QUOTE(tuktukas2 @ 2011 04 08, 15:30)
OhoHO!!! Ačiū Isila už jau išdirbtą karusėlių planavimo sistemą. Pasijutau lyg skaitydamas dešimt DisneylandParis organizavimo įsakymų: seksiu kiekvieną punktą!
SiSi, jums pigiausia šiuo metu vistik būtų surasti nakvynė Formule 1 viešbutukų tinkle, kur leidžia imti kambarį nakčiai, nesvarbu kiek žmonių. Jei vistik norit pačiam disneilende, tai tada imkit tai, ką Isila pataria, nes pigiau tikrai nerasit.
Na, o mano visa kelionė neapsiriboja vien tik disneilendu (tikiu, kaip ir daugumos žmonių). Kadangi turėsim laiko, tai vieną dieną iš jų paskirsiu ir Asterikso parkui (bus vaikui staigmena, nes galvoja, kad važiuosim tik į DisneyLand'ą). Paryžių apžiūrėsim pirmą dieną (atskrendam 12 val.), po disneilendo kitą dieną bei paskutinę dieną (išskrendam 19 val.). Žodžiu, gaunasi visa savaitė. Negaliu sulaukti, aaa....
Vis pasižiūriu į šį forumą nuotraukų, matai kad kitiems taip smagu, ir net sunku suvokti, kad mums patiems bus taip faina. Rodos, kad kažkas vis kelia spaudimą smegenyse ir išausus dienai kaip sprogs tas visas džiaugsmas į visas puses..................
SiSi, jums pigiausia šiuo metu vistik būtų surasti nakvynė Formule 1 viešbutukų tinkle, kur leidžia imti kambarį nakčiai, nesvarbu kiek žmonių. Jei vistik norit pačiam disneilende, tai tada imkit tai, ką Isila pataria, nes pigiau tikrai nerasit.
Na, o mano visa kelionė neapsiriboja vien tik disneilendu (tikiu, kaip ir daugumos žmonių). Kadangi turėsim laiko, tai vieną dieną iš jų paskirsiu ir Asterikso parkui (bus vaikui staigmena, nes galvoja, kad važiuosim tik į DisneyLand'ą). Paryžių apžiūrėsim pirmą dieną (atskrendam 12 val.), po disneilendo kitą dieną bei paskutinę dieną (išskrendam 19 val.). Žodžiu, gaunasi visa savaitė. Negaliu sulaukti, aaa....
Vis pasižiūriu į šį forumą nuotraukų, matai kad kitiems taip smagu, ir net sunku suvokti, kad mums patiems bus taip faina. Rodos, kad kažkas vis kelia spaudimą smegenyse ir išausus dienai kaip sprogs tas visas džiaugsmas į visas puses..................
mes ėmėm Paris evening tour (man buvo gaila laiko, plius vaikas dar pyplys, jam giliai dzin tas Paryžius). Tai labai patiko, pavežiojo, visko pamatėm, tikrai fainai buvo. O aš va buvau 4naktis/5 dienas ir man buvo mažai, pritrūkau laiko atrodo ir viską suplanavus buvau, bet.. Atrodo viską žinai ir t.t., bet viskas paiskoreguoja būnant ten. na išskyrus EMH, ten jau lėkdavom akis išdegę ir link 11 val (kada parkas prisipildydavo) mes jau būdavom pilnai prisisupę ir 11.30 traukdavom užkąsti. Beje, paragaukit Casey's Corner hotdog'ų laaaabai skanūs. Yra ir McDonaldas, jei pasigesit ko nors pažįstamo
man rodos, kad pačio disneilendo viebučiai yra geriau, nes gauni ir tas EMH, ir veikėjai būna... o jau vien muiliukai su Mikiu
tuktukas2, jūsų kelionė išvis nereali bus