Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

QUOTE(tuktukas2 @ 2011 04 08, 15:30)
OhoHO!!!  drinks_cheers.gif  Ačiū Isila už jau išdirbtą karusėlių planavimo sistemą. Pasijutau lyg skaitydamas dešimt DisneylandParis organizavimo įsakymų: seksiu kiekvieną punktą!

SiSi, jums pigiausia šiuo metu vistik būtų surasti nakvynė Formule 1 viešbutukų tinkle, kur leidžia imti kambarį nakčiai, nesvarbu kiek žmonių. Jei vistik norit pačiam disneilende, tai tada imkit tai, ką Isila pataria, nes pigiau tikrai nerasit.

Na, o mano visa kelionė neapsiriboja vien tik disneilendu (tikiu, kaip ir daugumos žmonių). Kadangi turėsim laiko, tai vieną dieną iš jų paskirsiu ir Asterikso parkui (bus vaikui staigmena, nes galvoja, kad važiuosim tik į DisneyLand'ą). Paryžių apžiūrėsim pirmą dieną (atskrendam 12 val.), po disneilendo kitą dieną bei paskutinę dieną (išskrendam 19 val.). Žodžiu, gaunasi visa savaitė. Negaliu sulaukti, aaa....

Vis pasižiūriu į šį forumą nuotraukų, matai kad kitiems taip smagu, ir net sunku suvokti, kad mums patiems bus taip faina. Rodos, kad kažkas vis kelia spaudimą smegenyse ir išausus dienai kaip sprogs tas visas džiaugsmas į visas puses..................

mes ėmėm Paris evening tour (man buvo gaila laiko, plius vaikas dar pyplys, jam giliai dzin tas Paryžius). Tai labai patiko, pavežiojo, visko pamatėm, tikrai fainai buvo. O aš va buvau 4naktis/5 dienas ir man buvo mažai, pritrūkau laiko doh.gif lotuliukas.gif atrodo ir viską suplanavus buvau, bet.. Atrodo viską žinai ir t.t., bet viskas paiskoreguoja būnant ten. na išskyrus EMH, ten jau lėkdavom akis išdegę ir link 11 val (kada parkas prisipildydavo) mes jau būdavom pilnai prisisupę ir 11.30 traukdavom užkąsti. Beje, paragaukit Casey's Corner hotdog'ų thumbup.gif laaaabai skanūs. Yra ir McDonaldas, jei pasigesit ko nors pažįstamo hihihi.gif

man rodos, kad pačio disneilendo viebučiai yra geriau, nes gauni ir tas EMH, ir veikėjai būna... wub.gif o jau vien muiliukai su Mikiu wub.gif

tuktukas2, jūsų kelionė išvis nereali bus thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už patarimus wub.gif F1 viešbučius jau atradom, jie tikrai pigiausiai kainuoja ir mums priimtiniausi. O Mikius vaikai jau isaugo, jiems duok adrenalino, nuotykių... Gal ir per vėlai susiruošėm į Disneilendą, gal reikėjo prieš porą metų...
Dar norėčiau patarimų ax.gif
Į Disneilendą nuo viešbučio planuojam važiuoti automobiliu, tai domina parkavimo kaina.
Tris dienas turbūt malsimės po miestą, tai patogiausia turbūt visuomeniniu transportu. Gal kas gali paaiškinti, kaip ten su tais bilietais kelioms dienoms? Ten kažkaip zonom suskirstyta. Ir kokie patogiausi/labiausiai apsimoka.
Į Luvrą ir panašias vietas vaikų netempsim, bet įdomu būtų sužinoti, kas jiems patiktų Paryžiuje, ką verta pamatyti. ax.gif Išvažiuoti planuojam šeštadienį, o visai nepasiruošę jokio plano. Na kaip visada: kelionė suplanuojama per 3 dienas doh.gif
Būsiu dėkinga už visus patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
deja, dėl parkavimo nežinau. Nesidomėjau. O bilietus metro ten kažkaip galima imti dienom g.gif nelabai gaudausi. Gal Paryžiaus temoj daugiau padėtų? Pabandyl kokiam užsienio forume pasiklausinėti, ten tikrai atsakys. Aš iš tokių forumų daugiausiai naudingiausios info ir susirinkau.

O jei vaikam adrenalino reikia tai Disneyland park: Space mountain, Indiana Jones, Big Thunder Mountain ir Phantom Manor. Disney studios - tiks beveik viskas , išskyrus kelias vaikiškas ir būtinai nueikit į Motors stunt show thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 05, 17:46)
čia visai ne durni klausimai. Jei dar ko reikės, klausk.

Aš jau apie antrą kelionę svaigstu. Tik kainos šią akimirką žvėriškos  blink.gif  HNY dabar kainuoja dvigubai daugiau nei mes mokėjom.  bigsmile.gif

Vaziuojam ir mes sekmadieni i disneilenda... Palnavom vaziuoti be jokiu planu, nes mazius dar nedidelis, dideliu planu nekurem, svarbiausia, pamatyti, kur tiks pasisupti, paradus paziureti..
Tik ziuriu, kad visur rezervuotis is anksto reikia. Isila, per kur rezervuoti kavines reikai, kazkaip nerandu ax.gif ... Randu maitinima, meniu, bet kaip rezervuotis g.gif neikertu doh.gif

O dar ekskursija i Paryziu domintu. Ten, kur vakare nuo New York viesbucio veza. Skaiciau kazkur, kad jei is anksto uzsirezervuoji ar uzsisakai, tai vaikams nemokamai rolleyes.gif ...
Atsakyti
dėl ekskursijos - parsisiųskit naujausią lankstinuką, ten visa info būna.

Skambinti reikia pagrindiniu disneylendao telefonu. Internetiam psl nurodyta prie contacts. Ir dar: reikės koretelės, be jos neužsakysit, mokestį nuskaičiuoja iš karto.

Kad restoranuose vietas rezervuotis, būkit susirašę, kada tiksliai ir kur norit - valandą, dieną.
Atsakyti
Mes ka tik is Disneylendo esam smile.gif ispudziu pilni..

Buvom tryse, su 7-meciu vaikinuku
Pradzioj issirinkom viezbuti "Magic circus " kas liecia pusrycius (manau ten be ju neuzsakomi kambariai, bet ne garantuota) labai sotus, pasirinkimas didelis, net mano vaikinas kuris labai isrankus maistui turejo ko pavalgyti. O kambariukai nedideli, lovos vaikams dviaukstes yra, zmoniu be galo daug, bet visur greitai aptarnaujami, triuksmo nera (as del to labai jautriai miegu), autobusai vazineja kas 5-10 min iki disneylendo todel problemu nera kelione trunka 5 min.
Parke turejom dvi dienas dvejuose, visko is eiles nelabai isejo, bet visur kur norejom ten spejom, net kitur po du tris kartus, nes parke sededavom iki pat uzdarymo, nes tiesiog po 18 val zmoniu apmazeja, ir ejom vel i idomiausias po antra kart.

Galima uzsisakyti is viesbucio New York kelione po naktini paryziu, jei neklystu ir dienini galima, mes emem naktini, paskui visus isvezioja i savo viesbucius, tik aisku reikia vadove perspeti.

Jei del dienu, mums dviju disneylende pakako, jei butu 3 butu uzteke be nuovargio, bet as galvoju jei atvazevai kam ten viesbutyje kiurksoti.

Del restoranu, mes Mikey cafe nebuvom uzsisake bet kai norejom patekom gana greitai per 20 min, tik kad staliukai eina terasoj, bet ir ten ateina personazai, taip kad niekur skubeti planuoti kad spetume nereikejo, o jau laukti buvom iprate.

Jei kas noretu ko paklausti prasom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remako @ 2011 04 20, 18:21)
Mes ka tik is Disneylendo esam smile.gif ispudziu pilni..

laukiam foto drinks_cheers.gif

ir jum tiek pakako? Man tai buvo mažai, visai per mažai. Norisi dar dar dar biggrin.gif

kaip eilės? kokio ilgumo?
Toj paris evening tour ir mes buvom. labai patiko.
Atsakyti
Grįžom ir mes šiąnakt 4u.gif Ėmėm bilietus 1 dienai į 1 parką. Vaikai paaugliukai, tai lėkė tik į pačius "krūčiausius" atrakcionus. Tai spėjo po kelis kartus apeiti. Kai kur ėjo su Fast pasais, kai kur bendra eile. Ilgiausisi teko stoveti eilėje 1,5 val. Atėjom į parką dar prieš atidarant, tai mums su vyru apie 6 val jau buvo atsibodę (buvom antrą kartą), vaikai apie 8 val jau buvo sotūs pasivažinėjimų lotuliukas.gif Dar planavom pakeliui namo užsukti į Olandijos parką, bet niekas nebenorėjo biggrin.gif Atidėjom kitam kartui.
Važiuojantiems automobiliu: parkavimas prie Disneilendo- 15 eurų. Nakvojom F1 viešbutuke netoliese, gal už 10 km, kainavo 32 eurus trivietis kambarys. Mes ten tilpom 4, vienas miegojo ant pripučiamo čiužinio. 4u.gif
Atsakyti
vajetau, 1,5val eilėj. Būčiau galą gavus. O kaip šiaip žmonių?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 25, 13:26)
vajetau, 1,5val eilėj. Būčiau galą gavus. O kaip šiaip žmonių?

Žmonių minios bigsmile.gif Bet turbūt visada ten jų tiek ax.gif Prie Eifelio irgi 1,5 val stovėjom eilėj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2011 04 25, 13:36)
Žmonių minios bigsmile.gif Bet turbūt visada ten jų tiek ax.gif Prie Eifelio irgi 1,5 val stovėjom eilėj unsure.gif

mes kai buvom tokių eilių nematėm. Ilgiausia buvo 1val, bet mes nestojom schmoll.gif man gaila laiko.

Kaip įspūdžiai?
Atsakyti
Kadangi buvau antrą kartą, įspūdžiai nebe tokie aštrūs ax.gif Trečią kartą nebevažiuosiu ten... Vaikams patiko, linksminosi į valias, bet į vakarą jau buvo sotūs bigsmile.gif Buvom suplanavę po Disneilendo dar į Eftelingą Olandijoj užsukti, ten irgi yra kažkoks panašus parkas, bet jau nebebuvo norinčių, tai atidėjom kitam kartui. Dar pabuvom Paryžiuj 2 dienas ir dieną Versalyje. Paryžiuje tiek laiko yra labai mažai, vaikščiojom po 12-13 val, bet ne viską spėjom apžiūrėti. Jau po pirmos dienos padai visiems degė, kojos su pūslėm liko... Parduotuvėms ir kavinėms laiko buvo gaila. Versalis nuvylė neįjungtais fontanais verysad.gif
Atsakyti