AveM
suknutė nuostabi
Mano dukra taip pat beveik visus mano (man skirtus)mezginius nusavina ,bet vistik gerai,kai mamos ir dukros vienodi dydžiai
mano naujas darbelis dar tik džiūsta
megzta nusižiūrint į šitą su kai kuriais pakeitimais
Na, ryt poryt ir aš ateisiu pasirodyt su savąja siandien užbaigta suknele..
QUOTE(Viliuteee @ 2008 11 03, 20:06)
AveM
suknutė nuostabi
Mano dukra taip pat beveik visus mano (man skirtus)mezginius nusavina ,bet vistik gerai,kai mamos ir dukros vienodi dydžiai
Taip suknutė nuostabi
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2008 11 03, 20:06)
Laukiaaaaaam
nu jau grožs
visų ir
visų ir
AveM suknytė Tik man irgi per trumpa Bet gal kiek ir pasitemps kai išskalbsi O aš dukrai savo rūbų neduodu Nors dydis tas pats,bet mano rūbai yra mano,o jeigu jai ko nors reikia-tegu pasako ir turės
Viliuteee niu tavo kaip visada Neįsivaizduoju,kaip tau taip greitai ir taip nepriekaištingai gaunas
bielra laukiam tavo naujo šedevriuko,laukiam laukiam
O zuikulis vis dar siūliukus kaišioja
Viliuteee niu tavo kaip visada Neįsivaizduoju,kaip tau taip greitai ir taip nepriekaištingai gaunas
bielra laukiam tavo naujo šedevriuko,laukiam laukiam
O zuikulis vis dar siūliukus kaišioja
QUOTE(bielra @ 2008 11 03, 18:06)
tikrai graziau atrodo nei nuo ko kopijuota buvo
AveM, grazi suknyte,
Gal galetumet man pasakyt,kaip reikai pagarinti mezgini,nes as turbut su lygintuvu begarindama,ji gerai ir islyginciau
Sveikos sveikos sveikos, graziosios nuostabiuju sukneliu kurejos (visas didelis snekus ir tik skaitantis burys)!!!!!
Laime mano kieme ir kaime - taigi baigiau antklodele dukrai, dabartes KAIP IR pradejau suknelike mazutyte
Vo.
Panasu. Arba velta medziagike. Bet galima ta "veltine" dali keisti i megzta lygiu rastu, o papuosimus/uzbaigimus is pyniu - palikti
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Kokie zmonessss raso!!!
Pilnom galvom sukneliu, ne?
Mirkt. Mirkt
Labai labai man patiko Ypac - kurybiskieji pakeitimai.
Laime mano kieme ir kaime - taigi baigiau antklodele dukrai, dabartes KAIP IR pradejau suknelike mazutyte
Vo.
QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 11 02, 22:05)
o tai kaip čia megzta? panašu į veltinį ir tik viršus megztas.... bet tada būtų sunku su tokia suknele
Panasu. Arba velta medziagike. Bet galima ta "veltine" dali keisti i megzta lygiu rastu, o papuosimus/uzbaigimus is pyniu - palikti
QUOTE(dovyda @ 2008 11 03, 10:28)
sveikos mergaiciukes ilgokai nerasiau i sia temele, bet jusu pasnekejimus ir darbelius saziningai apziuredavau ir pasiskaitinedavau kaip jums sekasi
VISOS TIKROS SAUNUOLES!!!!! darbai patys kalba
as nesisuknelinu visai nors galvoje sukneliu YRA
sekmes mezgant neriant ir tiesiu siulu, kaip sako Gadget
zuikuli, ir man labai jau rupi tavo nuodemingoji greiciau ten varstyk tuos siulgalius
VISOS TIKROS SAUNUOLES!!!!! darbai patys kalba
as nesisuknelinu visai nors galvoje sukneliu YRA
sekmes mezgant neriant ir tiesiu siulu, kaip sako Gadget
zuikuli, ir man labai jau rupi tavo nuodemingoji greiciau ten varstyk tuos siulgalius
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Kokie zmonessss raso!!!
Pilnom galvom sukneliu, ne?
Mirkt. Mirkt
QUOTE(Viliuteee @ 2008 11 03, 20:06)
Viliuteee, labai labai
[/quote]
ačiū gadget3,
didžiausias įdomumas mezgant ir yra tame,kai kažkieno sukurtą darbą gali pakeist,deja mezgant pagal užsakymus,tik nedaugelis klienčių pasitiki mumis auksarankėmis ir leidžia tai daryti,bet kadangi ši suknelė dukrai,tai galėjau tai padaryti
Papildyta:
Sonatuole ,AveM
ir jums pats didžiausias AČIŪ
sveikutes mielosios sukneliautojos,suknele vakar jau buvo ant manes,sventem mociutes gimtadieni ir nutiko vakare baisi nelaime,mano mergyte lipo ant tvoros ir nukrito,luzo abu rankytes kaulai,tai teko operuot klaipedoj,tai jau dabar esam aprime,jau mergyte jauciasi gerai,
stai ilgai laukta suknele,tik po apacia vilkausi bliuskute,nes mociute butu sakiusi ko cia plika atvaziavai
Papildyta:
viliuteee ir Avem labai nuostabios sukneles
stai ilgai laukta suknele,tik po apacia vilkausi bliuskute,nes mociute butu sakiusi ko cia plika atvaziavai
Papildyta:
viliuteee ir Avem labai nuostabios sukneles
QUOTE(Viliuteee @ 2008 11 03, 21:06)
AveM
suknutė nuostabi
suknutė nuostabi
na kaip ir kiti darbeliai tiesiog