Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

QUOTE(ozzy @ 2008 07 22, 11:07)
man labiausia patiko siaubo kambarys, karibu piratai, piterio peno laivas ir tos lelytes kur laiveliu plauki o jos tau dainuoja.Nezinau pavainimo. I raketya nesedau,kas buvo sake atkrate galva ir stuburus.Siaip parkas nuostabus,fejerverkai-nuostabus,ispudziai nerealus.Buvau legolende(Danijoj) ,Heide parke,Asterixe ir Disneilende. Visi faini-bet disneilendas kazkokia pasaka.

Man irgi tie patys atrakcionai labiausiai patiko thumbup.gif . Piterio peno skrydis tik gal truputi per trumpas, norėjosi dar. O karibų piratai ir siaubo pilis tai nuostabūs thumbup.gif . Tas kur laiveliu plauki ir lėlytės dainuoja vaidinasi it's a small world.
Atsakyti
Man itin patiko dar kalnakasiai smile.gif ėjom kelis kartus smile.gif Indiana Džounsas nepatiko - kažkoks visai neįdomus. Į raketą varėm dukart - jėgelė smile.gif tik svarbiausia galvą stipriai prispaust prie atlošo. Piratai irgi geruliai, lėlytės mielos smile.gif Man išvis Disneilendas padarė didžiulį įspūdį - patenki į pasaką smile.gif be proto gera atmosfera, be proto smagu ir gražu smile.gif
Atsakyti
Paskaičius jūsų gerus atsiliepimus imu manyti, kad teks Disneilendui skirti dvi dienas. Buvau už vieną dieną, mat viso Paryžiuje (įskaitant atvykimą ir išvykimą) būsime 5 dienas. Aš norėjau daugiau laiko pabūti Paryžiuje, vaikai - Disneilende...
Atsakyti
QUOTE(moccia @ 2008 08 12, 11:04)
As taip pat vaziuosiu, jau lb greitai, tik susidomejau kiek siuo metu kainuoja bilietas, suaugusiam i viena parka dienai? ax.gif

mes nesenai gryzom tai suaugusiam kainuoja 44, vaikui 31 eura,jei gerai atsimenu blush2.gif
Atsakyti
Suaugusiam 49 i vieną parką , 59 į abu parkus.
Atsakyti
Važiuju su vyru rugsėjo mėn į Paryžių autobusine kelione. Viena diena bus skirta į savarankiškam nuvykimui traukiniu į Disneilendą arba savarankiškam pasivaikščiojimui po Paryžių. Gal kas buvot tokioje kelionėje ir galit papasakoti? Ar sunku nuvykti ir kelinta reikėjo grįžti į viešbutį, nes ta dieną nakvosim tame pačiame viešbutyje? Ar spėjote pamatyti paradą ir fejerverkus?
Atsakyti
QUOTE(renata78 @ 2008 08 21, 10:06)
Važiuju su vyru rugsėjo mėn į Paryžių autobusine kelione. Viena diena bus skirta į savarankiškam nuvykimui traukiniu į Disneilendą arba savarankiškam pasivaikščiojimui po Paryžių. Gal kas buvot tokioje kelionėje ir galit papasakoti? Ar sunku nuvykti ir kelinta reikėjo grįžti į viešbutį, nes ta dieną nakvosim tame pačiame viešbutyje? Ar spėjote pamatyti paradą ir fejerverkus?

Nesunku jei turesit metro plana tai visailengva
Mes is viesbucio isvaziavom 8.30, tai Disneilende buvom apie 9.30, isisupom neskubedamivisuose atrakcionuose, spejom pamatyt 19 val parada ir fejerverkus dar pavaikstinejom ir gryzom i Paryziu.Didziausios eiles prie maitinimo , bet jei pasiiimi su savim tai viskas isspresta.
Metro ten veikia iki 1.00 nakties , tai mes po Disneilendo islipe mieste dar pavaiksciojom po Paryziu thumbup.gif
Atsakyti
Galima sutaupyti laiko laukiant eilese prie atrakcionu. Atkreipkit demesi i tokius labai mazus kioskelius su uzrasu: Fast ticket. Ne prie visu yra, prie keleto populiaresniu. Ten trumpai palauki ir gauni bilieteli su laiku, kada gali ieiti. Valandos laikotarpiui galioja. Zymiai trumpesne eile ir labai greitai eina. Papildomo mokescio nera, bet jie greitai isdalijami ir po pietu tokiu greituju nebelieka. Tad verta aplekti parka, susirinkti visus imanomus ir tada jau laukti eilese, kur ilgiau, kur trumpiau.

Sita info yra ant parko zemelapiu, bet visai apacioje ir labai mazomis raidelemis parasyta.
Atsakyti
Idomu gal kas zinot kada Disneilandas uzsidaro, na turbut ziema tikrai visos karuseles neveikia?
Atsakyti
Lapkritį su savo pipiru važiuojame į Disneilendą, gal kas jau est buvę su savo vaikučiais ir galite pasidalinti įspūdžiais arba duoti patarimu smile.gif
Atsakyti
Pati nebuvau , bet gryze gimines labai rekomendavo , dziaugesi ax.gif tongue.gif
Atsakyti
mes buvom vasari, tai orai tikriausiai bus panasus. Butinai pasiimkit patogia avalyne, ir pasikeitimui pasiimkit. Nes as kojas kiaurai susapau, net reikejo batus naujus pirkti. Geda buvo su savo "nuo dregmes susmirdusiais" batais i Paryzietiskas dizaineriu parduotuves koja kelti, bet teko... blush2.gif Ir striukutes nuo lietaus, del visa ko. Jei nuvaziuosit i Paryziaus centra, ten sako yra autobusai, kurie veza tyristus aplink Paryziu, stotelese islipi, pabuni, pasivaikstai, o paskui lauki kito autobuso, jei nenori toj stotelej lipti, tiesiog vaziuoji iki sekancios. Mes ta paslauga nepasinaudojom, nes suzinojom per velai, drauge pasake kai jau grize buvom biggrin.gif Taigi pasidomekit jei jegu uzteks. O siaip nepaisant lietaus ir numintu koju, ispudziai nepakartojami thumbup.gif Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti