QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 11 09, 11:19)
Mergaites, SOS! Mezgiau mezgiau savo mocherines-sokoladines svajones sijona... ir vakar baigiau... bet rezultatas visu pirma kaip ir bijojau jis trumpokas, visu antra kazkodel man gavosi vienu motyvu maziaunegu priklauso... Nepasidaro is jo sevetele nors tu ka...
jei galit padekit - kas turit didesniu serveteliu rastu atsiuskit man i AZ. Liksiu dekinga iki gyvnimo galo
jei galit padekit - kas turit didesniu serveteliu rastu atsiuskit man i AZ. Liksiu dekinga iki gyvnimo galo
aš irgi baigiau išmegzti servetėlės raštą, bet sijonas laaabai per trumpas gavosi - dar kokį trečdalį minimum reikia damegzti. tai aš daug nesukus galvos pagal paskutinį motyvą dar tokius zigzagus pradėjau megzti (nes pagal shemą tokie kaip lapeliai buvo). tikiuosi, ilgio užteks. jei ne, dar kokių skylučių pridėliosiu. taigi, labai nepanikuok ir toliau megzk paimk iš kitos schemos apatinius motyvus arba pati ką nors sukurk o dėl pilno saulės kliošo - tikiu, kad tikrai daug išplatėjo jau, kol išmezgei visą servetėlės motyvą, tai gal jau ir gana būtų to pločio? bet jei paimsi užbaigimui motyvą iš kitos servetėlės, tada dar toliau platės viskas.