Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

QUOTE(R&D @ 2008 07 15, 23:30)
Naujausi ispudziai,nes vakar grizom is Paryziaus,ir buvom Disneylande. Nerealu!!!
Ne tik vaikams,bet ir man.nors siaip nesu karuseliu ir mikimauzu myletoja. Ir butinai sulaukit vakare parado,fejerverku.Tai toks grozis,kad net verkt norisi.
Buvom heides parke,legolende (danijoj) ,asterixe...bet sitas-nepalyginamas.Eiles nemazos,todel kas gali patarciau geriau vaziuoti rudeni ar pavasari,tai tikrai nereiks ilgai stovet.Mums nors nebuvo karta...
Butinai apsilankykit,kam leidzia finansai.BUTINAI!!!!
Jeigu kas domina klauskit.Galima i az.

drinks_cheers.gif Trijų dienų Disnėjaus atostogos man prilygo kokioms dviems savaitėms paprastų- taip atjungia nuo darbų, momentaliai tiesiog, ir tiek užkrauna, kad kokiam pusmečiui pakanka wub.gif

TIKRAI KAS GALIT VAŽIUOKIT wub.gif wub.gif wub.gif

Ir patarčiau skristi patiems, ten užsisakyti viešbutį ir pagyventi, pasijusite gyvenantys tikrai kitame PASAULYJE. Nepatariu važiuoti autobusu- parke pabūsite tik vieną dieną, pinigų kainuos bendrai kelionė tiek pat, ir prarasite galimybę pagyventi kitame pasaulyje, šiek tiek butaforiniame, bet TIKRAI NUOSTABIAME wub.gif wub.gif wub.gif Pati netikėjau, kol nepabuvau thumbup.gif (P.S. man jau greit 40 hihihi.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 16 liepos 2008 - 17:18
QUOTE(pandutė @ 2008 07 17, 21:44)
o jei nemoku anglu.kaip vienai su vaiku viska surast.susneket?

Prancūzai apsimeta kad irgi nemoka visai anglų k. schmoll.gif
Bet jos ten ir nereikia. Iėje i parka kaireje puseje rasite informacija,kur sudelioti parko planai ivairiomis kalbomis. Nezinau ar yra rusu.Bet yra vokieciu,prancuzu,olandu, flamandu ir kt. Bet ir nezinant jokios kalbos,tik lietuvių-neprapulsit.planas l. aiskus, karuseles irgi.Prieini-atsistoji i eile,atstovi-ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ozzy @ 2008 07 18, 13:20)
Prancūzai apsimeta kad irgi nemoka visai anglų k. schmoll.gif
Bet jos ten ir nereikia. Iėje i parka kaireje puseje rasite informacija,kur sudelioti parko planai ivairiomis kalbomis. Nezinau ar yra rusu.Bet yra vokieciu,prancuzu,olandu, flamandu ir kt. Bet ir nezinant jokios kalbos,tik lietuvių-neprapulsit.planas l. aiskus, karuseles irgi.Prieini-atsistoji i eile,atstovi-ir  thumbup.gif

bet bpradziai atskridus i eurouosta reik dasibraut iki viesbucio,po to atrast ta parka,ar cia as is muses drambli darau?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 07 18, 18:01)
bet bpradziai atskridus i eurouosta reik dasibraut iki viesbucio,po to atrast ta parka,ar cia as is muses drambli darau?

Nedarai jokio dramblio, suprantama, kad nekeliavus savarankiskai kyla daug klausimu ax.gif 4u.gif Tam ir yra sis forumas....

Jei labai nori vaziuot, tai tikrai sugebesi- pagelbesim drinks_cheers.gif . Principe, atskridus (o net bagazo nereiks pasiimt, nes viskas tilps i rankini), reikia pirmiausia nuvykti i viesbuti. Cia kyla toks klausimas- jei pinigai - ne problema, tai sedi i taksi, parodai viesbucio rezervavimo lapeli ir... nuveza iki duru (bet tai kainuos apie 120 EURi viena puse, na , bet blogiausiu atveju, si opcija visada islieka kaip atsargine). Jei ne, tai reikia vaziuoti Disneilendo Shuttle busiuku, kuris nuves tiesiai nuo isejimo is oro uosto prie viesbucio Disneilende, bet cia reikia atlikti "namu darbus" ir apie tai surinkti info is anksto, kas, kur, is kur vaziuoja. Nuo viesbucio iki parko vaziuoja pirmyn atgal nemokami busiukai, ir paklyst ten jau ten nebera kur mirksiukas.gif , tiesiog- nebeįmanoma lotuliukas.gif

Na o procesas keliones organizavimo yra ne visai paprastas, bet idomus- jei domins, parasyk i az, duosiu tel nr., ir galesi man bet kada paskambinti.

Atsakyti
Na o man tiesa pasakius Disneilendas ne itin dideli ispudi paliko schmoll.gif Vaziavom mes savarankiskai su masina. Man per daug amerikietisko kico. Labai viskas dirbtinai atrodo. Mergaites su princesiu suknelem, kurpaitem ir karunom... kazkaip man visko jau per daug buvo. Man labiau patiko Europa Parkas Vokietijoje. Ten viskas naturaliau atrode. I Disneilenda nebent kazkada grizciau tik del vaiku, jeigu jiems patiks Miki Mauzai.
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2008 07 15, 23:30)
Naujausi ispudziai,nes vakar grizom is Paryziaus,ir buvom Disneylande. Nerealu!!!
Ne tik vaikams,bet ir man.nors siaip nesu karuseliu ir mikimauzu myletoja. Ir butinai sulaukit vakare parado,fejerverku.Tai toks grozis,kad net verkt norisi.
Buvom heides parke,legolende (danijoj) ,asterixe...bet sitas-nepalyginamas.Eiles nemazos,todel kas gali patarciau geriau vaziuoti rudeni ar pavasari,tai tikrai nereiks ilgai stovet.Mums nors nebuvo karta...
Butinai apsilankykit,kam leidzia finansai.BUTINAI!!!!
Jeigu kas domina klauskit.Galima i az.

Mes pirmadienį skrendam į Paryžių savaitei, ir galvojam vienai dienai į Disneilendą nuvažiuot. Mes be vaikų, bet tikiuosi ten smagu ir suaugusiems. Kaip eilės? Mes galvojam važiuot trečiadienį, tai gal mažesnės nei savaitgalį. Kokie atrakcionai labiausiai patiko?, patark prie kurių stovėt eilėj, prie kurių ne. Taip pat nesinori papult ant labai baisių atrakcionų. Ar yra bilietai atskirai tik į vieną parką, ar kartu į visus?
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 07 18, 19:25)
Na o man tiesa pasakius Disneilendas ne itin dideli ispudi paliko  schmoll.gif  Vaziavom mes savarankiskai su masina. Man per daug amerikietisko kico. Labai viskas dirbtinai atrodo. Mergaites su princesiu suknelem, kurpaitem ir karunom... kazkaip man visko jau per daug buvo. Man labiau patiko Europa Parkas Vokietijoje. Ten viskas naturaliau atrode. I Disneilenda nebent kazkada grizciau tik del vaiku, jeigu jiems patiks Miki Mauzai.

Na, aš irgi buvau gana skeptiška dėl to kičo, nes nesu amerikonybių mėgėja ax.gif Na, bet nežinau... galiu tik pasakyti, kad, nors oras pasitaikė tragiškas (pylė kaip iš kibiro, ir buvo toks uraganas, kad neveikė net oro uostas unsure.gif ), man tai buvo TIKROS ATSTOGAS, per kurias pamiršau, kad esu suaugusi ir dirbu, visas darbo problemas ir t.t. na, tas adrenalino ir pasakos derinys... Tikrai kažkas tikio nepakartojamo, bent jau man wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2008 07 19, 11:42)
aciu labai,ka reiskia kai nemoku kalbos ,iskart vidinis stabdis yra ir didele baime vienai vaziuot

rolleyes.gif Nebijok, nebijok, kai norėsi pasitart, kreipkis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 07 20, 23:22)
Na, aš irgi buvau gana skeptiška dėl to kičo, nes nesu amerikonybių mėgėja ax.gif Na, bet nežinau... galiu tik pasakyti, kad, nors oras pasitaikė tragiškas (pylė kaip iš kibiro, ir buvo toks uraganas, kad neveikė net oro uostas unsure.gif ), man tai buvo TIKROS ATSTOGAS, per kurias pamiršau, kad esu suaugusi ir dirbu, visas darbo problemas ir t.t. na, tas adrenalino ir pasakos derinys... Tikrai kažkas tikio nepakartojamo, bent jau man wub.gif  thumbup.gif
Papildyta:
rolleyes.gif Nebijok, nebijok, kai norėsi pasitart, kreipkis 4u.gif

Na as tik sulyginau ax.gif Kai pries tai buvau buvus kitame parke, tai nori nenori su kazkuo lygini. Bet nesakau, kad neverta vaziuoti i Disneilenda. Visada visur verta vaziuoti, nes kiekvienoje kelioneje gauni nauju ispudziu, jegu ir ikvepimo mirksiukas.gif Man labiausiai patiko Indianos Jouns karusele, kur mediniai traukinukai, ir dar nepamenu ta kur kaip raketa sauna thumbup.gif As energijos pasisemiu visiems metams thumbup.gif
Atsakyti
man labiausia patiko siaubo kambarys, karibu piratai, piterio peno laivas ir tos lelytes kur laiveliu plauki o jos tau dainuoja.Nezinau pavainimo. I raketya nesedau,kas buvo sake atkrate galva ir stuburus.Siaip parkas nuostabus,fejerverkai-nuostabus,ispudziai nerealus.Buvau legolende(Danijoj) ,Heide parke,Asterixe ir Disneilende. Visi faini-bet disneilendas kazkokia pasaka.
Atsakyti
Patarkite prašau - jeigu Disneilende praleisti 1 dieną, tai spėsime sudalyvauti tik viename parke?
Kiek suprantu ten yra pagrindinis parkas ir girdėjau, kad įspūdinga kino studija. Manau, kad juos pamatyti, reikia dviejų dienų?
Atsakyti
QUOTE(Jouk @ 2008 08 06, 07:47)
Patarkite prašau - jeigu Disneilende praleisti 1 dieną, tai spėsime sudalyvauti tik viename parke?
Kiek suprantu ten yra pagrindinis parkas ir girdėjau, kad įspūdinga kino studija. Manau, kad juos pamatyti, reikia dviejų dienų?

Tai jau taip, mes per vieną dieną nuo ryto iki parko uždarymo vos spėjom apibėgti pagrindinį parką (ir ne į visus atrakcionus ėjom). Kino studijos parkui reikėtų dar vienos dienos.
Atsakyti
QUOTE(Jouk @ 2008 08 06, 07:47)

mes buvom abiejuose parkuose dvi dienas bigsmile.gif ispudziai nerealus thumbup.gif mums labai patiko, o vaikams ypatingai wub.gif jie galbut neskiria kico nuo naturalumo, bet jie puikiausiai atpazista nuosirduma wub.gif
Atsakyti