mes tik dviese su dukriuku
jau ka tik galvoju baigiu po interneta landzioti, einu gult, bookinau bookinau begale viesbuciu, geriausiai met laika geguzi man, bet kaip ir aisku kas neaisku , psio galvoju, uzteks ale isla vel pavarei man informacijos, kad negaliu eit gul dabar
Papildyta:
aa, dar ta akcija kad uz vaika moket nereikia ir man tinka visur
Na ka supratau besklaidant viesbucius tai kad visur reikia pusrycius ir pasirinktinai pietu paketa uzsisakyt, na manau neliksim neede Nu dar taip niekad nesu dariusi, visada keliones per agenturas turejom, sugalvojau dabar pati pabandyt, matysiu ar toli nuskrisiu
DLP viešbučiuose nėra pietų paketų vienintelis variantas half board meal. Atseit sutaupai 10 proc nusipirkęs "pietų" kuponus. Atitinkamai ir kainas, kurios priklauso nuo to, keliuose restoranuose su tuo kuponu pavalgyt gali. kuponas 1 žmogus per parą. Aš paskaičiavau, tai mum neapsimokėjo. Jei pvz vaiaks mažai valgo, tai tik išmesti pinigai. Viešbučiuose tik pusryčiai. Karšti pusryčiai yra tik Disneyland hotel ir New York hotel. Štai čia gali apžiūrėti visų DLP kavinių, restoranų meniu su kainom.
QUOTE(Isila @ 2011 02 26, 01:09)
DLP viešbučiuose nėra pietų paketų vienintelis variantas half board meal. Atseit sutaupai 10 proc nusipirkęs "pietų" kuponus. Atitinkamai ir kainas, kurios priklauso nuo to, keliuose restoranuose su tuo kuponu pavalgyt gali. kuponas 1 žmogus per parą. Aš paskaičiavau, tai mum neapsimokėjo. Jei pvz vaiaks mažai valgo, tai tik išmesti pinigai. Viešbučiuose tik pusryčiai. Karšti pusryčiai yra tik Disneyland hotel ir New York hotel. Štai čia gali apžiūrėti visų DLP kavinių, restoranų meniu su kainom.
Kuo nuosirdziausias dekui Isla tau uz pamokymus, nuorodas, isivaizduoju kaip jus laukiate sios keliones, linkiu kad pateisintu ji visus jusu lukescius
O del maisto kaip tik galvojau neblogai ta paketa uzsisakyt, dar net ta kur i kazkoki vaidinima galima pamatyt, nu maniau pusryciai viesbutyje, per dienele ten ka nors parke, nes tos vakarienes laikas buvo tai 18 ar 19.30 panasiai laika rasydavo, ir uz 4 dienas apie 150 doleriu... (kazkodel mano puslapyje viska meta $, nors kai landziojau buvo ir litukais ismete )
QUOTE(mazyte @ 2011 02 26, 11:43)
Kuo nuosirdziausias dekui Isla tau uz pamokymus, nuorodas, isivaizduoju kaip jus laukiate sios keliones, linkiu kad pateisintu ji visus jusu lukescius
O del maisto kaip tik galvojau neblogai ta paketa uzsisakyt, dar net ta kur i kazkoki vaidinima galima pamatyt, nu maniau pusryciai viesbutyje, per dienele ten ka nors parke, nes tos vakarienes laikas buvo tai 18 ar 19.30 panasiai laika rasydavo, ir uz 4 dienas apie 150 doleriu... (kazkodel mano puslapyje viska meta $, nors kai landziojau buvo ir litukais ismete )
man niekada nieko Lt nemetė tik eurais arba svarais įdomu koks ten maitinimas. Jei tokia kaina - tai labai apsimoka. kur čia radot? Gal dar ir aš suspėsiu, ką nors užmatyti
tas vaidinimas tai Buffallo Bill Wild west show turbūt. Mes nusprendėm neiti, nes labai brangiai gaunasi - 105 Eur. O ir žmonės sako, kad nelabai verta. Beje, buvau gavus linką, kur galima atsispausdinti bilietus ir taip numušti dalį kainos. Tik tiek, kad viskas prancūziškai, bet labai paprasta, net aš supratau, ko iš manęs nori jei norėsit, galėsiu pabandyti paieškot to linko.
apie tuos half board rašo čia , bet šiaip dažniausiai pataria gerai pasiskaičiuoti, pažiūrėti ar tikrai norėsite tose vietose valgyti ir t.t. Nes sako, kad nelabai sutaupai, tik iš anksto apmoki ir tiek.
QUOTE(Isila @ 2011 02 26, 16:09)
man niekada nieko Lt nemetė tik eurais arba svarais įdomu koks ten maitinimas. Jei tokia kaina - tai labai apsimoka. kur čia radot? Gal dar ir aš suspėsiu, ką nors užmatyti
tas vaidinimas tai Buffallo Bill Wild west show turbūt. Mes nusprendėm neiti, nes labai brangiai gaunasi - 105 Eur. O ir žmonės sako, kad nelabai verta. Beje, buvau gavus linką, kur galima atsispausdinti bilietus ir taip numušti dalį kainos. Tik tiek, kad viskas prancūziškai, bet labai paprasta, net aš supratau, ko iš manęs nori jei norėsit, galėsiu pabandyti paieškot to linko.
apie tuos half board rašo čia , bet šiaip dažniausiai pataria gerai pasiskaičiuoti, pažiūrėti ar tikrai norėsite tose vietose valgyti ir t.t. Nes sako, kad nelabai sutaupai, tik iš anksto apmoki ir tiek.
jo jo, tikrai litais mete, isejo kazkur pamenu dviems, su tuo maitinimu kaip sakau, 3 naktys, ir tuo buffalo shou-apie 2000, nu bet ***** neatkasu kur dabar antra nakti sedesiu ir sklaidysiu viska
Radusi ka , bandysiu mesti cia, nors va ziuriu ka issaugojau atseit, nieko nebera, dingo viskas, raso jusu laikas baigesi
Papildyta:
QUOTE(mazyte @ 2011 02 26, 17:29)
jo jo, tikrai litais mete, isejo kazkur pamenu dviems, su tuo maitinimu kaip sakau, 3 naktys, ir tuo buffalo shou-apie 2000, nu bet ***** neatkasu kur dabar antra nakti sedesiu ir sklaidysiu viska
Radusi ka , bandysiu mesti cia, nors va ziuriu ka issaugojau atseit, nieko nebera, dingo viskas, raso jusu laikas baigesi
Tiesa, jei per vokiecius bandau, tai rodo eurais, aisku, bet ten kiek matau prie viesbuciu nera bilietu i parkus, ka duoda UK puslapis
jei žiūrėt disney viešbučius, tai jų be bilietų nėra be bilietų yra jau nebepriklausantys disney.
aš svarbią info kopijuoju į wordą dar ir linką nusikopinu, kad vėl rasčiau
aš svarbią info kopijuoju į wordą dar ir linką nusikopinu, kad vėl rasčiau
QUOTE(Isila @ 2011 02 28, 23:01)
ne, tiesiog išskrendam ne 10.55, o 8.15
nu tai dar puse bedos, pamenu kai kelione i turkija buvo, skrydis is Vilniaus 6.00, o mes klaipedoje
Na kaip bebutu dabar dedam pastangas i disneylanda, kolkas nieko gero, jeio turiu viesbuti, skrydzio neradu tinkamo, ir ko gero jeirinksiuosi skrydzius, tai irgi is rygos ziuresiu, mums arciau nei Vilnius, ir yra tiesioginiu...
Beje apie tuos skrydzi atidejimus vakar ziniose girdejau
o kaip jums skrydžiai netinka? va, skriskit sekmadienį, kaip mes. Jis ten iš Rygos apie 11val ryte isrkenda ir 13.20 jau Paryžiuj. Taip turėsit ramų pirmadienį (sako tai ramiausia diena, mažiausiai žmonių).
QUOTE(Isila @ 2011 03 01, 12:34)
o kaip jums skrydžiai netinka? va, skriskit sekmadienį, kaip mes. Jis ten iš Rygos apie 11val ryte isrkenda ir 13.20 jau Paryžiuj. Taip turėsit ramų pirmadienį (sako tai ramiausia diena, mažiausiai žmonių).
kainos skrydziu netinka kazi kiek nepadauginus normalu moket uz 2 bilietukus?
QUOTE(mazyte @ 2011 03 01, 11:56)
kainos skrydziu netinka kazi kiek nepadauginus normalu moket uz 2 bilietukus?
gaudyt reikia turbūt. Aš tai net neįsivaizduoju. Žinoma, norisi kuo pigiau. Žinau, kad mum siūlė ir už 840lt, bet labai netiko laikas. Nes dabar tai kainos tiesiog OHO mes mokėjom 1500lt su bagažu
QUOTE(Isila @ 2011 03 01, 14:02)
gaudyt reikia turbūt. Aš tai net neįsivaizduoju. Žinoma, norisi kuo pigiau. Žinau, kad mum siūlė ir už 840lt, bet labai netiko laikas. Nes dabar tai kainos tiesiog OHO mes mokėjom 1500lt su bagažu
na tai ir gaudom, kol dar laiko turim na dabar nors ribas kazkokias turesiu, kad nepermoket uz 2 zmones Rasim kur likusius isleist
Tai kiek jums dieneliu beliko iki keliones?
O ka tu su maitinimu darei Isila? berods uzsakei kazkokia diena kazka, kaip suprantu viesbutelyje gausit tik pusryciu, o paskui pasirinkitinai kur pietausit? kuo toliau gilinuosi, kazkaip irgi manau nebutina tas paketas, kur tam tikra valanda reik pribut kad pavalgytu ka jau daryt, i Disneylanda vaika vezu, taip kad manau nuo fast food nepabegsim tos kelios dienos nieko nenuskriaus gi, ti pinigine o ir ten ko gero iejus pavalgyt kur atseit rezervuoti galima, free bulves ir cocacola akis badys
Kaip tu galvoji
Svarbiausiai stogas virs galvos ir skrydis, ania
Papildyta:
Tiesa, man kozkodel viesbutukas dysney santa fe imponuoja, gal girdejai kokia nuomone ?