naiste777, Zuikuli- aciu uz ivertinimus
QUOTE(AveM @ 2008 10 21, 22:11)
Kaip padidinti schema esancia 96 pilkos suknutes rombukais
cia situ rombuku ? nebent namuose kompe paziureciau, gal turiu ryskesne...
QUOTE(bielra @ 2008 10 21, 09:48)
Turiu , gal tik kokybė nelabai gera foto..
Perku juos Casa Lanoje, nežinau ar kur kitur jų yra..?
Perku juos Casa Lanoje, nežinau ar kur kitur jų yra..?
Ačiū
QUOTE(gandriuke... @ 2008 10 21, 18:32)
O mezgant dedi paildoma siuliuka del tvirtumo, ar ne? Ar tik su mohieriniu mezgi?
mezgu tik su mocheriu, man jis labiau patinka, toks plonytis gaunasi, bandziau deti del tvirtumo, bet man jau nepatiko siulas soresnis ir ne toks grazus atrodo
QUOTE(Lusasita @ 2008 10 22, 13:07)
Is tokiu mezgiau megztini ilga kaip suknele, tai sudejau 14 kamuoliuku . Ju metrazas nedidelis. O jei padauginti is 8.5 Lt , tai siulams apie 120 Lt
Gal gali parodyt?
Puikios idejos .Kantrybes kruopstumo ir atrodysit pacios graziausios mamytes.Sekmes
QUOTE(Amade @ 2008 10 22, 09:18)
Taip taip,situ situ
QUOTE(Viliuteee @ 2008 10 22, 17:15)
sveikutės
dar viena kiek kitokia mocherinukė
dar viena kiek kitokia mocherinukė
Viliuteee, kaip visuomet nepakartojama Super
Viliuteee, labai labai gražu
Kad man tokią pavyktų nusimegzti... nu žiūrėsim, kas man ten gausis...
Kad man tokią pavyktų nusimegzti... nu žiūrėsim, kas man ten gausis...
Naiste777, nu gi net išsigandau kai pamačiau nertąją suknelę ! Pagalvojau, kas čia mano suknikę įdėjo , bet po to pažiūrėjau, kad ne nuo to galo ir ne taip gaminama .
Aš mezgu sarafaniuką, taip pat iš Smyrnos, bet dar susiradau akrilo ploną siūelelį, vis storesnis siūlas .
Viliuteee, pasaka . Aš jau nusipirkau moheriuko ir ruošiuosi narpliot moherio suknelę . Laimės pilnos kelnės .
Aš mezgu sarafaniuką, taip pat iš Smyrnos, bet dar susiradau akrilo ploną siūelelį, vis storesnis siūlas .
Viliuteee, pasaka . Aš jau nusipirkau moheriuko ir ruošiuosi narpliot moherio suknelę . Laimės pilnos kelnės .