Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

QUOTE('LUNYTE' @ 2011 01 18, 10:48)
Mergaites, nerandu kaip uzsisakyti naujienas disnejaus tinklapi blush2.gif ?

Yra yra vakar uzsiregistravau, dabar laukiu naujienu, Beje gavau patvirtinima is viesbucio, kad musu kaina tikrai tokia maza ir as neklydau thumbup.gif Jei jau prasides nuolaidos, tai garsiai sauksiu, nes paskaiciavau, kad mums bilietai virs 500 eu kainuoja vien tik i disneilenda, todel dar ziuresiu viesbuciu kur su bilietais. Ju tik 5 ir dar tie partner, tarp kuriu ir musu viesbutis ieina. Anyway dar galima rezervavima atsaukti, tai dar gaudysiu nuolaidas.

Dilma, mes ir i Kyriad, geros naujienos mums. Aciu!
Atsakyti
O mes prie Disneileido buvom apsistoje tokiome prancuzisko zavingo kaimelio kempinge su baseinu. Nebrangiai ir labai smagiai praleidome 4 dienas. Aplankeme Disneilenda, ilsejomes. Tasyk keliavome automobiliu po Prancuzija ir tos keturios dienos buvo zavinga ir netiketa poilsine pertrauka netrumpoje gausioje ispudziu kelioneje.
Atsakyti
norėjau paklausti, o kaip darot su arbatpinigiais viešbuty? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(RutaPuta @ 2011 01 19, 01:25)
Yra yra vakar uzsiregistravau, dabar laukiu naujienu, Beje gavau patvirtinima is viesbucio, kad musu kaina tikrai tokia maza ir as neklydau  thumbup.gif Jei jau prasides nuolaidos, tai garsiai sauksiu, nes paskaiciavau, kad mums bilietai virs 500 eu kainuoja vien tik i disneilenda, todel dar ziuresiu viesbuciu kur su bilietais. Ju tik 5 ir dar tie partner, tarp kuriu ir musu viesbutis ieina. Anyway dar galima rezervavima atsaukti, tai dar gaudysiu nuolaidas.

o tai jūsų viešbutis be bilietų į disneilendą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2011 01 19, 02:25)
Yra yra vakar uzsiregistravau, dabar laukiu naujienu, Beje gavau patvirtinima is viesbucio, kad musu kaina tikrai tokia maza ir as neklydau  thumbup.gif Jei jau prasides nuolaidos, tai garsiai sauksiu, nes paskaiciavau, kad mums bilietai virs 500 eu kainuoja vien tik i disneilenda, todel dar ziuresiu viesbuciu kur su bilietais. Ju tik 5 ir dar tie partner, tarp kuriu ir musu viesbutis ieina. Anyway dar galima rezervavima atsaukti, tai dar gaudysiu nuolaidas.

Taip paprastai galima atsaukti rezervacija? Nereikia rezervojant suvest kreditines korteles nr ir visa kita?
nes rezervuociau ir as, bet greiciausia kad kazka ne visai teisigai suprantu. Nes issirinkus viesbuti, pazymejus ji 3 naktim, suvedus atvykimolaika man raso, kad mano viesbutis kainuotu 667 euru ir: Book by 31st January 2011 and get 30% off your stay! Plus 15% discount for selected dates in July!
Tai dar cia nuo 667 dar gausiu 45 proc nuolaida? Uz tris naktis su pusryciais, bilietais i disneylanda ir visa tai 2 suaugusiems ir 2 vaikam????
Kazkas man cia ne taip. Juk liepa buvau Paryziui, kainas maciau/mokejau g.gif
Paprotonkit mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2011 01 19, 15:13)
Taip paprastai galima atsaukti rezervacija? Nereikia rezervojant suvest kreditines korteles nr ir visa kita?
nes rezervuociau ir as, bet greiciausia kad kazka ne visai teisigai suprantu. Nes issirinkus viesbuti, pazymejus ji 3 naktim, suvedus atvykimolaika man raso, kad mano viesbutis kainuotu 667 euru ir:  Book by 31st January 2011 and get 30% off your stay! Plus 15% discount for selected dates in July!
Tai dar cia nuo 667 dar gausiu 45 proc nuolaida? Uz tris naktis su pusryciais, bilietais i disneylanda ir visa tai 2 suaugusiems ir 2 vaikam????

kokį viešbutį ir datas žiūri?

šiaip tai jau turėtų mesti galutinę kainą. Bent jau man taip buvo. Išmeta kainą, o tada žemiau parašyta kokie package pritaikyti buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2011 01 19, 14:13)
nes rezervuociau ir as, bet greiciausia kad kazka ne visai teisigai suprantu. Nes issirinkus viesbuti, pazymejus ji 3 naktim, suvedus atvykimolaika man raso, kad mano viesbutis kainuotu 667 euru ir:  Book by 31st January 2011 and get 30% off your stay! Plus 15% discount for selected dates in July!

reikia reikia suvesti kreditines korteles duomenis, tik galima atsaukti viesbuti iki paskutines dienos, tarkim mes ten busim birzelio 28d, tai iki 28-os vakaro 6 val viesbuti galima atsaukti jiems pranesus, neima jokio mokescio. Viska rezervuoju per booking.com. Jau senai ten uzsisakineju niekada neteko nusivilti. Kainos maziausios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2011 01 19, 13:12)

o tai jūsų viešbutis be bilietų į disneilendą?  g.gif

tai aisku, kad ne, mes mokam tik 300 eu uz 5 zmones trims naktims, bilietai jokiu protu neitelpa i sia kaina. Uz bilietus mokesim virs 500 eu, tai vistiek maziau nei uz ta pati disneylend.com puslapi praso uz mus 5 zmones 1290 su nuolaida ir su bilietais. Labiau apsimoka atskirai pirkti. Pusryciai ieina i abi kainas.
Atsakyti
noriu patarimo. Atskridimo laikas 13.15. Greitasis traukinys 13.52val. Kaip manot? Kažkodėl abejoju, kad spėtume. Juolab, kad mes atskrendam į visai kitą terminalą (leidžiasi 1, o traukinys iš 2). Sekantis traukinys tik 15.52. Būtų gaištamas laikas. Kaina nuo 139lt.

Paisžiūrėjau užsienio DLP forumuose, labai jau keikia tą VEA.. Jau geriua siūlo rinktis užsakomąjį. Kadangi pas mus kompanija 2*2, tai viso 4 žmonės, gaunasi 65EUR. Realiai, po 33 EUR . Tai apie 115lt...

o kaip dėl metro? Pirmą kartą važiuoju, tai nežinau ko čia griebtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 24 sausio 2011 - 16:05
Pas mus panašiai buvo. 40 min. skirtumas tarp nusileidimo ir greitojo traukinio. Pritrūktų apie 20 min. Bet mes iš anksto taip planavome, kad geriau palauksime dar 30-40 min., bet garantuotai spėsime. Pas jus kaip matau 2 val. skirtumas gaunasi.

Jei nereiktų laukti bagažo, gal ir spėtumėm, bet turėjome vežimą, vaiko daiktų lagaminą, o ne mažiuką lagaminą, kurį būtų galima paimti į saloną. Tada apie 25 min. laukėme kol išvažiuos mūsų lagaminai.

Greitajam traukiniui bilietus rezervavome internetu, buvo parašyta, kad galima atsiimti automate atvykus. Vyras bandė su kortele per visus automatus, bet metė klaidą, kad kažkokia klaida su kortele, taip ir nesupratome kokia. Prie automatų sugaišome apie 10 min. ir galiausiai nuėjome aiškintis į bendras kasas, kur irgi eilės - dar 10 min. Ten sutvarkė, atidavė mums bilietus. Dar liko laiko nueiti visiems į WC, pakeisti sauskelnes mažajai ir jau nusileidus prie traukinių laukėme tik 10 min. Greitasis ilgai neužsibūna. Kai tik sukišome savo lagaminus ir vežimą iškart ir pajūdėjo.
1 sustojimas ir buvome jau Disneylande, o autobusiuku, net užsakomoju apie 1 val vistiek važiuoti. Na tik tiek, kad iki viešbučio durų pristatys.

Jūsų atveju manau važiuočiau autobusu arba užsakomoju, nes didelis skirtumas, laukti beveik 2 val., per tą laiką jau nuvažiuosite su autobusiuku.
Atsakyti
S.O.S.
Planuojam jau gali balandi kelti savo kelione, nu bet pirma karta (o keliaujam nuolat) nieko nesuprantu su disnejaus viesbuco registracija doh.gif nu visiskai nieko schmoll.gif juk aiskiai raso, kad yra 30 proc nuolaida, tai kodle jos man niekaip netaiko??? Kodel kiek jau parasyta na, pvz pigiausias viesbutis lyg 172 eurai zmogui, tai tiek jau ir deda doh.gif
Ir kokiomis linijomis skrendat? Ryanairu?
Atsakyti
nuolaidos galioja viesbuciams iki tam tikros datos, man rodos balandzio 4 ar pan. paskaitykit nuolaidos taisykles, ten turi buti datos surasytos.
Atsakyti
QUOTE(juozuke @ 2011 01 25, 20:22)
nuolaidos galioja viesbuciams iki tam tikros datos, man rodos balandzio 4 ar pan. paskaitykit nuolaidos taisykles, ten turi buti datos surasytos.

taip taip, iki balandzio 4-os... gal dar vasario men padarys kokiu didesniu nuolaidu ? As uzsiregistravau i info bureli biggrin.gif , todel kai gausiu ziniu iskart rasysiu. Turbut visos diskutuosim. O gal daugiau ir nebus nuolaidu... Beje, as viesbuti uzsisakiau jau lapkricio men- liepai, dabar jau kainos sukilusios...
Atsakyti
vat ir mano mintys tokios... na, 1 val kol viską susitvarkytume, o tada 1 val tektų laukti. Turbūt laiko atžvilgiu gautųsi tas pats, nes autobusiukas irgi važiuoja 1val laiko. Bet autobusiukas ir užsakomasis beveik kaina nesiskiria abiem atvejais šeimai gaunasi truputį virš 30eur.

QUOTE('LUNYTE' @ 2011 01 25, 20:26)
S.O.S.
Planuojam jau gali balandi kelti savo kelione, nu bet pirma karta (o keliaujam nuolat) nieko nesuprantu su disnejaus viesbuco registracija doh.gif nu visiskai nieko schmoll.gif  juk aiskiai raso, kad yra 30 proc nuolaida, tai kodle jos man niekaip netaiko??? Kodel kiek jau parasyta na, pvz pigiausias viesbutis lyg 172 eurai zmogui, tai tiek jau ir deda doh.gif
Ir kokiomis linijomis skrendat? Ryanairu?

na čia tikrai priklauso nuo datų kada užsakinėji, gi ten visur parašyta, kad gyvenent nuo tada iki tada nuolaidos taip ir taip ir pan. Vizualiai mačiau 40proc nuolaidą, bet, deja, tada dar nežinojom, kad važiuosim, paskui jau nebespėjau užsakyt doh.gif na, ką padarysi.

Mes skrendam su Airbaltic, nes ryanair arba išskrenda visai vakare apie 19val. arba skrydis su persėdimu ir trunka 6 su viršum val.
Atsakyti