Šiais metais skaičiau jų psl. vaikams nemokama nakvynė ir atrakcijonai, nors paprastai apsistojant viešbutyje su tėvais, vaikui iki 12 m. neturėtų papildomai kainuoti Kai man paskaičiavo jų skaičiuoklė, 4dienom ir 3naktim 3asmenų šeimai apie 1000 svarų
QUOTE(Agnė @ 2008 03 18, 19:40)
Šiais metais skaičiau jų psl. vaikams nemokama nakvynė ir atrakcijonai, nors paprastai apsistojant viešbutyje su tėvais, vaikui iki 12 m. neturėtų papildomai kainuoti Kai man paskaičiavo jų skaičiuoklė, 4dienom ir 3naktim 3asmenų šeimai apie 1000 svarų
Grįžau praeitą savaitę, taip pat buvom 4dienom ir 3naktim , viešbutį My Travel Explorers rezervavau pati internetu www.explorershotels.com Trims naktims už keturvietį (nors buvau tik aš ir sūnus) sumokėjau 248 EUR, bet rezervavau prieš tris mėn., ir su 'Sunday Offer' , nes atvykstant sekmadienį - speciali nuolaida yra. Labai patogus reisas su Fly Lal. Per ofcialų Disneylendo saitą, tai tos nuolaidos- marketinginis triukas, nes ta nuolaida galioja tik per juos bukinant. Man tam pačiam hoteliui skaičiuoklė suskaičiavo 680 EUR, ir 2ia tipo jau su tuo nemokamu įėjimu vaikui Kadangi pati rezervavau tiesiogiai per viešbučio saitą, tai įėjimo į parkus nuolaidos negaliojo, bet vistiek bilietai pilnoms 2 dienoms ir du perkai kainavo dar 199 EUR, tad viso su hoteliu apie 550 EUR.
Viešbutis Labai puikus, švarus, kambariai įrengti kaip kajutės, erdvūs, vaikams daug veiklos, labai labai puikus. Net ir turėdama didesnį biudžetą, vistiek rinkčiausi šį viešbutį
Kurmiuke, o jūs pačiam Disneylende gyvenot- kokiam konkrečiai viešbuty? Kiek kainavo skrist su Fly lal'u? Kažin ar tie sekmadieniniai pasiūlymai laikini
Aš galvoju apie rugsėjo mėn.
Ačiū iš anksto už betkokią info
QUOTE(Agnė @ 2008 03 19, 15:15)
Kurmiuke, o jūs pačiam Disneylende gyvenot- kokiam konkrečiai viešbuty? Kiek kainavo skrist su Fly lal'u? Kažin ar tie sekmadieniniai pasiūlymai laikini
Nu, taigi ir viesbuti, ir net saita nurodziau, per kuri rezervavau MY TRAVEL's EXPLORERS (www.explorershotels.com), nagi nagi, skaitykit atidziau prasom, gaila laika ir eteri uzimt ta pati rasant Viesbutis yra tam paciam Marne la Valee, kur ir Disneilendo parkas, jis yra asocijuotas Disneilendo viesbutis, iki parko apie 1 km., bet veza nemokami autobusai kas 10 min.
Sekmadienio pasiulymai siam viesbuciui yra nuolat, tik kaina skiriasi, kuo anksciau ir maziau populiariu sezonu, tuo pigiau. Bilietai 1 suaug ir 1 vaikas kainavo 956 Lt i abi puses, pirkau pries 4 men. tiesiogiai internetu per www.flylal.lt Nuo oro uosto veza autobusas ( grafikas www.vea.fr) iki pat viesbucio, 17 EUR suaug ir 13 EUR vaikui i viena puse.
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 03 20, 22:57)
Nu, taigi ir viesbuti, ir net saita nurodziau, per kuri rezervavau MY TRAVEL's EXPLORERS (www.explorershotels.com), nagi nagi, skaitykit atidziau prasom, gaila laika ir eteri uzimt ta pati rasant Viesbutis yra tam paciam Marne la Valee, kur ir Disneilendo parkas, jis yra asocijuotas Disneilendo viesbutis, iki parko apie 1 km., bet veza nemokami autobusai kas 10 min.
Kurmiuke, nu nesinervink taip, man tas pavadinimas primine kelioniu agenturos pavadinima, siaip pilnai jis vadinasi taip
[attachmentid=135934]
QUOTE(matroskinas @ 2004 06 16, 21:44)
faina tai faina tame eurodisneilende, taciau vasara ten vaziuoja tik savizudziai. vieni pazistami prie vieno atrakciono stovejo nei daug, nei mazai - po dvi valandas... per diena apskritai pasisupo 4 atrakcionuose, nes laiko turejo tik 9 val.
bilietai brangus, vienam asmeniui siemet kainuoja beveik 40 EUR, taciau reikia nepamirsti, kad salia parko yra dar Disney Studios (kas tas per velnias yra - nezinau, galiu pasidometi - tik klausimas, ar turesiu laiko). jeigu eini i abu, bilietai kainuoja dar daugiau. beje, bendras bilietas (i abu parkus) kainuoja virs 50 EUR.
tiek tad ziniu is mano puses
bilietai brangus, vienam asmeniui siemet kainuoja beveik 40 EUR, taciau reikia nepamirsti, kad salia parko yra dar Disney Studios (kas tas per velnias yra - nezinau, galiu pasidometi - tik klausimas, ar turesiu laiko). jeigu eini i abu, bilietai kainuoja dar daugiau. beje, bendras bilietas (i abu parkus) kainuoja virs 50 EUR.
tiek tad ziniu is mano puses
reiketu mazdau 10000 tukstanciu kad tenais nuvaziuoti...
ispudziai jega man patiko....
ir ipats vaikams patinka taip manau ../..
tai siulau nuwaziuoti i eurodisneilenda...
smagaus poilsio...
QUOTE(Agnė @ 2008 03 21, 15:38)
Už 10t ten jaučiu galima savaitę "prabangiai" pagyvent, o jei kukliau, manau kokių 5-6t pakanka
Mano biudzetas buvo toks (1suaug+1vaikas)
Bilietai lektuvu 275 EUR
Pervezimas oro uostas-viesbutis-oro uostas 60 EUR
Viesbutis (3 naktys) 245 EUR
Bilietai i abu parkus 2 dienoms 199 EUR
Pietus ( 2 dienoms) 70 EUR
Vakariene ir Show Wild West Buffalo Show 98 EUR
Vakariene Mickey Cafe 50 EUR
Uzkandziai visoms dienoms 50 EUR
Suvenyrai ir pirkiniai 100 EUR
Tad is viso 1150 EUR (3960 LT)
Primenu, kad buvome dviese, tris naktis nakvojom, bet gavosi 2 pilnos dienos (sestadieni vakare atskridom, treciadieni ryte isskridom). Buvom kovo 9-12, taigi ne sezono metu. Siaip jau tikrai normaliai, kaip vidutinio lygio atstovai atostogavome Beje, parkas, jei imate 3 dienas, jau bus truputi pigiau uz diena, o viesbucio kaina butu beveik ta pati, jei butume keturiese, nes gavome keturvieti kambari, ir paziurejaum kad kaina nesiskirtu.
sveikutes,as irgi su sunum labai norim i disneilenda,problema ta kad as nesu niekur buvus viena ir nelabai ten moku orentuotis,ar buna su ekskursija kokia is lietuvos kad keliese vaziuot i dieneilenda?nes as nemoku nei anglu kalbos nuvaziuot iki Prancuzijos gal nuvaziuociau o kaip toliau,juk neklaidziosiu su vaiku kol atrasim Disneilenda,papasakokit kaip viskas vyksta kai nesi buvus ir nrmoki kalbos,o gal is cia vaziuojanciu kas nors nori kompanijos?tik dar tiksliai nezinau kada vaziuot kad nebutu bumas.laukiu labai info
Praejusi rudeni mes irgi buvome Disneylende, . Butinai reikia aplankyti. mano dukrytei buvo trys metukai. Ji ten atsigavo , paprastai ji karuselese nesisupa, o ten eilese nenustygdavo. Vaziavom rugsejo pb, tai ir eiles ne tokios ilgos, popkornu paki suvalgai, ir ateina eile. O paradas - NEREALUS, kaip mano viena pazistama sake "net apsiverkiau".
Jei parke zadat praleisti tik viena diena, bilietus pirkit tik vienam parkui. Nusipirkom abiem, bet laiko antrajam pritruko (veltui isleisti pinigeliai).
Butinai ateiti nuvesiu ir kitus savo vaikus. O ir pati antros keliones po parka nerealiai laukiu.
Jei parke zadat praleisti tik viena diena, bilietus pirkit tik vienam parkui. Nusipirkom abiem, bet laiko antrajam pritruko (veltui isleisti pinigeliai).
Butinai ateiti nuvesiu ir kitus savo vaikus. O ir pati antros keliones po parka nerealiai laukiu.
mes ruošiamės važiuoti rugpjūčio mėn. bet į parką eitume tik pirmadienį arba antradienį
Ar tikrai ten taip baisu su tom eilėm
nesinori nuvažiavus su vaikiais tik eilėse stovėti, tuo labiau kad ir pinigai ne tokie maži.
Gal kas nors turite "parsivežę" naujus įspūdžius
Ar tikrai ten taip baisu su tom eilėm
nesinori nuvažiavus su vaikiais tik eilėse stovėti, tuo labiau kad ir pinigai ne tokie maži.
Gal kas nors turite "parsivežę" naujus įspūdžius
Naujausi ispudziai,nes vakar grizom is Paryziaus,ir buvom Disneylande. Nerealu!!!
Ne tik vaikams,bet ir man.nors siaip nesu karuseliu ir mikimauzu myletoja. Ir butinai sulaukit vakare parado,fejerverku.Tai toks grozis,kad net verkt norisi.
Buvom heides parke,legolende (danijoj) ,asterixe...bet sitas-nepalyginamas.Eiles nemazos,todel kas gali patarciau geriau vaziuoti rudeni ar pavasari,tai tikrai nereiks ilgai stovet.Mums nors nebuvo karta...
Butinai apsilankykit,kam leidzia finansai.BUTINAI!!!!
Jeigu kas domina klauskit.Galima i az.
Ne tik vaikams,bet ir man.nors siaip nesu karuseliu ir mikimauzu myletoja. Ir butinai sulaukit vakare parado,fejerverku.Tai toks grozis,kad net verkt norisi.
Buvom heides parke,legolende (danijoj) ,asterixe...bet sitas-nepalyginamas.Eiles nemazos,todel kas gali patarciau geriau vaziuoti rudeni ar pavasari,tai tikrai nereiks ilgai stovet.Mums nors nebuvo karta...
QUOTE(R&D @ 2008 07 15, 19:30)
Naujausi ispudziai,nes vakar grizom is Paryziaus,ir buvom Disneylande. Nerealu!!!
Tai, kad mes buvom rudeni, sutapo su helowynu. Na buvo labai grazu ir daug pabaisu bet eiles taip
Papildyta:
http://images29.fotk...IMG_1674-vi.jpg
http://images116.fot...IMG_1664-vi.jpg