labukas,valioooooooooooooooooooooo baigiau savo nuodemingaja,dukra sedi laukia kol baigsiu,o mb sako eik miegot nes nuodemingaja tik paryciais baigs mama baigiau 2 valanda nakties,isskalbiau,o jau pirmadieni pasirodysiu, turiu klausimuka ka daryt su siulu galiukais kad neissirtu,nes ju pas mane tai visa kruva
labukas,valioooooooooooooooooooooo baigiau savo nuodemingaja,dukra sedi laukia kol baigsiu,o mb sako eik miegot nes nuodemingaja tik paryciais baigs mama baigiau 2 valanda nakties,isskalbiau,o jau pirmadieni pasirodysiu,
turiu klausimuka ka daryt su siulu galiukais kad neissirtu,nes ju pas mane tai visa kruva
Zuikuli - pasiimk adata didele uodegele, verk kiekviena siulgaliuka ir tada visaip idaigstyk ji blogojoj pusej - darbo labai daug , bet garantuotai laikys
Zuikuli - pasiimk adata didele uodegele, verk kiekviena siulgaliuka ir tada visaip idaigstyk ji blogojoj pusej - darbo labai daug , bet garantuotai laikys
Nu man tai pats nemaloniausias darbas mezgime, po susiuvimo man ne viena kart yra buve kad atrodo ir gerai uzristi ir suvarstiti galiukai ima ir atsirisa nu tada tai is vis darbelis ......
la visoms suknelinių grožių (aišku griūvančio žiurkiaus čia visom reik) kūrėjoms
QUOTE(gandriuke... @ 2008 11 01, 13:48)
Nu man tai pats nemaloniausias darbas mezgime, po susiuvimo man ne viena kart yra buve kad atrodo ir gerai uzristi ir suvarstiti galiukai ima ir atsirisa nu tada tai is vis darbelis ......
as pati bandziau dukrytei numegti megztuka us reglano rankovemis bet nieko nesigavo, na gavosi megztinis bet per pazastis verzia - kazkaip nepatogiai atrod
nors ir zaniatja aiskino kakaip daryt bet vistiek nesigauna man