QUOTE('LUNYTE' @ 2011 01 19, 14:13)
Taip paprastai galima atsaukti rezervacija? Nereikia rezervojant suvest kreditines korteles nr ir visa kita?
nes rezervuociau ir as, bet greiciausia kad kazka ne visai teisigai suprantu. Nes issirinkus viesbuti, pazymejus ji 3 naktim, suvedus atvykimolaika man raso, kad mano viesbutis kainuotu 667 euru ir: Book by 31st January 2011 and get 30% off your stay! Plus 15% discount for selected dates in July!
Tai dar cia nuo 667 dar gausiu 45 proc nuolaida? Uz tris naktis su pusryciais, bilietais i disneylanda ir visa tai 2 suaugusiems ir 2 vaikam????
Kazkas man cia ne taip. Juk liepa buvau Paryziui, kainas maciau/mokejau
Paprotonkit mergaites
reikia reikia suvesti kreditines korteles duomenis, tik galima atsaukti viesbuti iki paskutines dienos, tarkim mes ten busim birzelio 28d, tai iki 28-os vakaro 6 val viesbuti galima atsaukti jiems pranesus, neima jokio mokescio. Viska rezervuoju per booking.com. Jau senai ten uzsisakineju niekada neteko nusivilti. Kainos maziausios
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2011 01 19, 13:12)
o tai jūsų viešbutis be bilietų į disneilendą?
tai aisku, kad ne, mes mokam tik 300 eu uz 5 zmones trims naktims, bilietai jokiu protu neitelpa i sia kaina. Uz bilietus mokesim virs 500 eu, tai vistiek maziau nei uz ta pati disneylend.com puslapi praso uz mus 5 zmones 1290 su nuolaida ir su bilietais. Labiau apsimoka atskirai pirkti. Pusryciai ieina i abi kainas.