[quote=qqte,2008 11 04, 12:02]
uoj aciu
neiziuriu kokia siuliuku sudetis tik
Papildyta:
Kai taip , tai pilni namai atrodo nuo siūlų popieriukų, o kai reik, tai nerandu. Kiek pamenu 50X50 vilna su akrilu.
POLO tavo suknyte na tiesiog
bielra, valentinuke , ačiū
Polo, koks grozis ir spalvyte superine
na jūs ir visos šaunuolės ir spartuolės, tikros skruzdelytės , jūsų visų darbeliai laaabai , kiekviena iš jūsų verta
.
.
Polo,reikia pagalbos,kitaip sakant uzstrigau su rasteliu,nezinau kodel,bet man nesigauna.Kai mezgu pavyzdeli is vienuolikos akiu viskas gerai,o kai uzdejau kokiu trisdesimt akiu ir pameginau bemezgant atsirado papildomu akiu vienu zodziu su rastu nugrybavau i pievas.
Gal gali pasakyti kaip mezgi pirma eile:1uzetimas 10 geru 1uzmetimas 10 geru...bet jau tada trecioje eileje gaunasi 1gera,1uzmetimas,10geru,1uzmetimas11geru.
Penktoje eileje 2geros,1uzmetimas,10geru,1uzmetimas,12 geru.NESUPRANTU kurioje vietoje darau klaida.
Kazkaip nedasunta kaip pradeti pirma eile
Gal gali pasakyti kaip mezgi pirma eile:1uzetimas 10 geru 1uzmetimas 10 geru...bet jau tada trecioje eileje gaunasi 1gera,1uzmetimas,10geru,1uzmetimas11geru.
Penktoje eileje 2geros,1uzmetimas,10geru,1uzmetimas,12 geru.NESUPRANTU kurioje vietoje darau klaida.
QUOTE(AveM @ 2008 11 04, 16:40)
Polo,reikia pagalbos,kitaip sakant uzstrigau su rasteliu,nezinau kodel,bet man nesigauna.Kai mezgu pavyzdeli is vienuolikos akiu viskas gerai,o kai uzdejau kokiu trisdesimt akiu ir pameginau bemezgant atsirado papildomu akiu vienu zodziu su rastu nugrybavau i pievas.
akis skaiciuok (11xkazkiek+ dvi krastines). mezgiau is 145 akiu.Atsiranda papildomu akiu, kurias sumezgi po 2 ,7 eilej. Gal aiskiau dabar tau mezgant is 30, reikia 35, o ne 30.
1eile uzmetimas , 10 geru, uzmetimas, 1 gera, uzmetimas, 10 geru ir t.t.
3 eile 1gera, uzmetimas, 10 geru, uzmetimas, 3 geros, uzmetimas, 10 geru ir t.t
5 eile 2 geros, uzmetimas, 10 geru, uzmetimas, 5 geros, uzmetimas, 10 geru
7 eile 2 geros , po dvi sumezgi 6 kartus, ir 5 geros
atrodo taip parasiau
Nusipirkau siulu 50% vilna, 50% akrilas, ir jau siandien rimtai nusiteikus pradeti savo issvajotaja suknele, jei gerai seksis gal ir mane priimsit tarp sukneliautoju Gal is patirties man papasakosit kaip nesiojasi is tokiu siulu, ar neissisedi ir dar man neduoda ramybes toks klausimas... planuoju nesioti ant storu pedkelniu, bet ar einant nekils man ta suknele i virsu, ar tiesiog megzt laisvesne, platesne, tada nebus problemu? O suknele planuoju tokia kaip apatine, prie to paties (nors jau uzklausiau ir rastu temoj), jei zinot kaip megzti ta romba ir turit kokiu chemuciu ar paaiskinimu, imeskit. Aciu labai.
Dekui,meginsiu,man kazkas nesigauna,as turbut kazka ne taip sumaklevoju septintoj eilej,bet tikiuosi kad ismoksiu
Papildyta:
Polo,aciu dabar matau savo klaida
Pupshe-nesimato koks cia rombas
Papildyta:
QUOTE(polo @ 2008 11 04, 16:50)
akis skaiciuok (11xkazkiek+ dvi krastines). mezgiau is 145 akiu.Atsiranda papildomu akiu, kurias sumezgi po 2 ,7 eilej. Gal aiskiau dabar tau mezgant is 30, reikia 35, o ne 30.
atrodo taip parasiau
atrodo taip parasiau
Polo,aciu dabar matau savo klaida
Pupshe-nesimato koks cia rombas
QUOTE(AveM @ 2008 11 04, 16:53)
Dekui,meginsiu,man kazkas nesigauna,as turbut kazka ne taip sumaklevoju septintoj eilej,bet tikiuosi kad ismoksiu
parasiau"zodziu" kaip megzti, nes kol pildziau zinute, jau atsakymas tavo buvo
QUOTE(polo @ 2008 11 04, 17:03)
parasiau"zodziu" kaip megzti, nes kol pildziau zinute, jau atsakymas tavo buvo
Dekui,jei butum neparasiusi,tikrai turbut buciau neismezgusi,nes ne taip skaiciavau akis