Labas rytas
as radau ko noriu
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 10 26, 12:00)
tu čia apie baletą? ar apie suknią juokauju, labai faina suknytė. nelabai tik pritraukiu, rankovių kraštai ten kaip padaryti? ir apačia? ten lapeliai lyg ir
o aš va susiruošiau gaivinti temą šį ankstų sekmadienio rytą
radau kažkokį podiuminių rūbų albumą, tai ištraukiau keletą suknikių
keletas tokių paprastesnių, gana lengvai įgyvendinamų ir be schemų manau, ti kį manekenes tai geriau nežiūrėti
tęsiam
šita tai tiktų besipledukinančioms
o šitos tai siūlų storumas galima paskaičiuot, užmesta ne daugiau 20 akių, matyt bandė pridėti apimčių manekenei
Papildyta:
nu ir dar truputuką
aišku, tokių gal ir nekursi pats, bet kokią detalę galima nužiūrėti. galų gale pasimokyti, kaip nereikia daryti
tai va tiek. dirbkit ir kurkit dar gražesnes. aš tai šiuo metu ilsiuosi nuo mezgimo. užiprašė maniškės Helovinui aprangos, tai draugauju su siuvimo mašina
o šitos tai siūlų storumas galima paskaičiuot, užmesta ne daugiau 20 akių, matyt bandė pridėti apimčių manekenei
Papildyta:
nu ir dar truputuką
aišku, tokių gal ir nekursi pats, bet kokią detalę galima nužiūrėti. galų gale pasimokyti, kaip nereikia daryti
tai va tiek. dirbkit ir kurkit dar gražesnes. aš tai šiuo metu ilsiuosi nuo mezgimo. užiprašė maniškės Helovinui aprangos, tai draugauju su siuvimo mašina
QUOTE(katuks @ 2008 10 26, 11:44)
nu ir pasidarbavai nuo pacio ryto aciu
nezinau ar sita buvo jau cia , bet man ji labai
nu cia pavaret siandien. Man jau nuo noru ir svajoniu galva plysta. O dar nieko nespeju...
QUOTE(katuks @ 2008 10 26, 12:04)
tęsiam
Geles savadarbes tau, darbscioji
Man is tavo pirmojo posto balta Nr 1 ir ta sendinto aukso spalvos mniam kaip patiko, betgi daviau cia izadus nesukneliauti sau brangiajai, kol galiu dydzius pervertinti. Taip daugiau laiko zaviajam pledukui ir dukros gulimoms suknioms liks
O siaip - nugriuvimas, kokiu ideju prikelei!!!!!
Linkiu greitos ir vaisingos draugystes su siuvimo masinyte, o jau tadaaaaaa- tiesiu siulu jei kuryba vyks ne is bukle !!!
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 10 27, 00:18)
laaabai grazu, saunuole
QUOTE(AveM @ 2008 10 27, 01:21)
Idedu savo suknutes fragmenta,bet kaip visada nekokybiskas
oho kiek jau daug numezgei man spalvytes labai labai mielos
agnieszka.v, nuostabi suknelė!
agnieszka.v, sveikinu su talentinga suknia!!! Labai ji man dailute, tokia chanel stiliaus. Amzina.
AveM, niugi grazus vaizdiaaalis. O kada kokybe pakokybes?
Sekmes mezgant!!!!
AveM, niugi grazus vaizdiaaalis. O kada kokybe pakokybes?
Sekmes mezgant!!!!