Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

tai kaip suprantu, jūs labiau dėl karuselių?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 26, 11:09)
tai kaip suprantu, jūs labiau dėl karuselių?

Taip, noretusi ko nors naujo ax.gif Aisku, dar nebuvom antrame parke blush2.gif
Tos eiles po pusantros valandos prie atrakcionu irgi nedziugina schmoll.gif Spejau apeiti 7 ar 8 atrakcionus (iskaitant traukinuka ir laiva) ir pamatyti parada. Ir visa tai uz mazdaug 60euru, neskaiciuojant keliones ir nakvynes. Viena karta galima isbandyti, del antro abejoju g.gif

O gal as jau senstu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sisi: 26 balandžio 2011 - 10:34
Mes per diena labai daug apvaiksciojom, nebuvom tik is tu pagrindiniu "indiana jones" ir "menulyje", nes mano vaikinuko nepraleido smile.gif
o taip ir vaikiskuose prasivazinejom, pirma diena buvom studio parke, ten sauniausias viesbutis thumbup.gif aisku mano vaikinas pakliuvo i ji, bet paskui biski baisu buvo jam kitur eiti doh.gif drinks_cheers.gif , dar studio bazo vienas buvo geras i kuri irgi neprikalbinau jau po viesbucio jo nueiti smile.gifo taip efektingas buvo ir dar vienas "studio tram tour" ten pasijutom kaip filmavimo aikstelej, tikrai idomu, neblogai pasukiojo ir zuviuke nemo, kaip tiksliai vadinasi nepamenu, beja pabuvom ir armagedone, visai nieko smile.gif pasijauciau aktore biggrin.gif tai mums uzeme beveik visa diena, kazkur jau 5 vakaro perejom i disneylendo parka.
Eilese stovejom neilgai, gal ilgiausia 45 min, bet isivaizduoju kad vasara ten jau gana ilgos eiles smile.gif
O disneylende geriausia po 18 val zmoniu nedaug o viskas dirba iki 21 val tai antra diena is pacio disneylendo isejom apie 21.30 doh.gif
niekur nebegom visur is leto i kitus net po du tris kartus ejom, kaip i kalnelius, vat ten mano vaikinukui labiausiai patiko smile.gif tiesiog atsirinkom ka norim pamatyti o kas liks uz borto.
Vat su maziukais, nezinau, as savo trimecio neziveziau, manau po poros metu vaziuosim jau visi kartu ir daugiau pamatyti ir pinigai pasitaupys, cia tik mano nuomone, nes as buvau vokietijoje parke su metinuku, tas man padejo apsispresti, kad vienas zmogus turi aukotis, jei nori ne tik i "leliukiskus" eiti, tai po to parko nusprendziau geriau jau vyresni, tai ir ispudziai geresni smile.gif

na dabar keletas foto smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:

user posted image
user posted image
user posted image

ir is viesbucio smile.gif jei kas rinktusi kuriame mes buvom

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remako: 26 balandžio 2011 - 11:45
kaip fainai thumbup.gif matau, kad buvot Pirates of Caribbean. Kai mes buvom, tai jis buvo uždarytas. Na, bet dar viena priežastis važiuot dar kartą.

Aš tai be kalbų važiuočiau antrą kartą. Labai noriu. Man tikrai patiko, jau vien ta atmosfera. Žodžiu, Disney wub.gif šį kartą eičiau ir aš pas princeses, vardan savo vaikystės pasakų tongue.gif kažkaip šį kartą ne, nes galvojau sūnui nepatiks, bet būtų buvę labai smagu. Kai pagalvoju - kiek dar daug ten nepamatėm ir nepadarėm.

Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 26, 12:32)
kaip fainai  thumbup.gif  matau, kad buvot Pirates of Caribbean. Kai mes buvom, tai jis buvo uždarytas. Na, bet dar viena priežastis važiuot dar kartą.

Aš tai be kalbų važiuočiau antrą kartą. Labai noriu. Man tikrai patiko, jau vien ta atmosfera. Žodžiu, Disney  wub.gif  šį kartą eičiau ir aš pas princeses, vardan savo vaikystės pasakų  tongue.gif  kažkaip šį kartą ne, nes galvojau sūnui nepatiks, bet būtų buvę labai smagu. Kai pagalvoju - kiek dar daug ten nepamatėm ir nepadarėm.

as dar karta tikrai irgi noreciau bet su abiem sunumis, man gailiausia buvo kad nespejom pagauti is "Ilgo plauko istorijos" pagrindiniu heroju, prabego pro sali kai ledus valgem sad.gif o su jais as tikrai buciau nusifotografavusi blush2.gif lotuliukas.gif
o paskui nebematem kur jie, o ta visa atmosfera daug ka duoda, kai tuos multikus ziurim su vaikais idomu o kurie jais nesidomi gal jiems labiau ir kitur, nes cia daug truksta tokiu stipriu atrakcionu, kaip vokietijoj ten didesniem daugiau yra, bet cia visvien i seimas labiau, i vaikus, o geriausia kad ir pensijinio amziaus vienu be anuku buvo ir nemazai smile.gif

o del princesiu... tai mano ne, sako as nenoriu su jom fotografuotis lotuliukas.gif
tik smagiausia kad sios "zvaigzdes" nekalba, viska judesiais tai vaikui ir drasu ir kazkaip smagiau, kad jie is kart tokie supratingi

kai velai vakare buvom Mickey Cafe, tai ten Deilas atbego, atsisedo prie musu staliuko, pradejo mano 7-meti maitinti, kvatojomes visi lotuliukas.gif kazkaip zmoniu nedaug buvo, tai smagiai jie ten daugiau laiko vaikui skyre

tik gaila kad i Buffalo Bills wild west show negavom bilietu tai dienai kai norejom, o paskui laiko nebeliko jam sad.gif ir jegu doh.gif vat i ji noreciau paziureti kaip ten kas
Atsakyti
o vat man tų atrakcionų nereikia. Man reikia to Disney - personažų, tematikos, nuotaikos, atmosferos. Va čia man tiesiog fantastika - tas pojūtis. A dėl karusėlių aš kažkaip - man labai smagu buvo puodeliuose suktis ar su laivais plaukiot. Vat turi visa tai savo žavesio. na, gal dėl to, akd nesu juoda thrill ride fanė - pavažiavau BTM ir gana lotuliukas.gif o štai disney pojūčio negana ir viskas hihihi.gif kažkoks pamišimas gaunas biggrin.gif
Atsakyti
O aš labiau dėl tų visų baisių kalnelių važiavau. Ir vaikams tik patys "krūčiausi" atrakcionai rūpėjo ax.gif Na, jų ir amžius toks- paauglystė rolleyes.gif Viskas jiems dabararba "krūta", arba "lieva" lotuliukas.gif Net parado nėjo žiūrėt, mes su vyru dviese žiūrėjom bigsmile.gif
Atsakyti
mergaites, mazdaug pasakykite, kiek kainavo kelione?gal galima butu puslapiuka kur uzsisakynejote viska ir pan.?mazoji labai nori i Disneylanda...taigi, planuojam atostogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 04 27, 13:12)
mergaites, mazdaug pasakykite, kiek kainavo kelione?gal galima butu puslapiuka kur uzsisakynejote viska ir pan.?mazoji labai nori i Disneylanda...taigi, planuojam atostogas 4u.gif

mums kainavo nemazai, bilietus lektuvo pirkom per air baltic, viesbuti sakiau ne as, tai nezinau kur, bet galima ir CIA
bilietus disneylendo puslapyje, o viesbuciu ieskojom ir per disneylendo puslapi, bet mums nieko gero nepasiseke surasti.
Atsakyti
salia tai turbut bus brangus viesbuciai, bet gal galima paciame paryziuje?? isisvaizduoju, kad su metro turetu buti galima nusigauti iki pacio disneilendo?
Atsakyti
kijina, pirmiausia nuspręskit, ko norit ir peržiūrėkit disney siūlomus viešbučius ir ne disney viešbučius. Nežinau, jūs su vaikais ar be. Jei gavus gerą pasiūlymą, viešbutis gali būti už labai gerą kainą. Aš užsisakinėjau per www.disneylandparis.com, čia visi oficialūs disney viešbučiai ir jų partnerių viešbučiai ir jiems geriausi pasiūlymai būna ir čia.

Žinoma galima gyventi pačiame Paryžiuje, metro stotelė yra prie pat Disneylendo.

Mes gyvenom Hotel Nee York, už 4 naktis mokėjom 741Eur, bilietai dviems atsiėjo 1550lt (ėmėm su bagažu), pačiam Disneilende praleidom 600Eur - bet mes negailėjom, galima žymiai pigiau tam disneylende prasisukti.. parsivežėm daug lauktuvių, siuvenyrų, žaislų, pietaut kasdien eidavom, o dar užkandžiai ir t.t. Ai, dar ėmėm tą ekskursiją Paris evening tour, tai ji atsiėjo 45Eur. Transportas iki disneylendo ir atgal į CDG 140Eur.
Atsakyti
QUOTE(kijina @ 2011 04 27, 21:00)
salia tai turbut bus brangus viesbuciai, bet gal galima paciame paryziuje?? isisvaizduoju, kad su metro turetu buti galima nusigauti iki pacio disneilendo?

musu buvo disneyland partner viesbutis, mes mokejom uz ji su pusryciais 3 asmenims iki 400 euru, plius bilietai i disneylenda dviem dienom man su vaiku gavosi 215 euru, viena kard dienoj su vaiku pavalgydavom iki 20 euru, o vakariene per abu jau apie 40 euru. Lektuvo bilietai apie 1500 lt i CDG (skrydom is Rygos), o nuo oro uosto iki viesbucio ir atgal kazkur 120 euru 3 asmenims.
o suvenyrams isejo dauuug bet neskaiciavau doh.gif
Atsakyti