o kokiam viešbuty buvot apsistoję?
Skaičiau daug atsiliepimų apie Rainforest cafe, daug kam patinka. Šiaip domina, kiek kainuoja pavalgyti, nes turbūt čia didžiausios išlaidos ir bus.
Mes irgi atvyksime sekmadienį, specialiai taip planavau, nes teigia visur, kad pirmadienis ramiausia diena
http://www.explorers...com/us/home.php
Buvome apsistoje siame viesbutyje Thomas Cook Explorers hotel. Didziausias islaidu sumas sudare bilietai i disneilanda. Paskui jau seka sou, suvenyrai, maistas.
Buvome apsistoje siame viesbutyje Thomas Cook Explorers hotel. Didziausias islaidu sumas sudare bilietai i disneilanda. Paskui jau seka sou, suvenyrai, maistas.
o tai už šou reikia mokėti? man sakė, kad nebereikia...
ką domina: specialus pasiūlymas, liko 1 diena 30proc nuolaida užsisakant iki sausio 31
na, gal kitos vasarą važiuos? o gal nepopuliaru? Aš tai vos vietoj nusėdžiu kaip noriu. Visai nedaug teliko. Viską tik planuoju, planuoju, skaičiuoju. Užsienio forumuose daug naudingo sinfo sužinojau, neoficialios info ir pan. Dabar svarstau aptarnaus mano visa electron ar ne.. Teks bankomatų ieškotis ir prancūziškai skaityt
šiaip jau daug pasiplanavau - kur eisim, ką veiksim, nenoiur nuvykus blaškytis ir per tą blaškymąsi netekti brangaus laiko ir nervuotis.
ką domina: specialus pasiūlymas, liko 1 diena 30proc nuolaida užsisakant iki sausio 31
na, gal kitos vasarą važiuos? o gal nepopuliaru? Aš tai vos vietoj nusėdžiu kaip noriu. Visai nedaug teliko. Viską tik planuoju, planuoju, skaičiuoju. Užsienio forumuose daug naudingo sinfo sužinojau, neoficialios info ir pan. Dabar svarstau aptarnaus mano visa electron ar ne.. Teks bankomatų ieškotis ir prancūziškai skaityt
šiaip jau daug pasiplanavau - kur eisim, ką veiksim, nenoiur nuvykus blaškytis ir per tą blaškymąsi netekti brangaus laiko ir nervuotis.
bandau dairytis.. ir skaitineti, bilietus ziureti
Papildyta:
vat, ziurineju, kad vasara gerokai brangiau gaunasi... ir dar gali buti karsta
galvoju, kad geriau butu koki kovo pab arba balandzio men.
na, as ir galvoju kaip reikia prisesti ir viska susiziureti
idomu ar 2 suaug +1 vaikas imanoma tilpti 5 dienom: 3 d. disneyland ir 2 d. Paryzius - 3000 Lt
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2011 01 31, 14:47)
na, as ir galvoju kaip reikia prisesti ir viska susiziureti
idomu ar 2 suaug +1 vaikas imanoma tilpti 5 dienom: 3 d. disneyland ir 2 d. Paryzius - 3000 Lt
Sveiki, mes irgi siais metais planuojame i Disneylenda. Musu draugai prancuzai sake, kad geriau vaziuoti kai Prancuzijos vaikai neturi atostogu - na ne vasara ir ne per Velykines atostogas - kas dabar greiciausiai artinasi.
QUOTE(mazhule @ 2011 01 31, 15:55)
aga vasara buvom, tai ir karsta, ir eilese stovet per karscius vargas bus
visur sako, kad reikia vengti atostogų meto. Palankiausiai keliaut pavasarį arba rudenį. Dar reikia žiūrėt, kad nesutaptų su UK mokyklų atostogomis. Geriausiai būt ne savaitgalį, o darbo dienomis. ramiausia diena - pirmadienis. Labai apsimoka naudotis tomis extra magic hours ir fastpass, kad pasisupti populiariuose atrakcionuose.
Šiaip nuolaidas gaudo visur, visi ieško, dalinasi info. Labai pravartu pasiskaityt įmatus googlėj paiešką - daug išmeta, iš visur po truputuką naudingos info. Paskui jau atsirenki.
mazhule, o 3000 čia tik apgyvendinimui?
na, mano planas toks...
10.55-13.55 skrydis Vilnius - CDG
13.30 jau mūsų lauks autobusiukas (keliaujam keturiese, dvi mamos, du vaikai, optimaliausias variantas pagal kainą, grietį ir laiką).
tad tikiuosi 16.00 val jau būti disneylende. realiai pirmai dienai jokių planų neturiu, noriu ramiai paisvaikščiot, neskubėt, pasižiūrėt paradus, šou, pasisupti atrakcionuose, kur eilės bus nedidelės.
Kovo mėnesį parkas jau dirbs iki 22val!!!!!!
Kitom dienom planuoju užsakyti pusryčius 7.30 (vaikas keliasi 7). Tokiu būdu nuo 8val pasinaudoti tom dviem stebuklingom valandom ir bent 1 fast pass, kad pasisupti populiariuose atrakcionuose. Neketinu grūstis, nes vis tik 4 rytai, turėtume spėti. Plius, kai kur vaiaks nepraeis dėl amžiaus ir ūgio...
vieną dieną planuoju Mickey cafe pietus su veikėjais ir kitą dieną Buzz picerijoj (vaikas Buzo fanas...).
Dar viešbuty klausiu dėl pusryčių parke ir labai tikiuosi, kad bent vieną dieną ta atrakcija bus.
Išvažiuojant kelitnam pasinaudoti tuo greituoju traukiniu, nes mum labai tinka pagal laiką - 10min ir jau CDG būsim, taip išlošim dar valandą parke
Šiaip nuolaidas gaudo visur, visi ieško, dalinasi info. Labai pravartu pasiskaityt įmatus googlėj paiešką - daug išmeta, iš visur po truputuką naudingos info. Paskui jau atsirenki.
mazhule, o 3000 čia tik apgyvendinimui?
na, mano planas toks...
10.55-13.55 skrydis Vilnius - CDG
13.30 jau mūsų lauks autobusiukas (keliaujam keturiese, dvi mamos, du vaikai, optimaliausias variantas pagal kainą, grietį ir laiką).
tad tikiuosi 16.00 val jau būti disneylende. realiai pirmai dienai jokių planų neturiu, noriu ramiai paisvaikščiot, neskubėt, pasižiūrėt paradus, šou, pasisupti atrakcionuose, kur eilės bus nedidelės.
Kovo mėnesį parkas jau dirbs iki 22val!!!!!!
Kitom dienom planuoju užsakyti pusryčius 7.30 (vaikas keliasi 7). Tokiu būdu nuo 8val pasinaudoti tom dviem stebuklingom valandom ir bent 1 fast pass, kad pasisupti populiariuose atrakcionuose. Neketinu grūstis, nes vis tik 4 rytai, turėtume spėti. Plius, kai kur vaiaks nepraeis dėl amžiaus ir ūgio...
vieną dieną planuoju Mickey cafe pietus su veikėjais ir kitą dieną Buzz picerijoj (vaikas Buzo fanas...).
Dar viešbuty klausiu dėl pusryčių parke ir labai tikiuosi, kad bent vieną dieną ta atrakcija bus.
Išvažiuojant kelitnam pasinaudoti tuo greituoju traukiniu, nes mum labai tinka pagal laiką - 10min ir jau CDG būsim, taip išlošim dar valandą parke
QUOTE(Isila @ 2011 01 31, 15:31)
na, as uz sia kaina noreciau tilpti skrydis+viesbutis+disneyland'o bilietai
na, skrydi dar bandysiu gaudyti su ryanair... iki kauno su auto arba autobusiuku - dar ziuresiu ar gal pagaudysiu airbaltic kainas
QUOTE(mazhule @ 2011 01 31, 16:19)
na, as uz sia kaina noreciau tilpti skrydis+viesbutis+disneyland'o bilietai
na, skrydi dar bandysiu gaudyti su ryanair... iki kauno su auto arba autobusiuku - dar ziuresiu ar gal pagaudysiu airbaltic kainas
mane atmušė raynair, nes skrydžiai arba su persėdimu ir 6val, arba iškrenda jau po 19val. Tai mes su airbaltic.
QUOTE(Isila @ 2011 01 31, 17:28)
mane atmušė raynair, nes skrydžiai arba su persėdimu ir 6val, arba iškrenda jau po 19val. Tai mes su airbaltic.
mes visai gera varianta radome su raynair: kovo vidury 2s+2v+1k su 4 bagazais be persedimu, grizimas tik 24 val (bet turime kaune kur nakvoti) uz 1800lt beveik su VISKUO.
manau kad geras variantas papuole
QUOTE(neravardo @ 2011 02 01, 09:09)
mes visai gera varianta radome su raynair: kovo vidury 2s+2v+1k su 4 bagazais be persedimu, grizimas tik 24 val (bet turime kaune kur nakvoti) uz 1800lt beveik su VISKUO.
labai gerai gavote
dabar belieka susirasti viešbutį
o kovo vidury tai kada? Mes 13-17 ten būsim
QUOTE(neravardo @ 2011 02 01, 10:09)
na, man tai atrodo, kad labai brangu. pernai liepa mes skridom uz dviesia uz 310 lt su dviem bagazais. cia su ryanair. todel ir siemet dairausi tokiu kainu. o del vasaros karsciu ir zmoniu, tai cia jau ir gincytinas klausimas, nes liepa, kada visa lietuva muse rekordus, viena diena man prireike plono megstuko, o vakarais visada. na zmoniu nemazai, bet man jie netrukdo.