QUOTE(garbanota avyte @ 2008 11 08, 23:41)
naiste777, labi grazu
ir kur tie tavo
prilaikomi kilogramai? nieko nematau, lieknute, grazute, turbut nezinai kas tai yr
kilogramu prilaikyt
mergaites, labai zaviuos tom megztom, nertom suknelem, bet nelabai zinau kaip jos daromos, naistes777 sukneles siluetas man labai patinka, taip pat ir bielros, gal kuri nepatingetu man papasakot ar kokiu schemu atsiust kaip jas megzti, nerti(galima ir i az, kad cia kitu neerzint su tokiais dalykais)... ar jos per liemeni siaurinamos, o per klubus platinamos, o kaip per krutine, ji pas man nemaza
as tai tikrai kilogramu prilaikau ir svarbiausia, kad mano kubai gana platus, liemuo siauresnis, tad bijau kad ant manes tokie dalykai negraziai atrodys, gal kas is patirties gali pasidalinti, kaip ant apkunesniu tokie dalykai ziurisi?
labai aciu is anksto
Sveika garbanota avytę..
Na aš trumpai galiu paaiškinti kaip gi aš darau.. Aš neriu nuo apačios.., jei nenoriu jos platėjančios, tai išneriu tokio ilgio pradinę suknelės apačios pynelę, kuri laisvai apjuosia plačiausią klubų vietą, ir dar papildomai ją pailginu 1015 cm. Tuomet suknelės apačia bus ne per daug išplatėjusi, bet ir nesiaura.. Neriu maždaug iki klubų, o tada pradedu siaurinti.. Jei krūtinė didesnė vėl pridedu akių.. Tiesiog nerdama matuojuos ir matau kur paplatint, o kur pasiaurint reikia.. Jei kils klausimų drąsiai klausk, padėsiu kuom galėsiu..