QUOTE(R&D @ 2008 07 15, 23:30)
Naujausi ispudziai,nes vakar grizom is Paryziaus,ir buvom Disneylande. Nerealu!!!
Ne tik vaikams,bet ir man.nors siaip nesu karuseliu ir mikimauzu myletoja. Ir butinai sulaukit vakare parado,fejerverku.Tai toks grozis,kad net verkt norisi.
Buvom heides parke,legolende (danijoj) ,asterixe...bet sitas-nepalyginamas.Eiles nemazos,todel kas gali patarciau geriau vaziuoti rudeni ar pavasari,tai tikrai nereiks ilgai stovet.Mums nors nebuvo karta...
Butinai apsilankykit,kam leidzia finansai.BUTINAI!!!!
Jeigu kas domina klauskit.Galima i az.
Ne tik vaikams,bet ir man.nors siaip nesu karuseliu ir mikimauzu myletoja. Ir butinai sulaukit vakare parado,fejerverku.Tai toks grozis,kad net verkt norisi.
Buvom heides parke,legolende (danijoj) ,asterixe...bet sitas-nepalyginamas.Eiles nemazos,todel kas gali patarciau geriau vaziuoti rudeni ar pavasari,tai tikrai nereiks ilgai stovet.Mums nors nebuvo karta...
Butinai apsilankykit,kam leidzia finansai.BUTINAI!!!!
Jeigu kas domina klauskit.Galima i az.
Trijų dienų Disnėjaus atostogos man prilygo kokioms dviems savaitėms paprastų- taip atjungia nuo darbų, momentaliai tiesiog, ir tiek užkrauna, kad kokiam pusmečiui pakanka
TIKRAI KAS GALIT VAŽIUOKIT
Ir patarčiau skristi patiems, ten užsisakyti viešbutį ir pagyventi, pasijusite gyvenantys tikrai kitame PASAULYJE. Nepatariu važiuoti autobusu- parke pabūsite tik vieną dieną, pinigų kainuos bendrai kelionė tiek pat, ir prarasite galimybę pagyventi kitame pasaulyje, šiek tiek butaforiniame, bet TIKRAI NUOSTABIAME Pati netikėjau, kol nepabuvau (P.S. man jau greit 40 )