Lusasita Šita tunikutė ir mano planuose gyvena Tik nežinau kada eilė jai ateis,jeigu noras nepraeis
*zuikulis* nagi kur ta tavo nuodėmingoji-jau gal mirsiu iš smalsumo,laukiu nesulaukiu Vis lendu į temukę-nėra,dar lendu...ir taip be galo
Man atsitiko baisus dalykas Nėriau nėriau per tas išeigines, galvojau pabaigsiu savo zigzaginę dryžinę, liko tik pusė rankovės ir pasibaigė rudi siūlai Dabar reikės laukt antradienio, kad galėčiau nusipirkt. Nagus galima nusigražt......... O gal manikiūrą pagaliau pasidaryt, juk nert kaip ir neturiu ką
QUOTE(netikėtai @ 2008 11 02, 22:19)
[b]*zuikulis* nagi kur ta tavo nuodėmingoji-jau gal mirsiu iš smalsumo,laukiu nesulaukiu Vis lendu į temukę-nėra,dar lendu...ir taip be galo
Tai turbūt visom labai jau smalsu tą suknutę pamatyt, ir visos vis lenda į temukę, bet neranda
QUOTE(Lusasita @ 2008 11 02, 20:29)
Mano suknele - tunika , tik labai sunku juoda fotografuot
Galima nesiot kaip tunika
na ir kaip suknele
na ir kaip suknele
Kaip gražu
O jūs čia dalimis mezgėt N-metų nemezgus, tai jau kaip ir primiršus mezgimą
O ta apatinė dalis megzta kaip sijonukas ar užsimeta viena dalis ant kitos? Viršus irgi iš atskirų dalių megztas, o po to susiūtas
Tikrai fantastinė suknutė - tunika
sveikos mergaiciukes ilgokai nerasiau i sia temele, bet jusu pasnekejimus ir darbelius saziningai apziuredavau ir pasiskaitinedavau kaip jums sekasi
VISOS TIKROS SAUNUOLES!!!!! darbai patys kalba
as nesisuknelinu visai nors galvoje sukneliu YRA
sekmes mezgant neriant ir tiesiu siulu, kaip sako Gadget
zuikuli, ir man labai jau rupi tavo nuodemingoji greiciau ten varstyk tuos siulgalius
VISOS TIKROS SAUNUOLES!!!!! darbai patys kalba
as nesisuknelinu visai nors galvoje sukneliu YRA
sekmes mezgant neriant ir tiesiu siulu, kaip sako Gadget
zuikuli, ir man labai jau rupi tavo nuodemingoji greiciau ten varstyk tuos siulgalius
[quote=Lusasita,2008 11 02, 19:29]
Lusasita , kaip visada graaaaažu
Lusasita , kaip visada graaaaažu
QUOTE(Linjus @ 2008 11 02, 11:44)
tau ar Paulinai dryzike?
Man, aisku, nors gali ir mum abiem
QUOTE(Lorette @ 2008 11 02, 23:43)
Kaip gražu
O ta apatinė dalis megzta kaip sijonukas ar užsimeta viena dalis ant kitos? Viršus irgi iš atskirų dalių megztas, o po to susiūtas
Aciu visoms, tik kad labai ant juodo nesimato, bandysiu taisyt padeti
Megztas sijonukas, naudojau skirtingu storiu virbalus, kad isgaut platejima.
Tada nugara skersai, du priekiai skersai. Tada rankovyres, tada primezgiau joms atnaras. ir viska susiuvau .Ir ilgas dirzelis
Lusasita , labai gražu. ar sijoną raščiuką būtų galima?