na mergaitės pradėjau mamai suknikę, tai ta panikuoja kam aš čia tiek dirbsiu jai gal netiks nes ji stambi. hm........ nu negi stambesnėm netinka megzti daiktai? na sutinku gal ten kažkokių pūkuotų labai ar linijom nereiktų....... gal kas kokių modeliukų bandė megzt solidžiom poniom. Na ne visos gi manekenės ar gal kokių turit savo kolekcijoj pakaupusios....... prašom pasidaint.
Fasolkosmama, labai grazus serafaniukas, as net nesusigaudau kaip toki numegzt?
Ziuriu cia daugiau is Marijampoles darbstuoliu prisirinke, gal kas mane pazistat sakau, gal pazistamu sutiksiu...
Ziuriu cia daugiau is Marijampoles darbstuoliu prisirinke, gal kas mane pazistat sakau, gal pazistamu sutiksiu...
Oi mergikės,kiek gražumų prirodėt Galva svaigsta
FasolkosMama šedevrų autorius-nesuvokiamas man šitas mezgimo būdas,gal nepatingėtum plačiau papasakot-taip gražiai atrodo,kad norisi išbandyt,nors tu ką
Tiske superinis darbelis-kruopštu dailu ir kaip kažkuri sakė-gaivu.Spalvytė taip šiltai nuteikia
Aš irgi šaknimis iš Marijampolės,bet jau dešimt metų kaip į Vilnių pabėgus Gal ir aš ką nors,ar kas nors mane pažįsta
FasolkosMama šedevrų autorius-nesuvokiamas man šitas mezgimo būdas,gal nepatingėtum plačiau papasakot-taip gražiai atrodo,kad norisi išbandyt,nors tu ką
Tiske superinis darbelis-kruopštu dailu ir kaip kažkuri sakė-gaivu.Spalvytė taip šiltai nuteikia
Aš irgi šaknimis iš Marijampolės,bet jau dešimt metų kaip į Vilnių pabėgus Gal ir aš ką nors,ar kas nors mane pažįsta
Tikrai labai ydomiai ir graziai gavosi tas siuliuku margumas Nepakartojamas sarfanas
[quote=FasolkosMama,2008 10 30, 16:31]
Nu atiduodu jusu teismui savo sarafana, man paciai jis nelabai, nes ta spalva labai jau paslepe visus rastus, bet siltas tai labai labai ir mielas labai labai, kaip apsirengiau tai jau antra diena nenoriu nieko kito rengtis
[quote=FasolkosMama,2008 10 30, 16:31]
Nu atiduodu jusu teismui savo sarafana, man paciai jis nelabai, nes ta spalva labai jau paslepe visus rastus, bet siltas tai labai labai ir mielas labai labai, kaip apsirengiau tai jau antra diena nenoriu nieko kito rengtis
FasolkosMama kaip visada SUPERRRRRR , man taip tikriausiai niekad nepavyks
tiske tavo suknele irgi laaaabai laaaaabai
FasolkosMama, labai labai graži margutė
sveikutes,pora dieneliu neuzsuk tai jau sukneliu
Tiske labai faina suknyte
FasolkosMama labai miela suknele
o as jau buciau sendien baigus savaja ir po savaitgalio buciau pasirodzius,bet pritruko juodu siulu dviem eilem tai ryt leksiu pirkt
Tiske labai faina suknyte
FasolkosMama labai miela suknele
o as jau buciau sendien baigus savaja ir po savaitgalio buciau pasirodzius,bet pritruko juodu siulu dviem eilem tai ryt leksiu pirkt
Sveikos sukneliautojos
Paprastutė, dailutė, kuklutė suknelytė, atrodo kaina o nusimegzti galima pačioms už minimalias išlaidas
Paprastutė, dailutė, kuklutė suknelytė, atrodo kaina o nusimegzti galima pačioms už minimalias išlaidas
QUOTE(lauma @ 2008 10 30, 16:16)
labai visos gražios suknutės, vertos kiekviena po krūva griuvančių žiurkių
sakyk, o tau skylučių tose vietose nesigavo , bo man kažkaip vis skylutės taip platinant susidaro ir jei vienspalvis raštas - labai matosi
sakyk, o tau skylučių tose vietose nesigavo , bo man kažkaip vis skylutės taip platinant susidaro ir jei vienspalvis raštas - labai matosi
na as gal nelabai tiksliai ten parasiau, tos neismegztos akeles yra ne paliekamos o nuleidziamos, o pirmoji nuleidziama pertraukiant (nemoku papasakot labai tiksliai, bet krastelis gaunasi lygus, o ne laipteliais, kaip butu jei nuleidinejant paprastai), kai nukeidziamos visos akys, tada vel surenkamos visos nuleistos ir gaunasi labai lygiai ir be skyluciu
QUOTE(_Aurute_ @ 2008 10 30, 16:34)
FasolkosMama,vaje koks grozis grazumas jetus kaiptu speji tiek primegzti(as va nors ir mezgu pokelias valandas i diena,niekaip dar suknes sijono nenumezgiau,ale ir rastas nesunkus ) gal isduok paslapti savo tokio greicio
paslapties nera, tik as visur ir visada mezgu, prie kompo mezgu, prie teliko mezgu, verdu vakariene mezgu, o po to kai mazaja paguldau vel mezgu iki kokiu 3 val nakties, kitaip nebegaliu
QUOTE(AveM @ 2008 10 30, 16:34)
Ajazau Marija,kaip grazu
Aciu, bet su tuo "Ajazau Marija", prajuokinai
QUOTE(mamy 24 @ 2008 10 30, 19:05)
FasolkosMama kaip visada SUPERRRRRR , man taip tikriausiai niekad nepavyks
viskas Tau pavyks, mezgimas nuostabus dalykas, kuo daugiau darai tuo geriau iseina, o ir kurybai erdves neissemiamos. jei padarei klaida, truputis improvizacijos ir be ardymu gali ja pataisyt.
nu va ir prisipazinau, kad niekada neardau ,
Tiske, Laimutia, diudas, *zuikulis*
Aciu uz pagirimus
o as vistiek nelabai suprantu to platinimo
kaip ir kurias ten akis reikia neismegst
gal turi kur schemute kokia Fasolkosmama ?
kaip ir kurias ten akis reikia neismegst
gal turi kur schemute kokia Fasolkosmama ?