuką:
Užtrukau truputį daugiau negu tris savaites it esu be proto patenkinta rezultatu .
Labai gražu. Greitai akį užmetus, maniau kažkas vėl mano cituoja. Bet čia gi dryžiukai tankesni. Šaunuolė. Dryžuoti zigzagai valdo
LaimužėX irgi labai fainas kostiumėlis. Bet man kažkaip maxiai žiemą nelimpa
QUOTE(qqte @ 2008 11 10, 16:19)
nu as tai manau kad jei mezgeja numezge suknele kuri yra ziauriai per plati o tu uz ja pinigus moki, tai ji turetu ir sukti galva ka daryt kad tau tiktu suknele
sory tokia mano griezta nuomone, bet as jei nesugebu numatuot tai ir neapsiimu tokiais darbais
Pritariu tavo zodziams simtu procentu,jei imasi megzt uz pinigus tai turi kokybiskai atlikti ir savo darba marta-sigita nuostabi suknutesory tokia mano griezta nuomone, bet as jei nesugebu numatuot tai ir neapsiimu tokiais darbais
coliukee-laukiam,kad tu pasirupintim nauja tema
morta-sigita, nugis labai grazu o cia nerta ar megzta, niekaip neiziuriu ziuriu daba dryziai visas uzvalde
QUOTE(qqte @ 2008 11 10, 16:19)
nu as tai manau kad jei mezgeja numezge suknele kuri yra ziauriai per plati o tu uz ja pinigus moki, tai ji turetu ir sukti galva ka daryt kad tau tiktu suknele
sory tokia mano griezta nuomone, bet as jei nesugebu numatuot tai ir neapsiimu tokiais darbais
jei jau pinigus moki, tai turi teisę ir prašyt pataisyt
QUOTE(garbanota avyte @ 2008 11 10, 22:02)
morta-sigita, nugis labai grazu o cia nerta ar megzta, niekaip neiziuriu ziuriu daba dryziai visas uzvalde
Po dryziu imsimes kvadratu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.