katuks nu nerealu ,truksta zodziu
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 20, 07:19)
Sveikos sukneliautojos
Na ir grožių pridėjot,ne tas žodis Žiūriu ir svaigstu Visosms po už tuos grožius ir darbštumą
O mane nusivylimas aplankė Užsiciklinau,kad nuogėmingajai noriu medvilnės su viskoze-ir nepatikėsit,nieko nerandu Gal kur užmatėt,pasidalinkit informacija Niu taip noriu megzti,bet negaliu-reikia to siūlo, kurio reikia,kiti netinka Pagelbėkit,būkit draugutės
Na ir grožių pridėjot,ne tas žodis Žiūriu ir svaigstu Visosms po už tuos grožius ir darbštumą
O mane nusivylimas aplankė Užsiciklinau,kad nuogėmingajai noriu medvilnės su viskoze-ir nepatikėsit,nieko nerandu Gal kur užmatėt,pasidalinkit informacija Niu taip noriu megzti,bet negaliu-reikia to siūlo, kurio reikia,kiti netinka Pagelbėkit,būkit draugutės
Nebesusigaudau, kuri ta tavo nuodemingoji....
Bet medvilnes su viskoze ivairaus storumo ir nemazai spalvyciu siulu yra Casa Lanoje, Basanaviciaus g.2, paziurek ten
Zuvele kryzmine geraja kabini ne is priekio o is uz nugaros kad ji persisuktu
QUOTE(vasaruolė @ 2008 10 19, 12:49)
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 10 19, 18:01)
QUOTE(katuks @ 2008 10 20, 09:16)
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 10 20, 10:41)
La Perla - figuryte is suknyte nuostabi
As ateinu su ziurkium , mergaites jusu darbeliai nepaprasto grozio
Nežinau kaip ten su tuo grožiu , bet kai savo rankomis darbas atliktas, tai ir vertė jo auksinė
o dabar va papasakosiu apie nuodėmingąją. taigi buvau šiandien netoli Burdos salono, galvoju užeisiu pažiūrėti medžiagyčių (nes kartais dar mėgstu ir siūti) ir ką gi ten matau ogi nuodėmingosios medžiagos, netgi trijų atspalvių: melsvo, rausvo ir rusvo. toks noras kilo nusipirkti gabaliuką. ir ne tam kad siūti, o kad raštą išsinagrinėti nelabai smagu buvo paduotuvėj nagrinėti, nes buvau vienintelė pirkėja su trim pardavėjom.
bet grįžtant namo galvojau , kad gal labai norint galima ir pasisiūti ką nors, nes kaina tai tikrai labai normali: apie 37-38 litus už metrą. tik kad maniškė mašina nesiuva trikotažo.
kiek užmačiau, tai yra viskozinis siūlas, nu bet jau labai plonas...
o dabar va papasakosiu apie nuodėmingąją. taigi buvau šiandien netoli Burdos salono, galvoju užeisiu pažiūrėti medžiagyčių (nes kartais dar mėgstu ir siūti) ir ką gi ten matau ogi nuodėmingosios medžiagos, netgi trijų atspalvių: melsvo, rausvo ir rusvo. toks noras kilo nusipirkti gabaliuką. ir ne tam kad siūti, o kad raštą išsinagrinėti nelabai smagu buvo paduotuvėj nagrinėti, nes buvau vienintelė pirkėja su trim pardavėjom.
bet grįžtant namo galvojau , kad gal labai norint galima ir pasisiūti ką nors, nes kaina tai tikrai labai normali: apie 37-38 litus už metrą. tik kad maniškė mašina nesiuva trikotažo.
kiek užmačiau, tai yra viskozinis siūlas, nu bet jau labai plonas...
QUOTE(Mudra @ 2008 10 20, 09:15)
O kurioj vietoj ta parduotuvė yra?
Berods savanorių 49/12, prie Gerosios vilties sankryžos čia jau kažkuri darštuolė minėjo šią parduotuvę, aplankiau pati prieš pora dienų, kainos juokingos, į bankrotą gali nuvaryti, tik reikia rankų kaip pas kirmėlę kojų - 100
Sveikos sukneliautojos
yra tokie siulai "yarn art" as is ju esu mezgusi suknyte. Nu labai mieli ir smagiai nesiojasi o ju tikrai yra bazese (jei tu Kauniete)
QUOTE(Žuvelė @ 2008 10 20, 11:00)
Tai va, tik neapsilankyk čia kelias dienas, tai tiek grožybių pamatai Ir tema nauja jau Ačiū Coliukei
Zuviuk, kaip sekasi su moherinuke? Aš vakar irgi pradėjau
Mezgejelės, gal galite padėti akių mezgime? Išsistudijavau raštelį ir nesuprantu, kaip megzti kryžminę gerąją akį. Gal galite patarti, kaip ją megzti? Turimose knygose radau tik išvirkščią... O gal šiaip kur yra akių mezgimo aprašymas?
AČIŪ
Zuviuk, kaip sekasi su moherinuke? Aš vakar irgi pradėjau
Mezgejelės, gal galite padėti akių mezgime? Išsistudijavau raštelį ir nesuprantu, kaip megzti kryžminę gerąją akį. Gal galite patarti, kaip ją megzti? Turimose knygose radau tik išvirkščią... O gal šiaip kur yra akių mezgimo aprašymas?
AČIŪ
na va kaip tik galvoju kaip mano "bendradarbei" sekasi o ateinu jos ieskoti - ziuriu pati prisistate. Na as vakar gulu gale ismeginusi kuva rastu pradejau savo sukniuke-sokoladuke. Kol kas 6 eilutes sijono yra. Jei ten viskas su rastu gausis ir neteks ardyti, tai galiu pasakyti, kad ne taip jau letai mezgasi kaip glavojau tik aisku mazai laiko mezgimui po mazylio lieka... todel begu toliau darbuotis kol jis miega
Virbalai nuodėmingoji tai va šita
Labai noriu su viskoze,man atrodo kad labai gražiai tada krist jinai turėtų Ačiū už info,reiks prašyt,kad MB nuvežtų
AveM bet tavo tempai nerealūs,dar tokio pločio
Zuviukas:) ne kaunietė...Jau pradedu gailėtis,kad ne kaunietė Kai paskaitau,tai tose bazėse ko tik nori pilna Vat aš tų ir noriu yarn art sumer atrodo
Labai noriu su viskoze,man atrodo kad labai gražiai tada krist jinai turėtų Ačiū už info,reiks prašyt,kad MB nuvežtų
AveM bet tavo tempai nerealūs,dar tokio pločio
Zuviukas:) ne kaunietė...Jau pradedu gailėtis,kad ne kaunietė Kai paskaitau,tai tose bazėse ko tik nori pilna Vat aš tų ir noriu yarn art sumer atrodo
labai gražios šios naujos temukės suknelės
buvau šiandie su mažąja "Midaroj" Savanorių pr 49/G. Vilties 12 kampas, tikrai mačiau daug siūlų viskozė su medvilne ir "yarn art sumer " tame tarpe
aš kitur jau net nebevažiuoju (čia mano mylimiausia parduotuvė Vilniuje) nes šeštad pvz gariūnuose buvo brangiau nei parduotuvėj - tai derėjausi nesvietnai : kaip gi turguj gali būt brangiau nei parduotuvėj , tiesa, mano trūkstamieji atsirado pabrangę 2lt už matkelį, bet principe ten kainos tikrai tikrai nekanda, o už reklama buvau pigių siūlų skyrelyje apšaukta vadybininke ir kad man už tai moka tai ir nutilau
buvau šiandie su mažąja "Midaroj" Savanorių pr 49/G. Vilties 12 kampas, tikrai mačiau daug siūlų viskozė su medvilne ir "yarn art sumer " tame tarpe
aš kitur jau net nebevažiuoju (čia mano mylimiausia parduotuvė Vilniuje) nes šeštad pvz gariūnuose buvo brangiau nei parduotuvėj - tai derėjausi nesvietnai : kaip gi turguj gali būt brangiau nei parduotuvėj , tiesa, mano trūkstamieji atsirado pabrangę 2lt už matkelį, bet principe ten kainos tikrai tikrai nekanda, o už reklama buvau pigių siūlų skyrelyje apšaukta vadybininke ir kad man už tai moka tai ir nutilau