Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS... Nr.14

Dėkui mergaitės 4u.gif , ji nerta vąšeliu.. Štai čia gal matosi geriau raštelis..
Atsakyti
Ir as prisidesiu prie visu kitu smile.gif Grazi sukne mirksiukas.gif

QUOTE(bielra @ 2008 11 05, 21:30)
Dėkui mergaitės  4u.gif , ji nerta vąšeliu.. Štai čia   gal matosi geriau raštelis..

Atsakyti
bielra suknytė thumbup.gif Kaip ir visi kiti tavo darbeliai-kruopštu dailu tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 11 05, 20:50)
bielra suknytė  thumbup.gif Kaip ir visi kiti tavo darbeliai-kruopštu dailu tobula wub.gif

Dėkui notworthy.gif , tokie žodžiai balzamas mano širdelei.. wub.gif
Atsakyti
bielra labai grazu, o rastelis irgi iki skausmo pazistamas, mano turkio situo nerta smile.gif man jis patinka nes pakankamai tankus ir nesisviecia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 11 05, 20:20)
Sveikos mergaitės.., atėjo laikas pažadams, tad tesiu duotą žodį ir rodau savo suknelę..  blush2.gif

user posted image

Tik ranka ir gėlės uždengia juodą diržą...

Kaip matau raštelis beveik nesimato..  g.gif

Bielra,ar tai ta pati,kurios antraja rankovyte labai tingejosi narplioti? smile.gif Labai grazi suknele!
Atsakyti
na jau grožiai visų mesgėjėlių tai oj, net nežinau kurią čia labiau ir girti, tai pagirsiu VISAS LABAI GRAŽU wub.gif

o čia gal ne į temą, bet laaaabai reikia pagalbos, noriu megzt dukrytei liemenę, o ten akys uždėtos "itališkuoju" būdu.. gal kuri mokat uždėti taip akis? dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelytuke @ 2008 11 06, 10:20)
o čia gal ne į temą, bet laaaabai reikia pagalbos, noriu  megzt dukrytei liemenę, o ten akys uždėtos "itališkuoju" būdu.. gal kuri mokat uždėti taip akis? dėkui  4u.gif

Pelytuke, turiu 4 failiukus jpg lietuvisko aprasymo - galeciau persiusti email 4u.gif
Atsakyti
Renatina parašiau į A. Ž. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelytuke @ 2008 11 06, 10:51)
Renatina parašiau į A. Ž.  4u.gif

beje o stai apie "turkiskaji" buda.
http://fluffyknitter...sh-cast-on.html
Atsakyti
Bielra,labai grazi suknute ir spalva tau labai tinka ax.gif
Atsakyti
Bielra, koks grozis, zodziu truksta, o tos virstancios peles nemoku idet.. 4u.gif
Atsakyti