Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

Dar prisiminiau vieną dalyką,ką pravartu pasiimti jei važiuojat su mažiuku ir jo vežimėliu-ogi spyną jam prirakint,nes aš savąjį su baime palikdavau neprirakintą.Gal piktybiškai ir nevogs niekas,bet gi gali sumaišyti ir kaip savo pasiimti.Mačiau žmonės naudoja elementarias dviračių spynas.
Atsakyti
QUOTE(TSB @ 2011 08 02, 17:08)
Likau patenkinta Kyriad viešbučio paslaugom,nors tikėjausi mažai iš jų 3 žvaigždučių.

drinks_cheers.gif Kyriad - gerai drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2011 08 02, 15:51)
nu nelabai ką, šiaip rekomenduoju į parką įsidėti maisto savo, nes aplink tikrai daug kas traukė iš kuprinių ir taip maitinosi, nes pvz. mes uz 2 kavas, 3 "hotdogus" (nu nelabai kas parke su pasiula, o valgyt ipusejus dienai tikrai ziauriai norisi  biggrin.gif , gerai ka vaikai mazi, o hot dogai dideli  biggrin.gif užteko visiems perkasti) ir 1 coca-cola sumokejom apie 85 Lt  biggrin.gif tai nei pavalgę nei pagėrę, bet susimokėję  biggrin.gif

brangiai. na, mes su vaiku pvz disney park ėmėm du vaikiškus rinkinius (bulvytės, hamburgeris, sultys) ir sumokėjom 11Eur.

Už didelę kolą, didelį bulvyčių ir tikrai didelį hotdogą mokėjom kažkur 7,50Eur.

Jei norit daug valgyt, labiausiai turbūt apsimoka tie Buffet service - vagai kiek nori, bet primoki už gėrimus. Mės ėjom į Manhatan buffet savo viešbuty. Mokėjom daug (60Eur), bet tai buvo mūsų pirmas vakaras ir mudu su vaiku nesismulkinom. bet buvo verta - vien vaiko Buzz'o kokteilis ko buvo vertas (iš to puodelio dar dabar tebegeria), o šviečianti Buzz'o statulėlė pagarbiai lentynoj padeta. Maistas buvo fantastiškas..mmm.. išragavau kiek galėjau, buvo visko ir labai įvairiai. Šiaip, daugiausiai pagyrimų sulaukia Plaza gardens, ten ir pigiau nei Manhatan. Na, šitą išbandysim pirmą kartą.

Be to, tikrai verta domėtis tai kompleksiniais meniu - tikrai galima neblogai susiveikti.

Mickey's cafe daugiau kojos nekelsiu. Maistas buvo siaubingas, gaila išmestų pinigų. Vienintelis pliusas - buvo tikrai daug veikėjų.

Šiaip, kur pigiau pavalgyt tikrai pasirinkimo yra. Tik visa tai reik susižiūrėt prieš važiuojant (visi meniu su kainom yra internete), o tada jau koreguotis pagal esamą situaciją.

Ir aš jaunesnio nei 5 metų vaiko tikrai nesivežčiau schmoll.gif man būtų pačio vaiko gaila. Pvz galėjom šįmet vežtis mažiuką, nes iki 3 metų vaikam viešbutis ir maistas kavinėse nekainuoja (tuose buffet). Bet pamąsčiau neverta - vien jo pietų miegas apie 3val... plius į didžiąją dalį karuselių jis negalėtų... O kaip eilėse vargsta tie mažiukai.. plius, gal kiek egoistiška, bet man gaila ir savęs.

Dabar planuoju kitų metų kelionę ir tikiuosi kokio super duper pasiūlymo. Manyčiau, prieš kalėdas tikrai pametės.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 08 03, 18:25)
brangiai. na, mes su vaiku pvz disney park  ėmėm du vaikiškus rinkinius (bulvytės, hamburgeris, sultys) ir sumokėjom 11Eur.

Už didelę kolą, didelį bulvyčių ir tikrai didelį hotdogą mokėjom kažkur 7,50Eur.

Jei norit daug valgyt, labiausiai turbūt apsimoka tie Buffet service - vagai kiek nori, bet primoki už gėrimus. Mės ėjom į Manhatan buffet savo viešbuty. Mokėjom daug (60Eur), bet tai buvo mūsų pirmas vakaras ir mudu su vaiku nesismulkinom. bet buvo verta - vien vaiko Buzz'o kokteilis ko buvo vertas (iš to puodelio dar dabar tebegeria), o šviečianti Buzz'o statulėlė pagarbiai lentynoj padeta. Maistas buvo fantastiškas..mmm.. išragavau kiek galėjau, buvo visko ir labai įvairiai. Šiaip, daugiausiai pagyrimų sulaukia Plaza gardens, ten ir pigiau nei Manhatan. Na, šitą išbandysim pirmą kartą.

Be to, tikrai verta domėtis tai kompleksiniais meniu - tikrai galima neblogai susiveikti.

Mickey's cafe daugiau kojos nekelsiu. Maistas buvo siaubingas, gaila išmestų pinigų. Vienintelis pliusas - buvo tikrai daug veikėjų.

Šiaip, kur pigiau pavalgyt tikrai pasirinkimo yra. Tik visa tai reik susižiūrėt prieš važiuojant (visi meniu su kainom yra internete), o tada jau koreguotis pagal esamą situaciją.

Ir aš jaunesnio nei 5 metų vaiko tikrai nesivežčiau  schmoll.gif  man būtų pačio vaiko gaila. Pvz galėjom šįmet vežtis mažiuką, nes iki 3 metų vaikam viešbutis ir maistas kavinėse nekainuoja (tuose buffet). Bet pamąsčiau neverta - vien jo pietų miegas apie 3val... plius į didžiąją dalį karuselių jis negalėtų... O kaip eilėse vargsta tie mažiukai.. plius, gal kiek egoistiška, bet man gaila ir savęs.

Dabar planuoju kitų metų kelionę ir tikiuosi kokio super duper pasiūlymo. Manyčiau, prieš kalėdas tikrai pametės.

Be gal dau naudingos informacijos suteiki mums Isila mirksiukas.gif aciu tau, mes irgi vis sekam, laukiam, planuojam kova-balandi, nu gal ka gautumem kad ir spali koki jei besuspesim, laaabai norim doh.gif
Atsakyti
belieka tik sekti naujienas. Pvz yra žmonių, kurie gaudo nuolaidas per visus disney psl - anglų, airių, prancūzų, danų ir t.t., nes pasirodė, kad pasiūlymai būna skirtingi biggrin.gif

pernai apie naujus buvo 40proc nuolaidos pasiūlymas. Labai laukiu kažko panašaus.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 08 03, 21:18)
belieka tik sekti naujienas. Pvz yra žmonių, kurie gaudo nuolaidas per visus disney psl - anglų, airių, prancūzų, danų ir t.t., nes pasirodė, kad pasiūlymai būna skirtingi biggrin.gif

pernai apie naujus buvo 40proc nuolaidos pasiūlymas. Labai laukiu kažko panašaus.

gaudysim ir mes, as kazkaip vokieciu puslapius dazniau pavartau, lengviau su kalba man sita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2011 08 03, 21:12)
gaudysim ir mes, as kazkaip vokieciu puslapius dazniau pavartau, lengviau su kalba man sita ax.gif

Mergaites, jei ka nors pagausite, pasidalinkite, griebsim visos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TSB @ 2011 08 03, 15:25)
Dar prisiminiau vieną dalyką,ką pravartu pasiimti jei važiuojat su mažiuku ir jo vežimėliu-ogi spyną jam prirakint,nes aš savąjį su baime palikdavau neprirakintą.Gal piktybiškai ir nevogs niekas,bet gi gali sumaišyti  ir kaip savo pasiimti.Mačiau žmonės naudoja elementarias dviračių spynas.

ojej ten prie atrakcijono po kokiu 20-30 vezimu stovi ir saviski palikdavom visiskai be baimes... nzn neimciau tos spynos ir vel rolleyes.gif as man rods tiesa sakant ne vieno prirakinto nemaciau....beje galima vezimus ten issinuomot nes net ir 4 metis ir 6-metis pavargo vaiksciot..ypac kai is vieno galo rauni visai i kita .... kiek kainuoja nezinau, nes net nemaciau tos nuomos vietos, tik maciau daug vienodu vezimu su uzrasu " (vaiko vardas) first car "

QUOTE(Isila @ 2011 08 03, 17:25)
brangiai. na, mes su vaiku pvz disney park  ėmėm du vaikiškus rinkinius (bulvytės, hamburgeris, sultys) ir sumokėjom 11Eur.

tigi tiesa pasakius mes tam parke maisto nelabai ir dairemes i pirma pasitaikiusi kai jau beda pripyre uzejom, o kad tokiu gan padoriu kainu yra tai net nematem unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 04 rugpjūčio 2011 - 13:17
tai vat būtent, kad ten gaunasi - prispyrė bėda ir einam hihihi.gif o viskas ten ir suplanuota taip, akd kas brangiausia - lengviausiai prieinama ir matoma. Juk Disneilende net McDonaldas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2011 08 04, 12:17)
ojej ten prie atrakcijono po kokiu 20-30 vezimu stovi ir saviski palikdavom visiskai be baimes... nzn neimciau tos spynos ir vel  rolleyes.gif as man rods tiesa sakant ne vieno prirakinto nemaciau

Mačiau daug vežimų prirakintų,dėl to ir kilo tokia mintis,kad reikalingas daiktas.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti