QUOTE(Jol @ 2011 06 29, 08:42)
birželio pabaigos...Dar nežinome, kada važiuosim. Tai va, turiu tokių klausimėlių.
1.Kurį Disneilendo viešbutį labiausiai apsimoka užsisakyti? Nes kai pasižiūrėjau
pagrindinio Disneilendo viešbučio kainas, tai pasirodė labai jau didelės.
2.Kiek nakvynių geriausia imti? Galvojam imti 2 ar 3, bet kaip geriausia?
3.disneylandparis puslapyje šone kairėje radau užsakymo formą. Tai kaip supratau,
čia ir su viešbučiu, ir su įėjimu, ar ne? Ir kaip žinoti, ar suteikiama nuolaida?
Į Disneilendą vyksime negreit, bet vis tiek nesusitvardžiau ir paklausiau.
Beje,
http://www.dlrpmagic.../guidebook/map/ radau labai gerą žemėlapį
1. Pigiausias turbūt yra Santa Fe. realiai - pagal kišenę ir norus. Pataikysit ant geros pasiūlymo, galit gaut geresnį viešbutį pigiau. Pvz mes buvom Hotel New York 4 naktis kovą už tokią pačią kainą kaip dabar 4 naktys Santa Fe... Be to, juk yra ir viešbučiai šalia disneilendo, bet vėl - savi pliusai - savi minusai (pvz man buvo svarbu extra magic hours)
2. Realiai priklauso nuo to, kurią valandą atsirasit Disneilende - jei tik vakare, tai viena diena ir prapuola, plius kada išskrendat - vėl diena prapuola. Aš mažiau kaip 3 naktų neimčiau. Man 4 buvo mažai... Mes disneilende buvom apie 15.30val., išvykti teko 11val - tai realiai praradom gana daug laiko...
3. Jei žiūrit disney psl, ten pateikiama su viskuo, ten tikrai aiškiai surašoma, ką gaunat ir kokia akcija jums yra pritaikoma. VIsas menas - pagaut akciją tinkamu metu. Pvz turit pinigėlius, sėdit ir gaudot, randat, rezervuojat ir laukiat. Akcijų būna visokių, pvz gali galiot atvykimams tik einamą mėnesį, o gali galiot ir atvykimams iki metų galo. Jei imant viešbuty iš disney, kaina bus su bilietais į abu parkus visoms viešnagės dienoms.
QUOTE(Sisi @ 2011 07 14, 08:27)
Juos galit pasiimti (nemokamai) prie konkretaus atrakciono, ten tokie aparatai stovi. Įkiši savo bilietą ir gauni fastpasą
Ir skaitai, kas ant jo parašyta
būtent ir tas fastpass skirtas tik tam atrakcionui.