Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

QUOTE(charite @ 2011 03 02, 00:13)
Geri atsiliepimai apie si viesbuti, keletas puslapiu atgal skaiciau  mirksiukas.gif

oi, ka tik vokieciu forume paskaiciau kad lenkt is tolo reiktu si viesbuti, ir da vienas paminetas buvo g.gif Siuloma apsistoti aplinkiniuose viesbuciuose.... nu jo, kiek galvo tiek nuomoniu, einu gult, ryt pratesiu tyrinejima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charite @ 2011 03 01, 19:34)
biggrin.gif O beplanuojant ateina suvokimas, kad ne viską spėsi  lotuliukas.gif

Tik ką gavau žinutę, kad AirBaltic tiesioginis skrydis į Paryžių atšauktas. Darys matyt nusileidimą Rygoj. Kažkaip jau visai ir  nebenoriu su tokiais nusileidimais vidury skrydžio skristi su metukų lėliuku  doh.gif Mašinoj pusvalandį išlaikyti kančia, o čia lėktuve ir dar su dviem nusileidimais  cool.gif

tai jums kaip ir mums, nebelieka tiesioginių, tik per Rygą. Abydna, bet nėr kas daryt.

QUOTE(mazyte @ 2011 03 01, 22:04)
O ka tu su maitinimu darei Isila? berods uzsakei kazkokia diena kazka, kaip suprantu viesbutelyje gausit tik pusryciu, o paskui pasirinkitinai kur pietausit? kuo toliau gilinuosi, kazkaip irgi manau nebutina tas paketas, kur tam tikra valanda reik pribut kad pavalgytu  g.gif  ka jau daryt, i Disneylanda vaika vezu, taip kad manau nuo  fast food nepabegsim  lotuliukas.gif  tos kelios dienos nieko nenuskriaus gi, ti pinigine  lotuliukas.gif  o ir ten ko gero iejus pavalgyt kur atseit rezervuoti galima, free bulves ir cocacola akis badys  doh.gif
Kaip tu galvoji  g.gif
Svarbiausiai stogas virs galvos ir skrydis, ania  g.gif
Papildyta:
Tiesa, man kozkodel viesbutukas dysney santa fe imponuoja, gal girdejai kokia nuomone ?

na, pagal planą
13d (atvykimo dieną) - Annette's

14d
Cowboy Cookout (dieną) ir Mickey's cafe (vakare, rezervavau jau)

15d
restaurant en coulisse (pigiau) arba restaurant des stars (ratotuile tema, peliukas sveikinasi su vaikais, bet brangiau), o vakare Rainforest cafe

16d
Walt's (rezervavau) ir King Liudwigs (pigiau)

Paskutinę dieną pavalgyt nespėjam, tik sumuštinį kokį pirksim išsinešimui.

Pataupyt galima, tikrai galima. Atsisakyti valgyt dieną, o pasidaryt kokių sumuštinių ir pietaut tik vakare. Priklausys nuo situacijos kaip darysim. Kavines suplanavau pagal atsiliepimus, meniu paskaičius ir kainas. Mickey's cafe būtinai, Rainforest sakė vaikam patinka (kiek brangu). Walt's tiesiog privaloma.

O šiaip ten pagrinde fast food, nes jis pigiausias. Nori normaliau, tai ir kaina iškart gera... Bet aš manau, kad kai kuriuos dalykus padaryti yra privalu. Velniai žino, kada dar atvažiuosim.

O Santa Fe yra cars filmuko tema. Internautų manymo vienintelis minusas - nėra baseino. O šiaip visokių atsiliepimų apie visus viešbučius yra. Ir super blogų ir super gerų. Tiesiog turi žiūrėti į tai, kas tau asmeniškai yra svarbu, ko nori ir t.t.
Atsakyti
Mes gyvenome Paryžiuje, į disneylendą važiavome vienai dienai.
Kelionė nuo Charles de Gaulle Etoile metro stoties vienam suaugusiam ir vienam vaikui su RER A pirmyn atgal kainavo 20,10 eurų.
Atsakyti
ir kiek suspėjote per vieną dieną? Man taip įdomu, kiek įmanoma aprėbti...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 03 02, 01:09)

O Santa Fe yra cars filmuko tema. Internautų manymo vienintelis minusas - nėra baseino. O šiaip visokių atsiliepimų apie visus viešbučius yra. Ir super blogų ir super gerų. Tiesiog turi žiūrėti į tai, kas tau asmeniškai yra svarbu, ko nori ir t.t.

ot sito nezinojau 4u.gif cia mums tinka net labai, nors panele auginu, mes laaabai megsta masinytes lotuliukas.gif kazkaip neradau kur parasyta koks viezbutis kokia tema g.gif Zodziu ziurim toliau.....
Per diena manau nelabai ka speji, kiek jau apskauciau reikia 4-5 dienu per abu parkus.
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2011 03 02, 11:00)
ot sito nezinojau  4u.gif  cia mums tinka net labai, nors panele auginu, mes laaabai megsta masinytes  lotuliukas.gif  kazkaip neradau kur parasyta koks viezbutis kokia tema  g.gif Zodziu ziurim toliau.....
Per diena manau nelabai ka speji, kiek jau apskauciau reikia 4-5  dienu per abu parkus.

na, jei tik eini į vieną, tai dar pusėtinai. Bet tada jau eini tik ten kur tikrai nori turbūt, nes kitaip išvis gali likti be nieko.

apie Santa Fe

aš ieškojau įvesdama viešbučio pavadinimą ir šalia žodelį review. Patiko per Tripadvisor, nes ten yra žmonių sukeltų foto (ne reklaminių). Bet vat jų review tai būna nuo 0 iki 5 * tam pačiam viešbučiui doh.gif
Atsakyti
nu jooo, man vis dar ieskojimai ieskojimai......
cia meta man kainas kazkiek mazesnes nei disney saite
http://www.visitdisn...sney-hotels.htm
laiko yra, narsom toliau....
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2011 03 02, 15:43)
nu jooo, man vis dar  ieskojimai ieskojimai......

man meta beveik 300 Eur daugiau nei sumokėjau dabar tom pačiom datom tam pačiam viešbuty blink.gif tipo gaunasi, kad tie 300 eur už matinima lunch arba dinner kasdien. Labai brangu schmoll.gif

be to ir kainos svarais, o ne eurais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 02 kovo 2011 - 18:11
QUOTE(Isila @ 2011 03 02, 09:56)
ir kiek suspėjote per vieną dieną? Man taip įdomu, kiek įmanoma aprėbti...

Ėjom tik į Disnėjaus parką. Buvom nuo atidarymo 10 val, iki 17 val pagrindinio parado, daugiau jau kojos nelaikė smile.gif
Apžiūrėjom gal ir ne viską, bet pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2011 03 02, 14:43)
nu jooo, man vis dar  ieskojimai ieskojimai......

O man meta EU 800 Daugiau nei mes ussisakem uz ta pati kambari su pusryciais !!! Na nieko sauuu.... Gal jau rasiau, kai pamaciau kokiomis kainomis jus cia rasinejates, parasiau i Hoteli laiska, ar tikrai musu tokios kainos ir gavau patvirtinima smile.gif)) Na nzn, as uz tokias kainas tikrai nevaziuociau smile.gif))

Oi atsiprasau, cia dar Disneylendo bilietai ieina i kaina, o musu be bilietu... Tada gaunasi tas pats smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutaPuta: 02 kovo 2011 - 23:40
QUOTE(astaria @ 2011 03 02, 20:40)
Ėjom tik į Disnėjaus parką. Buvom nuo atidarymo 10 val, iki 17 val pagrindinio parado, daugiau jau kojos nelaikė  smile.gif 
Apžiūrėjom gal ir ne viską, bet pakankamai.

aš planuoju jau nuo 8val pardėt hihihi.gif

QUOTE(RutaPuta @ 2011 03 02, 23:28)
O man meta EU 800 Daugiau nei mes ussisakem uz ta pati kambari su pusryciais !!! Na nieko sauuu....  Gal jau rasiau, kai pamaciau kokiomis kainomis jus cia rasinejates, parasiau i Hoteli laiska, ar tikrai musu tokios kainos ir gavau patvirtinima smile.gif))  Na nzn, as uz tokias kainas tikrai nevaziuociau smile.gif))
Oi atsiprasau, cia dar Disneylendo bilietai ieina i kaina, o musu be bilietu... Tada gaunasi tas pats smile.gif))

bet man pvz per šį psl kainos didesnės tokiam pačiam viešbučiui tom pačiom sąlygom. Man meta kainą 847 svarų, kai mokėjau eurais 741 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 03 03, 08:37)
aš planuoju jau nuo 8val pardėt hihihi.gif
bet man pvz per šį psl kainos didesnės tokiam pačiam viešbučiui tom pačiom sąlygom.  Man meta kainą 847 svarų, kai mokėjau eurais 741  blink.gif

Mes ir planuojam nuo pat atidarymo iki uzdarymo biggrin.gif 2 dienas, todel ir neapsimoka viesbutis su bilietais, nes mums penkiems labai daug gaunas. Viena diena vaziuosim po Paryziu 'pasitrankyt', nes dvi musu mergytes dar nebuvusios, tik vidurinioji mazute dar 2 metuku tebuvo. As suskaiciavau mums trims naktims viesbutis su bilietais kainuos 800 eu, o tame puslapiuky meta 1100 paundu smile.gif
Atsakyti