Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

QUOTE(Isila @ 2011 01 26, 10:38)

na čia tikrai priklauso nuo datų kada užsakinėji, gi ten visur parašyta, kad gyvenent nuo tada iki tada nuolaidos taip ir taip ir pan. Vizualiai mačiau 40proc nuolaidą, bet, deja, tada dar nežinojom, kad važiuosim, paskui jau nebespėjau užsakyt  doh.gif na, ką padarysi.

Mes skrendam su Airbaltic, nes ryanair arba išskrenda visai vakare apie 19val. arba skrydis su persėdimu ir trunka 6 su viršum val.

O kur jus uzsisaket viesbucius? Disnejaus ar kur aplinkui? Oi man cia galvos skausmas, butu tukrai pigiau uzsisakyt viesbuti, kad ir siek tiek toliau, bet jauciuosi taupydama vaiku linksmybiu saskaita doh.gif bet moket 1000 euru uz 2 naktis, nezinau ar apsimoka doh.gif Tada kelionei nezinau ar sutelpam i 5000lt uz tris dienas, jau cia su skrydziais doh.gif tada mano vyras protestoja, kad mes uz 6000 visa savaite visa seima gulejom egipte, 4 zvaigzdziu viesbuti su AI doh.gif
Ech kaip noriu rast iseiti verysad.gif , is pradziu, cia prisiskaicius masciau 3 naktim sutilpt i 1000euru(na cia tikrai buvo tokiu, ir dar gyveno disnejaus viesbuciuose), tada jau pakeliau iki 5000, bet dabar jau ziuriu, kad niekaip i 5000 netelpam net 2 naktim schmoll.gif , o jau skirti daugiau pinigeliu vyro neprikalbinsiu g.gif

Ech, mergaites padekit padaryti samata, pavadinimu ,,Aplankykime disneylanda uz 5000lt,, (4 asmenu seima, 3 naktim) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes tiesiai iš disney. Šiaip 5000lt pakankamai nerealu.. bilietai, viešbutis, bilietai į parką (jei ne disney viešbutis), maistas...

reikia žinoti tada ir gaudyt akcijas. Užsienio DLP forume radau, kad yra akcija 30proc padarant užsakymą iki 31 sausio.

jei gyvensit iki balandžio 4, tai vaikai iki 12 metų gyvena ir žaidžia nemokamai.

viskas priklauso nuo tada, kada važiuot norit, koks vaikų amžius ir kada padarysit užsakymą.
Papildyta:
aš padariau kovą 4 naktim ir man išmete 420EUR bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 26, 09:38)
Vizualiai mačiau 40proc nuolaidą, bet, deja, tada dar nežinojom, kad važiuosim, paskui jau nebespėjau užsakyt  doh.gif na, ką padarysi.

O kada buvo 40 proc? Negi pramiegojau unsure.gif . As paprastai balandi uzsakineju su 40 proc, tada jie daro akcija. Jau du metus is eiles taip daro. Tai gal dar bus. Aisku vasarai buna ispirkta daug, bet mes vaziuojame rudeni rugseji- spali, tada ne taip karsta ir maziau zmoniu. Ir Halloween'o dekoracijos man labai patinka wub.gif
Atsakyti
gruodį. Nes tada disneyland viešbutis kainavo 900UER, paskui jau 1400EUR kažkur.

Aš dabar dėl maisto galvoju, kur valgyti, kaip pigiau valgyti ir t.t. O vaikas nevalgus, gali valgyt, o gali ir nevalgyt.. žodžiu doh.gif

kaži, kiek skaičiuot man ir vaikui kasdien pavalgyt? Nes peržvelgus kainas tai oooooooooo doh.gif
Atsakyti
Ka padarysi, man siek tiek padejo pakeisti mastyma, kad tai ne eurai, o litai.

Gerai pavalgyti per pusrycius (apie 7-7.30), issinesti is ju ka tik gali valgyti 4u.gif Mes su skietuku vaziavome i pusrycius, pasiimdavome plasmasini indeli su dangciu ir paimdavome obuoliu, bananu, jogurtu vaikams, rageliu, kruasanu, surio, kumpio sau. Pasiruosk, kad personalas labai kreivai ziures ir jei pastebes duos pastabu arba neduos (priklausomai nuo viesbucio), nes tai priestarauja viesbucio taisyklems.

12 val pavalgydavome ka buvome pasieme is pusryciu. Atsisesdavome kur ant suoliuko ir tiesiog stebejome praeivius. Kava/arbata pirkome is kioskeliu (bet galima is ryto i termosa maziuka uzplikyti- susitaupo).

o tada vakare arba apie 16 val ejome i restoranus, kur svediskas stalas, kitaip man vaikai irgi nieko nevalgo, nes aplinkui tik "greitas maistas". Tik kai 12 val maitinsi, tai nepermaitink, nes tada iki 16 val dar nespes isalkti. mirksiukas.gif
Ten kur svediskas stalas irgi yra vaisiu ir jogurtu, pyragu - vel gi i dezute vaikams vakarienei.

O mes su vyru tiek visko suvalgydavome apie 16 val (nes viska norisi paragauti lotuliukas.gif ), kad pries miega tik isgerdavome arbatos arba vandens ir nereikejo vakarienes. Vaikams uztekdavo jogurtu ir vaisiu. Vezem plikomu kosiu, bet nei vienos nesuvartojome.
Atsakyti
o jau buvusios mergaites, Minne, kiek isejo kelione? 4u.gif
Atsakyti
ar kas nor sužsakinėjot Mickey cafe staliuką iš anksto ar tiesiog ėjot?

QUOTE('LUNYTE' @ 2011 01 26, 12:18)
O kur jus uzsisaket viesbucius? Disnejaus ar kur aplinkui? Oi man cia galvos skausmas, butu tukrai pigiau uzsisakyt viesbuti, kad ir siek tiek toliau, bet jauciuosi taupydama vaiku linksmybiu saskaita doh.gif  bet moket 1000 euru uz 2 naktis, nezinau ar apsimoka doh.gif  Tada kelionei nezinau ar sutelpam i 5000lt uz tris dienas, jau cia su skrydziais doh.gif  tada mano vyras protestoja, kad mes uz 6000 visa savaite visa seima gulejom egipte, 4 zvaigzdziu viesbuti su AI doh.gif
Ech kaip noriu rast iseiti verysad.gif , is pradziu, cia prisiskaicius masciau 3 naktim sutilpt i 1000euru(na cia tikrai buvo tokiu, ir dar gyveno disnejaus viesbuciuose), tada jau pakeliau iki 5000, bet dabar jau ziuriu, kad niekaip i 5000 netelpam net 2 naktim schmoll.gif , o jau skirti daugiau pinigeliu vyro neprikalbinsiu g.gif

Ech, mergaites padekit padaryti samata, pavadinimu ,,Aplankykime disneylanda uz 5000lt,, (4 asmenu seima, 3 naktim) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

užsienio forumuose siūlo šiuos, norint apsistoti pigiau
the Explorers, Dream Castle, Magic Circus or Kyriad (the Kyriad is usually the cheapest) or, for even lower costs, have a look at hotels in Val d'Europe, Torcy or Bussy St Georges. Have a look at the Hotel FAQ sticky as there's links to book budget and offsite hotels through
Atsakyti
Mes praejusiais metais buvome apsistoje Explorers viesbutyje. Likome tikrai patenkinti thumbup.gif Didziulis baseinas, aplinka piratiska. Buvome 4 asmenu seima. Apsistojome sekmadieni - antradieni, todel naktis kainavo 110EUR/kambarys. Tokios nuolaidos buvo sekmadieniniams atvykimams, o ir skrydis pigiau kainavo. Ir paciam disneilande ne per daug zmoniu smile.gif Pats tas, eiles ne tokios dideles smile.gif
Atsakyti
tarp kitko, teko pastebėt, kad daug kur pritaiko nuolaidas, jei atvyksti sekmadienį....
kiek jum šiaip visa kelionė kainavo?
Atsakyti
Ir dar, darbininke, gal smulkiau galit? kiek visa kelione kainavo? Kur eidavot valgyt? Ir t.t. Musu irgi 4 asmenu seima, idomu kiek pinigeliu pasiruost ax.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2011 01 27, 15:26)
Ir dar, darbininke, gal smulkiau galit? kiek visa kelione kainavo? Kur eidavot valgyt? Ir t.t.   Musu irgi 4 asmenu seima, idomu kiek pinigeliu pasiruost ax.gif

aš valgių kainomis domėjausi čia ir čia Taip bent bendrą vaizdą susidariau..

šiaip šis psl labai neblogas, daug naudingos info: pvz apie tuos fatspass, atrakcijonus (pvz nuo kelių metų ir kokio ūgio), daug naudingų patarimų.

nėr už ką, randu geros info, tai reik pasidalint. Šiaip tikrai daug geros info yra užsienio forumuose apie DLP, tik reikia daaaaaug skaityt ir ieškot.

na, ką mes turim
lėktuvo bilietai
viešbutis
transportas iki DLP
2 pietūs suplanuoti....

oi, kur ta kelionė cool.gif
Atsakyti
Mums kelione kainavo 4000Lt. Tik kaip minejau, i viesbuty atvykome sekmadieni. Skridome Airbaltic is Rygos i Paryziu (nes musu kelione tik prasidejo disneilande, paskui skridome i Marseli is Paryziaus, keliavome po Provansa ir ilsejomes pietineje Prancuzijos pakranteje), o grizome is Nicos i Ryga. Bilietus ieskojome pagal akcijas. Tiesa, vienam musu vaikui nebuvo 2 metu, todel uz ja nemokejome nei skrydziui lektuvu, nei disneilande.
Maisto siek tiek nusivezeme savo (daremes sumustinukus 1 diena), pusryciaudavome viesbutyje, is ten pasiimdavom bandeliu bei jogurtu vaikams. O pietaudavome disneilande (jei tai galima pavadinti pietumis), nes vien tik greitas maistas smile.gif
1 vakariene buvo viesbutyje, tai kaip ir visur keliaujant - brangoka, o kita vakara - Rainforest cafe. Ten tikrai labai patiko thumbup.gif Ir maistas, ir aplinka. Galvojome is pradziu ir apie Mickey cafe, bet paziureje ju meniu, nusprendeme pasilikti viesbutyje, nes vaikams ten tikrai daug atrakciju (ypac berniukams piratukams smile.gif ).Juk reikia ir zaidimu kambarius, ir laivus isbandyti, ir baseina su kalneliais...
Jei dar ko prireiks, prasom klausti 4u.gif
Atsakyti