Viliuteee, kaip visada
Aš irgi kaupiuosi tokiai suknelei, ar bent sijonui. Virbaliukus valiukus 120cm jau gavau. Tik dar krūva klausimų yra. Kiek suprantu reikia megzti ratu vieną eilę pagal raštą, kitą eilę vien gerom. Taip? O tai kaip tada nepasimesti kur ta eilė baigiasi, kur kita prasideda? Ir kokią pasuknelę reikia dėti, juk vis reik, kad formą truputį palaikytų........
Morta-sigita, ot geras, beveik vienodas turėsim Tik aš dar negreit.......
QUOTE(naiste777 @ 2008 10 22, 18:08)
Viliuteee, kaip visada
Aš irgi kaupiuosi tokiai suknelei, ar bent sijonui. Virbaliukus valiukus 120cm jau gavau. Tik dar krūva klausimų yra. Kiek suprantu reikia megzti ratu vieną eilę pagal raštą, kitą eilę vien gerom. Taip? O tai kaip tada nepasimesti kur ta eilė baigiasi, kur kita prasideda? Ir kokią pasuknelę reikia dėti, juk vis reik, kad formą truputį palaikytų........
Teisingai, viena eilutė raštu, o kita gerosiom. O man nepasimest padeda į pirmąją akį įvertas koks kontrastingas storesnis siūlas. O ir šiaip matosi, kad jau gerųjų akių eilė baigėsi, nes nebėra rašto, na ant virbalo vien tik geros akys - nei užmetimų, nei sumažinimų.
naiste777, ateis salti ziemos vakarai, susiraitysi i silta pleduka, virbaliukus i rankas ir sukursi sau suknele
Sveikutes sukneliautojos
as cia truputuka labai ne i tema
atsimenu kazkada kalbejom apie susitikima
gal vistik butu norinciu susilekt?
as cia truputuka labai ne i tema
atsimenu kazkada kalbejom apie susitikima
gal vistik butu norinciu susilekt?
mintis dėl susitikimo nebloga.. tik aš tai sunkiai suderinčiau savo išvykimus atvykimus į LT, labai gaila
o čia akims paganyti tokie paprastučiai modeliukai
va, kažkas klausė kaip dėvėti trumprankovę žieminę suknutę. išeitis tokia beje mačiau gyvai tik ne suknutę o megztuką, liuks atrodo
o šitos dvi tai jau visai visai paprastos, bet už tai šiltutės
na o šita tai matyt super ultra madinga
kažkas ieškojo gofro rašto, tai čia klostuotom rankovėm
o čia akims paganyti tokie paprastučiai modeliukai
va, kažkas klausė kaip dėvėti trumprankovę žieminę suknutę. išeitis tokia beje mačiau gyvai tik ne suknutę o megztuką, liuks atrodo
o šitos dvi tai jau visai visai paprastos, bet už tai šiltutės
na o šita tai matyt super ultra madinga
kažkas ieškojo gofro rašto, tai čia klostuotom rankovėm
bet kaip padaryt sukneles apacia stulpeliais, bet kad netrauktu kaip guma...ir virbalus didesnius emiau, ir stulpelius visokius isbandziau-traukia ir viskas
QUOTE(qqte @ 2008 10 23, 08:06)
bet kaip padaryt sukneles apacia stulpeliais, bet kad netrauktu kaip guma...ir virbalus didesnius emiau, ir stulpelius visokius isbandziau-traukia ir viskas
Na, man ši problema taip pat iškilo, tai aš nusimezgiau stulpeliu mėginuką, o kadangi ant siūlų etiketės parodyta, kad galima lyginti, tai ir pabandžiau išlyginti tą mėginuką ir viskas gerai gavosi, išsitempė ir siūlai nesusigadino, bet čia turbūt ne visiems siūlams tai tinka
QUOTE(qqte @ 2008 10 23, 09:06)
dar galima bandyti kitokį akių uždėjimo būdą, lyg tai itališkas, ar koks aš iš rusiškų žurnalų išmokau, tai ten vadina "kryžminiu", kai nelyginės akys uždedamos įprastai, o lyginės kitaip, ir tai daroma su perlenktu siūlu. deja, gražiai nepaaiškinsiu , nes pati kiekvieną kartą skaitau kaip pirmą kartą bet tada kraštas gaunas va kaip to aukščiau mano įdėto geltono sarafano
reikia pabandyti paieškot aprašymo iš "Viazanije vaše hoby"
va ką radau
http://www.orlis.ru/about/vjazanie
QUOTE(katuks @ 2008 10 23, 08:35)
dar galima bandyti kitokį akių uždėjimo būdą, lyg tai itališkas, ar koks aš iš rusiškų žurnalų išmokau, tai ten vadina "kryžminiu", kai nelyginės akys uždedamos įprastai, o lyginės kitaip, ir tai daroma su perlenktu siūlu. deja, gražiai nepaaiškinsiu , nes pati kiekvieną kartą skaitau kaip pirmą kartą bet tada kraštas gaunas va kaip to aukščiau mano įdėto geltono sarafano
as turiou zurnaliuka su aprasymu bet nieko man pagal ji taip ir nesigavo
ar ten aprasymas seip sau ar man kantrybes neuzteko nezinau
QUOTE(qqte @ 2008 10 23, 09:36)
as turiou zurnaliuka su aprasymu bet nieko man pagal ji taip ir nesigavo
aš tai pagal paveiksliuką darau jau keliuose mezginiuose panaudojau, nesiraito ir nesutraukia, bet ten maniškiai kraštai ne stulpeliais, tai gal dėl to