mūsų viešbutis buvo jau su bilietais 5 dienom į abu parkus.
Labai dėkui visiems pasidalinusiems info - ši tema labai padėjo ir mums besiplanuojant atostogas.
BEPROTIŠKO - prieini prie populiaraus atrakciono (pvz., Žuviuko Nemo) ir matai: "waiting time - 80 min" Tai su vyru tik eilėse stovėjom ir mergas savo kviesdavom atlėkt kai eilė priartėdavo Nevažiuokit per atostogas
Mes važiavome mašina. Nekenčiu Lenkijos su visais jos keliais
Mus ribojo tai, kad esame penkiese - mažoji jau perlipo 3 metų ribą ir nebesiskaito kūdikiu Susirasti penkiavietį kambarį be galo sudėtinga. Radau išeitį vieną: padarėm iš mažulės "nelegalą", jos neregistravom ir vežėmės savo sudedamą lovytę. Lietuviškai, ale ką darysi
Pirmas dvi naktis nakvojom Radisson Blue Resort Disneyland viešbutyje (kaina - 170 EUR/kambarį keturiems asmenims):
Jėga, tik pasigailėjau, kad normalių kainų Disneilendo pagrnidiniuose viešbučiuose nebuvo - būtų nereikėję bilietų į parką pirkti. Tačiau paguoda - susišaudėm parkavimo kuponus į parką dviem dienom (viešbutyje paprašėms ir davė kažkokių žmonių, atvykusių be automobilio: parkas, pasirodo, viešbučiams duoda tokius kuponus už žmonės, kurie užsisako ne pagrindinius viešbučius per Disneyland tinklapį).
Trečią naktį man buvo pavykę gauti keturvietį kambarį Vienna DreamCastle (nu kurgi, su princesėm važiuojam ). Įspūdžiai nepakartojami :
Atmosfera verta sumokėtų pinigų. Ir, kai sėdėjom su vyru antrą dieną, abu kalbėjom: "tie pinigai už įėjimą, kurie prieš įeinant atrodė nežmoniškai dideli, dabar atrodo be galo maži už už tą jausmą, kurį patyrėme pasakų šalyje" Juk atrakcionus išlaikyti, paradus ruošti, kostiumus siūti, žmonės samdyti ir visą tą pasaką kurti reikia tikrai daug lėšų.
Atvažiavimas mašina:
Pagrindinis Disneilendo viešbutis, kurio apačioje - įėjimas į parką:
Mano merginų mėgstamiausias atrakcionas - Star Mission II (čia į viršų užšauna traukinukas, aš pabijojau eiti ):
Studios parke radome Sally iš Monstrų biuro:
Atrakcionai:
Kaipgi būnant pasakų šalyje nesuvalgyti karamelėje virto obuolio:
Ten vistik yra atskira šalis, kur norisi užsibūti ilgai ilgai
Ketvirta naktis - košmaras F1 viešbutyje
Paskutinę naktį miegojom F1 viešbutyje po 34 EUR - po Disneilendo viešbučių jie atrodė nykių nykiausiai. O jau tas vairuotojų prirūkytas kambarys, bendras tualetas ir dušas koridoriuje Niekada daugiau nesirinksiu.
QUOTE(Isila @ 2011 04 22, 14:08)
kaip eilės? kokio ilgumo?
BEPROTIŠKO - prieini prie populiaraus atrakciono (pvz., Žuviuko Nemo) ir matai: "waiting time - 80 min" Tai su vyru tik eilėse stovėjom ir mergas savo kviesdavom atlėkt kai eilė priartėdavo Nevažiuokit per atostogas
Mes važiavome mašina. Nekenčiu Lenkijos su visais jos keliais
Mus ribojo tai, kad esame penkiese - mažoji jau perlipo 3 metų ribą ir nebesiskaito kūdikiu Susirasti penkiavietį kambarį be galo sudėtinga. Radau išeitį vieną: padarėm iš mažulės "nelegalą", jos neregistravom ir vežėmės savo sudedamą lovytę. Lietuviškai, ale ką darysi
Pirmas dvi naktis nakvojom Radisson Blue Resort Disneyland viešbutyje (kaina - 170 EUR/kambarį keturiems asmenims):
Jėga, tik pasigailėjau, kad normalių kainų Disneilendo pagrnidiniuose viešbučiuose nebuvo - būtų nereikėję bilietų į parką pirkti. Tačiau paguoda - susišaudėm parkavimo kuponus į parką dviem dienom (viešbutyje paprašėms ir davė kažkokių žmonių, atvykusių be automobilio: parkas, pasirodo, viešbučiams duoda tokius kuponus už žmonės, kurie užsisako ne pagrindinius viešbučius per Disneyland tinklapį).
Trečią naktį man buvo pavykę gauti keturvietį kambarį Vienna DreamCastle (nu kurgi, su princesėm važiuojam ). Įspūdžiai nepakartojami :
QUOTE(Isila @ 2011 04 26, 13:32)
Aš tai be kalbų važiuočiau antrą kartą. Labai noriu. Man tikrai patiko, jau vien ta atmosfera. Žodžiu, Disney šį kartą eičiau ir aš pas princeses, vardan savo vaikystės pasakų kažkaip šį kartą ne, nes galvojau sūnui nepatiks, bet būtų buvę labai smagu. Kai pagalvoju - kiek dar daug ten nepamatėm ir nepadarėm.
Atmosfera verta sumokėtų pinigų. Ir, kai sėdėjom su vyru antrą dieną, abu kalbėjom: "tie pinigai už įėjimą, kurie prieš įeinant atrodė nežmoniškai dideli, dabar atrodo be galo maži už už tą jausmą, kurį patyrėme pasakų šalyje" Juk atrakcionus išlaikyti, paradus ruošti, kostiumus siūti, žmonės samdyti ir visą tą pasaką kurti reikia tikrai daug lėšų.
Atvažiavimas mašina:
Pagrindinis Disneilendo viešbutis, kurio apačioje - įėjimas į parką:
Mano merginų mėgstamiausias atrakcionas - Star Mission II (čia į viršų užšauna traukinukas, aš pabijojau eiti ):
Studios parke radome Sally iš Monstrų biuro:
Atrakcionai:
Kaipgi būnant pasakų šalyje nesuvalgyti karamelėje virto obuolio:
Ten vistik yra atskira šalis, kur norisi užsibūti ilgai ilgai
QUOTE(Sisi @ 2011 04 11, 12:15)
F1 viešbučius jau atradom, jie tikrai pigiausiai kainuoja ir mums priimtiniausi.
Paskutinę naktį miegojom F1 viešbutyje po 34 EUR - po Disneilendo viešbučių jie atrodė nykių nykiausiai. O jau tas vairuotojų prirūkytas kambarys, bendras tualetas ir dušas koridoriuje Niekada daugiau nesirinksiu.
QUOTE(kykute @ 2011 04 29, 01:13)
Man jokio košmaro ten nebuvo. Aišku, mielai gyvenčiau prabangiam viešbutyje, bet mūsų biudžetas to neleidžia Visgi skirtumas tarp 34 eurų ir 170 eurų visai nemenkas
Pirmą kartą ir mes gavom prirūkytą kambarį, bet vėliau prašėm kambario nerūkantiems, tai jokios smarvės. Aišku, dušai ir tualetai koridoriuje, bet kai mes visi beveik suaugę, niekam tai nekėlė problemų
manau, kai važiuoja tik suaugę ir šeima yra skirtumas, nes antru atveju visas dėmesys vaikams. Būčiau važiavus viena, tai man irgi būtų buvę dzin. Nors ne. EMH - rojus, fantastika.
Dabar vis žiūriu disney pasiūlymus, rezgu planą kitiem metam.
Dabar vis žiūriu disney pasiūlymus, rezgu planą kitiem metam.
QUOTE(Sisi @ 2011 04 29, 07:40)
Man jokio košmaro ten nebuvo. Aišku, mielai gyvenčiau prabangiam viešbutyje, bet mūsų biudžetas to neleidžia Visgi skirtumas tarp 34 eurų ir 170 eurų visai nemenkas
Nemenkas, sutinku. Tik mums penkiems kainavo 68 EUR (reikėjo dviejų kambarių) ir gerai kad buvome su mašina - jei būtų tekę pramoniniame rajone pareit nuo traukinuko iki viešbučio patamsiais palei sandėlius, tikrai nebūtų labai jauku ir dar su mažais vaikais. Vistik jiems šventę darėme
Kai viską suskaičiuoji - pačią nuotaiką ir euforijos atmosferą (kažkaip dieną pabuvus pasakoje, nesinori vaikų greit sugražinti į gyvenimo realybę), baseiną ryte ir vakare, žaidimų kambarį, pusryčius, sumuštinius (kuriuos susitepi per pusryčius ir papietauji parke, nereikia pirkti, irgi keliolika EUR tauposi), bilietus už įėjimą į parką, parkavimo kainą ir dar tas papildomas kelias valandas (eilės tikrai verkt vertė) - pradedi galvoti, kad taupant vienoje vietoje per daug brangu gaunasi kitoje
Dabar mąstau - jei galvočiau apie ekonominį variantą, turbūt būtų geriau Ibis viešbutukas (kaina buvo 54-60 EUR už trivietį kambarį), kiek teko gyventi Austrijoje, labai neblogas viešbutukas. Nežinau, kaip Prancūzijoje.
QUOTE(Isila @ 2011 04 29, 14:59)
na, jei kas užmatys super pasiūlymą, prašom nepamiršti informuoti
Aha, aš irgi labai norėčiau išgirst, vis širdis suvirpa pagalvojus
na, kol kas tas kids under 12 stay and play for free atrodo tikrai geras, jei vaikai maži, nes gaunais jiem bilietai nemokamai. Sakyčiau jau susitaupo. lieka tik suaugę, kurie baisiai brangiai kainuoja
ech, ir man širdis vis dar virpa
ech, ir man širdis vis dar virpa
Labas vakaras!
Užsisakėm kelionę į Disneyland'ą,dvi dienas leisim ten,nakvosim tris naktis,pusryčiai,pramogos ir kelionė autobusu iki Disneylend'o įskaičiuoti.Dabar klausimas-kiek reikėtų pasiimti pinigėlių,kad užtektų pavalgymui,kokiam suvenyrui,kam dar gali jų prireikti? Važiuosim dviese su vaiku liepos mėnesį.
Iš anksto dėkoju už atsakymus.
Užsisakėm kelionę į Disneyland'ą,dvi dienas leisim ten,nakvosim tris naktis,pusryčiai,pramogos ir kelionė autobusu iki Disneylend'o įskaičiuoti.Dabar klausimas-kiek reikėtų pasiimti pinigėlių,kad užtektų pavalgymui,kokiam suvenyrui,kam dar gali jų prireikti? Važiuosim dviese su vaiku liepos mėnesį.
Iš anksto dėkoju už atsakymus.
na, kainoms pasiruoškit...
magnetukas ant šakdytuvo 3-4 Eur, žaislai laaabai įvairiom kainom, bet bent jau kiek smagesnis, didesnis ir virš 20EUr. Mano vaikinas pirko Buzz'o šautuvą, tai jų buvo 3 rūšių: 9,9Eur, 13Eur ir 19Eur. Žaislų istorijos (ar pvz kokių karalaiči) figurėlių rinkinys 17Eur. Autografų knygos nuo 5 Eur.
O maisto kaina, tai paprastai, kiek pas mus litais, ten eurais, pvz vaikiškas rinkinys 7 Eur, koks kepsnys 20eur, gėrimai 3eur.
Pirkau pižamas, tai po 20eur, už megztukus plojau po 25eur, kepurės po 15eur. Maikutės prasideda nuo 9,90eur.
Mums Mickey's cafe pietus atsiėjo, berods, 40Eur, Rainforest cafe 35, Walts apie 38Eur. Užkandžiavimai dieną apie 10 eur. Labai priklauso nuo to, kiek valgysit. Visų kavinių meniu galima rasti internete, tikrai verta pasižiūrėt, kad susidaryt vaizdą ir pagalvoti, kur verta eiti pavalgyti.
Mes per 5 dienas išleidom 600eur, iš jų 45eur sumokėjom už ekskursiją ir 140eur už kelionė iš/į oro uostą.
realiai, aš skaičiavau, kad pietūs 40Eur. Planavau 20Eur užkandžiams dienai. Mes 7.30 papusryčiaudavome, apie 11.30 užkandžiaudavome, o tada apie 17.30 eidavome papietauti.
Ten pinigus yra kur leisti, viskas taaaaaip gražu, faina ir taip pateikta....
Moki už maistą, siuvenyrus, drabužius ir žaislus. Karuselės jau nebekainuoja. Tai realiai, patys turit nuspręsti ar pirksit ką, bet susilaikyti laaaabai sunku
magnetukas ant šakdytuvo 3-4 Eur, žaislai laaabai įvairiom kainom, bet bent jau kiek smagesnis, didesnis ir virš 20EUr. Mano vaikinas pirko Buzz'o šautuvą, tai jų buvo 3 rūšių: 9,9Eur, 13Eur ir 19Eur. Žaislų istorijos (ar pvz kokių karalaiči) figurėlių rinkinys 17Eur. Autografų knygos nuo 5 Eur.
O maisto kaina, tai paprastai, kiek pas mus litais, ten eurais, pvz vaikiškas rinkinys 7 Eur, koks kepsnys 20eur, gėrimai 3eur.
Pirkau pižamas, tai po 20eur, už megztukus plojau po 25eur, kepurės po 15eur. Maikutės prasideda nuo 9,90eur.
Mums Mickey's cafe pietus atsiėjo, berods, 40Eur, Rainforest cafe 35, Walts apie 38Eur. Užkandžiavimai dieną apie 10 eur. Labai priklauso nuo to, kiek valgysit. Visų kavinių meniu galima rasti internete, tikrai verta pasižiūrėt, kad susidaryt vaizdą ir pagalvoti, kur verta eiti pavalgyti.
Mes per 5 dienas išleidom 600eur, iš jų 45eur sumokėjom už ekskursiją ir 140eur už kelionė iš/į oro uostą.
realiai, aš skaičiavau, kad pietūs 40Eur. Planavau 20Eur užkandžiams dienai. Mes 7.30 papusryčiaudavome, apie 11.30 užkandžiaudavome, o tada apie 17.30 eidavome papietauti.
Ten pinigus yra kur leisti, viskas taaaaaip gražu, faina ir taip pateikta....
Moki už maistą, siuvenyrus, drabužius ir žaislus. Karuselės jau nebekainuoja. Tai realiai, patys turit nuspręsti ar pirksit ką, bet susilaikyti laaaabai sunku
Sveikos. Matau, kad labai daug čia diskutuojate Anksčiau Disneilendu visai
nesidomėjome, bet kai vienas sūnaus draugas išvyko, pradėjome domėtis
ir dabar negalime sustoti. Draugas važiavo su kelionių agentūra, šešiom dienom
ir autobusu. Manau, kad tai visai neapsimoka, Disneilende nieko nespėji pamatyti.
Šiais metais į Disneilendą tikrai nevažiuosime. Vasarą jau turime kitų planų,
štai jau ir birželis baigiasi, o rudenį ir žiemą lyg ir ne visi atrakcionai veikia.
Be to, šalta. Pavasarį atostogų turiu tik vieną Velykų savaitę, o vėliau nuo
birželio pabaigos...Dar nežinome, kada važiuosim. Tai va, turiu tokių klausimėlių.
1.Kurį Disneilendo viešbutį labiausiai apsimoka užsisakyti? Nes kai pasižiūrėjau
pagrindinio Disneilendo viešbučio kainas, tai pasirodė labai jau didelės.
2.Kiek nakvynių geriausia imti? Galvojam imti 2 ar 3, bet kaip geriausia?
3.disneylandparis puslapyje šone kairėje radau užsakymo formą. Tai kaip supratau,
čia ir su viešbučiu, ir su įėjimu, ar ne? Ir kaip žinoti, ar suteikiama nuolaida?
Į Disneilendą vyksime negreit, bet vis tiek nesusitvardžiau ir paklausiau.
Beje, http://www.dlrpmagic.../guidebook/map/ radau labai gerą žemėlapį
nesidomėjome, bet kai vienas sūnaus draugas išvyko, pradėjome domėtis
ir dabar negalime sustoti. Draugas važiavo su kelionių agentūra, šešiom dienom
ir autobusu. Manau, kad tai visai neapsimoka, Disneilende nieko nespėji pamatyti.
Šiais metais į Disneilendą tikrai nevažiuosime. Vasarą jau turime kitų planų,
štai jau ir birželis baigiasi, o rudenį ir žiemą lyg ir ne visi atrakcionai veikia.
Be to, šalta. Pavasarį atostogų turiu tik vieną Velykų savaitę, o vėliau nuo
birželio pabaigos...Dar nežinome, kada važiuosim. Tai va, turiu tokių klausimėlių.
1.Kurį Disneilendo viešbutį labiausiai apsimoka užsisakyti? Nes kai pasižiūrėjau
pagrindinio Disneilendo viešbučio kainas, tai pasirodė labai jau didelės.
2.Kiek nakvynių geriausia imti? Galvojam imti 2 ar 3, bet kaip geriausia?
3.disneylandparis puslapyje šone kairėje radau užsakymo formą. Tai kaip supratau,
čia ir su viešbučiu, ir su įėjimu, ar ne? Ir kaip žinoti, ar suteikiama nuolaida?
Į Disneilendą vyksime negreit, bet vis tiek nesusitvardžiau ir paklausiau.
Beje, http://www.dlrpmagic.../guidebook/map/ radau labai gerą žemėlapį
laba diena,
gal galetumete man paaiskinti, kas buvote, kaip veikia fastpass sistema. Kai buvome disneylande sy vyru floridoje, ten tiesiog buvo galima nusipirkti brangesni bilieta su fast pass sistema. O cia kaip suprantu yra nemokamai, bet niekaip nesuprantu, kaip jie baigiasi ir kaip juos naudoti. Sikart vaziuojam su 2,5 m vaiku
gal galetumete man paaiskinti, kas buvote, kaip veikia fastpass sistema. Kai buvome disneylande sy vyru floridoje, ten tiesiog buvo galima nusipirkti brangesni bilieta su fast pass sistema. O cia kaip suprantu yra nemokamai, bet niekaip nesuprantu, kaip jie baigiasi ir kaip juos naudoti. Sikart vaziuojam su 2,5 m vaiku
Paprastai veikia - nueini prie atrakciono, kuris turi fast pass sistemą ir pasiimi bilietuką. Ant jo bus parodytas laikas pusvalandžio intervalu, kada jūs galėsit naudotis tuo atrakcionu. Tada stosit į atskirą eilę, kur visi su fast pass. Kito atrakciono fast pass bilietą galėsit pasiimti tik tada, kai prieis pirmojo laikas. Ta rasme, negalima atbėgt ir susirinkt visų atrakcionų "greitukus". Tiksliai nebepamenu, bet atrodo, kad jei pirmas fast pass pradeda galioti, sakykim, 12.30, tai nuo 12.30 jau galit eit pasiimt kitą fast pass
Ant pirmojo pasiimto fast paso būna parašyta, kada galima pasiimti kitą fast pasą. Nereikia laukti, kol pasinaudosi pirmuoju.