Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

QUOTE(mjk @ 2008 10 29, 20:20)
mes angliskam buvom smile.gif

o man zinok visiskai nepatiko tas traukinys. Geriau jau buciau sedus i ta traukinuka kur aplink visa parka veza smile.gif
o prei sito, tia mes daugiau nei valanda laukem, salom visaip kaip...ir kai jau islipm is to traukinio po visos perziuros - tai tik feeeeeeeeee pasakyt tegalejom.... to laukimo, tie vaizdai visiskai nekompensavo . Vat, jei antra kart varyciau, tai i ji, toc toc neiciau  schmoll.gif  schmoll.gif

Dabar mastom varyt i Asterixo parka smile.gif Vaziuodami i Disneylanda, matem iskaba smile.gif

lotuliukas.gif nu va, o as labai nusivyliau tuo traukiniu, kur per visa parka apveze, nes laukem laaabai ilgai, nors buvo parasyta kad laukimo eile 15 min, bet tas 15 min virto gera valanda ir matos kai vaziuoji vien tik pakrastys disneylando apauges zolem, na plius ten pora tuneliuku tongue.gif
Asterixa mes irgi galvojam pavasari aplankyt, kai orai siek tiek atsils ir vaikas paaugs, gana nemazai geru atsiliepimu girdejau - vyro draugo zmona ten dirba, tai sake disney neprilygsta, bet aplankyt tikrai verta.
Atsakyti
Transliuoju tiesiai iš Disneylando, na ok, iš viešbučio smile.gif smile.gif

šiandien buvo vėsoka, netgi sušalau laukdama eilėse. Gerai, kad dukra turėjo pirštines, man žandai dar dabar kaista. Labai ilgos eilės šiandien buvo (gal kad helovyno proga + daug kuriose šalyse moksleivių atostogos, tai daug žmonių), prie populiaresnių laukėm apie 30-40min.

įspūdis nerealus. labai smagu thumbup.gif

ryt vėl varom thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(renata78 @ 2008 08 21, 09:06)
Ar spėjote pamatyti paradą ir fejerverkus?

fejerverkų nebesulaukėm, pavargom, bet paradas žygiuoja kelis kartus, būna ant info lapelio laikai.

QUOTE(loretage @ 2008 10 22, 18:16)

rudenį dirba iki 19 val.

šian dirbo iki 22:00, ryt irgi.

QUOTE(Lt-FrAl @ 2008 10 28, 13:18)
del eiliu tai cia loterija. Mes buvom vasara tai eiles buvo dideles, bet ne tokios dideles kaip pries pora sav. Nuvaziavom tikedamiesi aplankyt daugaiu nei pirma karta, bet eiles buvo vos ne trigubai ilgesnes nei vasaros viduryje... Tuo labiau dabar Diney parke heloweeno tematika, tai visi skuba paziuret, po to bus jau dekoracijos ruosiamos Kaledoms, tai vel jauciu bus antpludis...

tikrai taip.

QUOTE(Bjjanka @ 2008 11 03, 16:22)
Kurie atrakcionai labiausiai patiko?

Labai gražu tos lėlytės - [b]'it's a small world'

Baisokai man buvo - Big Thunder Mountain

Fainai - Pirates of the Caribbean, Star Tours ir
Autopia

Phantom Manor - įspūdingai padaryta thumbup.gif

šiaip visa atmosfera faina, kaip mažiukė pasijutau blush2.gif
Atsakyti
Mes buvom pernai vasara, super thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif , nor as buvau nestuke.gif 7menesi, bet visai nepavargau, nes taip faina, pasaka pasakoje, as taip pavadinciau, butinai susizinokit parado laika ir vieta uzsiimkit is anksto, net verta tikrai. Bilietai pigiausi internete, bent jau buvo, o jei esi studentas moksleivis taip pat gali gauti nuolaida.
Sekmes ir nepakartojamu ispudziu 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lt-FrAl @ 2008 10 29, 21:08)
Asterixa mes irgi galvojam pavasari aplankyt, kai orai siek tiek atsils ir vaikas paaugs, gana nemazai geru atsiliepimu girdejau - vyro draugo zmona ten dirba, tai sake disney neprilygsta, bet aplankyt tikrai verta.

oo geras, dekui uz nuomone, tada tikrai butinai reikes nuvaizuoti. Tikiuosi ten kas nors angliskai nors kiek sneka biggrin.gif nes as prancuziskai - tik keleta fraziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2008 10 31, 08:36)
oo geras, dekui uz nuomone, tada tikrai butinai reikes nuvaizuoti. Tikiuosi ten kas nors angliskai nors kiek sneka biggrin.gif  nes as prancuziskai - tik keleta fraziu biggrin.gif

sneka sneka, tokiuose turistinese vietose, kur atvaziuoja zmones is viso pasaulio, privalo personalas anglu kalba bent jau minimaliai moket mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vee @ 2008 10 29, 07:07)
As ir rekomenduociau,bent dviem dienom vaziuot,bet jei neiseina,tai vienai diena siulyciau aplankyt idomiausius atrakcijonus ,tokius kaip hollywood tower ,mission2,aerosmith - situs butina smile.gif

bet sitie atrakcijonai yra tam antram, nepagrindiniam parke. Vistiek labiau norisi eiti i pagrindini pirmiausiai. O be to su 2 metu vaikuciu ant tokiu baisiu nenueisiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lt-FrAl @ 2008 10 31, 13:55)
sneka sneka, tokiuose turistinese vietose, kur atvaziuoja zmones is viso pasaulio, privalo personalas anglu kalba bent jau minimaliai moket mirksiukas.gif

taiva, parasiau as i ta parka su klasimu, ar jie kartais eng varianto neturi, juk ne visi vien tik france kalba biggrin.gif tai maloniai pasiule lankstinuka anglu kalba atsiusti smile.gif ir dar net pasake, kur ten kempingia, kiek kainuoja, tik gaila, kad jie tolokai,nezinua kaip reiktu iki pacio parko nusigauti.
Na, bet bus matyt smile.gif

QUOTE(tauromama @ 2008 11 05, 18:36)
bet sitie atrakcijonai yra tam antram, nepagrindiniam parke. Vistiek labiau norisi eiti i pagrindini pirmiausiai. O be to su 2 metu vaikuciu ant tokiu baisiu nenueisiu  doh.gif

Nepasakyciau, kad tas antras nepagrindinis parkas smile.gif Taip, pirmasis, tai grynai tokia pasaku salis smile.gif antrasis, daugiau jau - action smile.gif Ir zinoma, su mazyliu, pasaku salyje butu daugiau ka veikti, bet ir kitam parke, nemazai yra i ka paizuret ir pasifotografuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2008 11 05, 22:26)
taiva, parasiau as i ta parka su klasimu, ar jie kartais eng varianto neturi, juk ne visi vien tik france kalba biggrin.gif tai maloniai pasiule lankstinuka anglu kalba atsiusti smile.gif ir dar net pasake, kur ten kempingia, kiek kainuoja, tik gaila, kad jie tolokai,nezinua kaip reiktu iki pacio parko nusigauti.
Na, bet bus matyt smile.gif
Nepasakyciau, kad tas antras nepagrindinis parkas smile.gif Taip, pirmasis, tai grynai tokia pasaku salis smile.gif antrasis, daugiau jau - action smile.gif Ir zinoma, su mazyliu, pasaku salyje butu daugiau ka veikti, bet ir kitam parke, nemazai yra i ka paizuret ir pasifotografuoti wink.gif

As 2 kartus buvau Asterix parke, labai patiko, bet ten maziukam jau nelabai yra ka veikti. Atrakcionai suaugusiems daugiau skirti.
Dar Prancuzijoje yra Futuroscope parkas, jau toliau uz Paryziaus, va ten tai tikrai noreciau dar karta. Tik gaila kad nesulaukiau naktinio spektaklio. O visas parkas skirtas kino teatrams su specialiais efektais. Is kai kuriu kino saliu iseidavom, kaip po tikrai baisiu tikru atrakcionu.... thumbup.gif thumbup.gif

O gal esta buve tam shopping centre kur netoli disneylando? ten ir akvariumas yra. jeigu bus laiko noreciau tenai nulekti pasizvalgyti.Juo labaiu, kad lapkriti disneylanda 19 val uzdaro.
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2008 11 06, 00:24)
O gal esta buve tam shopping centre kur netoli disneylando? ten ir akvariumas yra. jeigu bus laiko noreciau tenai nulekti pasizvalgyti.Juo labaiu, kad lapkriti disneylanda 19 val uzdaro.

buvom smile.gif lb faina wink.gif

QUOTE(tauromama @ 2008 11 06, 16:41)
Gal gali daugiau  mirksiukas.gif  kas ten faino? ar tik siaip daug parduotuviu ir viskas? arkaviniu yra kur uzkast?

Aš ten buvau labai epizodiškai, nes iš ten variau į Disneylandą, o MB pasiliko shopintis mirksiukas.gif doh.gif lotuliukas.gif norėjo man staigmeną nupirkt, tai liepė maut iš ten lotuliukas.gif
Papildyta:
Faina, kad pigu ir yra gerų parduotuvių, gerų prekinių ženklų už normalią kainą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2008 11 06, 00:33)
As 2 kartus buvau Asterix parke, labai patiko, bet ten maziukam jau nelabai yra ka veikti. Atrakcionai suaugusiems daugiau skirti.
Dar Prancuzijoje yra Futuroscope parkas, jau toliau uz Paryziaus, va ten tai tikrai noreciau dar karta. Tik gaila kad nesulaukiau naktinio spektaklio. O visas parkas skirtas kino teatrams su specialiais efektais. Is kai kuriu kino saliu iseidavom, kaip po tikrai baisiu tikru atrakcionu....   thumbup.gif  thumbup.gif

Geras thumbup.gif net nesu girdejus apie tokius blush2.gif idomiai skamba.reiks i interneta ilisti paziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2008 11 05, 23:33)
Dar Prancuzijoje yra Futuroscope parkas, jau toliau uz Paryziaus, va ten tai tikrai noreciau dar karta.

Nors, tema apie Disneylanda, bet gal bus idomu, kam tai info ir apie kitus parkus smile.gif
Taigi, gal gali daugiau papasakoti apie Asterix parka: bilietu kainos? ar imanoma pirkti paromis bilietus ar reik kiekviena diena vis nauja bilieta isigyti? ar yra paciam parke parduotuviu, kokios ten kainos? ko, ten galima rasti? smile.gif Ar yra greito maisto ir siaip maitinimo vietu? smile.gif
Ar ilgai tenka laukti eilese, kad pasisuptum? Kaip su apnakvydinimu?Vaziavot savo masina ar kaip?

Ir aisku, tie patys klausimai galiotu klausiant apie Futuroscope parka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2008 11 07, 10:21)
Nors, tema apie Disneylanda, bet gal bus idomu, kam tai info ir apie kitus parkus smile.gif
Taigi, gal gali daugiau papasakoti apie Asterix parka: bilietu kainos? ar imanoma pirkti paromis bilietus ar reik kiekviena diena vis nauja bilieta isigyti? ar yra paciam parke parduotuviu, kokios ten kainos? ko, ten galima rasti? smile.gif Ar yra greito maisto ir siaip maitinimo vietu? smile.gif
Ar ilgai tenka laukti eilese, kad pasisuptum? Kaip su apnakvydinimu?Vaziavot savo masina ar kaip?

Ir aisku, tie patys klausimai galiotu klausiant apie Futuroscope parka smile.gif

I Asterixa vaziavome masina abu kartus. Bet is Charle de Gaule aerouosto yra autobusas kuris tiesiai i parka veza.Ir tai buvo vasara, tai eilese po valanda laukem. Suvenyru parduotuviu yra, pavalgyti irgi yra kur. Paciam Asterixe yra hotelis, vadinasi galima bilieta 2 parom pirkti. Bet nemanau, kad ten bus ka veikti 2 dienas. Vasara ka karsta smegu nueiti ant atrakcijonu su vandeniu, ju yra 2 ar 3 . Isieni slapias, bet tai atgaivina. Ziema jie gali neveikti. Bet as bailiuke biski esu, tai Asterixo keletas atrakcijonu man per ziauru buvo doh.gif Kainu ir visa kita nepamenu, nes jau pries 6 metus buvau.

I Futuroskopa is Paryziaus TGV vaziavom. Minusas tas, kad galinis traukinys gana anksti, todel naktinio sou nesulaukem. Buvau geguzes menesi, tai eiliu jokiu nera, ateini ir praeini, foto labai grazios gavosi, nes pastatai visi futuristiniai. deja, ikelti negaliu, nes tada dar su "muiline" fotkinau. mirksiukas.gif
kainos 33 eurai 1 dienai, 63 eurai 2 dienom. arba 15 euru i ta vakarini spektakli. Kiek teko video matyti, tai thumbup.gif ispudingas reginys.

daugiau info

http://www.futuroscope.com/
http://www.parcasterix.fr/
Atsakyti