Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

QUOTE(Paja @ 2005 08 28, 13:41)
Himeko, turiu keletą klausimėlių, jei nesunku, tai pasakyk kokioj agentūroj pirkot bilietus? Kiek truko kelionė? (mums labai tiktų savaitgalis ax.gif ). Ir kas įskaičiuota į bilietų kainą? Rytoj bandysiu skambinti į agentūras ir klausinėti, nes laiko lieka visai nedaug. Gimtadienis rugsėjo pab. ax.gif Iš anksto ačiū. 4u.gif

Pamiršau, kad rašiau šioje temoje, tai tik šiandien pamačiau tavo klausimą.
Bilietus pirkau 7mylios (buvo pigiausi, bet visur kitur skyrėsi tik kokiu 100 lt). Šiaip galvoji gerai, kad reikia visur paskambinti ir jei kaina prieinama, tai ir rezervuok, o po to skambink kitur ir vėl žiūrėk. Rezervacijos gali atsisakyti ir ji nieko nekainuoja-paprasčiausiai neišpirksi bil. per 3 dienas ir viskas. Skridome su LAL, tai jų atstovybėje buvo brangesni bil nei tie kuriuos pirkau. Matai ta kaina kur rašiau, tai tik lėktuvo bilietai man ir vaikui. Jei skrisi LAL, tai gausit užkandį, gėrimų nemokamai ir skrydis trunka apie 3 val.
Iš oro uosto važiuoja autikas tiesiai į Disney, tai surast nelabai bus sunku, o viešbutį gali pati rezervuotis ir nereikės su kelionių agentūra važ.
Jei dar iškils kokių klausimų, tai bandysiu atsakyti.
Atsakyti
Ačiū, Himeko. 4u.gif Mes jau viską išsiaiškinom ir labiausiai patiko kelionių agentūros "Švitė" pasiūlymas, nes jie parašė, net ir kurie viešbučiai arčiausiai Disneilendo. smile.gif Ir patarė, kad jei neskubu, važiuoti vasarą, tada smagiau ir važiuojant visai šeimai kelionė pigesnė. Matyt, kad taip ir padarysim, be to, nesinori ir mažylės "nuskriausti". ax.gif Ir vyresnėlė didvyriškai sutiko palaukti, kad galėtų kartu su sese važiuoti. smile.gif
Atsakyti
Vasarą??? Jūs išprotėjot? Tuo metu karšta būna ne tik lauke, bet ir Disneilende. Šią vasarą būdavo kartais taip, kad prie vieno atrakciono žmonės po 2 valandas eilėje prastovėdavo. Taigi per dieną tekdavo apsilankyti vos poroje atrakcionų.

Aš va kaip tik artimiausiu metu kelias šeimas išsiųsiu į Disneilendą smile.gif
Atsakyti
Nu nežinau, mums atrodo, kad dar lyg ir nesam išprotėję. mirksiukas.gif Aš parašiau taip abstrakčiai, bet galvojam apie balandžio arba gegužės mėn. O vasarą tai visur būna karšta...Be to, rugsėjo mėn. (kaip norėjom) mums visai nepasimoka:nes ir suaugusio, ir vaiko bilieto kainos yra beveik vienodos, o jei skristų du suaugę ir vaikas, kainos jau visai kitos. Taigi, paskaičiavom ir mums priimtiniau jau tada skristi visai šeimynai. ax.gif O ir tėvelio darbas toks, kad atostogos turi būti suderintos maždaug prieš pusmetį. Ot, taip. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip ir sakiau - važiuokite visa šeima ir pavasaris geras laikas, nes vasarą nežmoniškos eilės, o jei dar karšta, tai vaikams daugiau zirzimo, o ne linksmybių. Mes buvome karščių pabaigoje, tai kol stovėjome ilgoooooooje eilėje prie mašinėlių, tai ir lietus spėjo palyti, todėl nuo saulės nepavargome.
Atsakyti
spalio 24d islydziu savo sunelii disneyland'a, kartu su mociute ( ji dar jauna pas mus tongue.gif ) ir mano broliu. 5dienu Kelione pirkom agenturoje - 927 svaru. I kaina ieina:
kelione autobusu, keltas (pirmyn - atgal; vaziuojam is UK);
4 naktys viesbutyje, paciame parke;
pusryciai;
3 dienos parke su bilietais i visus atrakcionus ir i kino studija.
Kai gris chebryte, tai butynai viska papasakosiu.
Tik va, mama mano pergyvena ar toli pats Paryzius (centras), kad ir miesta paziureti noretusi g.gif
Atsakyti
važiuojam Paryžiun su šeima, ir planuose atsirado ir Disneilandas. Bet va iškilo klausimas - ar ten bus ką veikti su 2 metų neturinčiu pypliu? na ar yra ten kokios atrakcijos patiems mažiausiems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linaiva: 20 spalio 2005 - 16:53
Galiu papasakoti issamiai apie Disneilenda ir ne tik ji:) Maniskiui bovo beveik 6 metai, jam labiausiai patiko paradas, kai zygiuoja visi multiku herojai. iejimas i parka 50 euru 1 dienai, man su vyru labaiu patiko Asterikso parke, jis yra panasiu atstumu nuo Paryziaus, tik nera toks komercinis ir atrakcionai geresni. Jei ka domins daugiau info su islaidom - parasykit man i meila sandruliute@yahoo.com, tai papasakosiu kiek isleidom per savaite Paryziuje - ekskursijoms ir kitoms pramogoms:)
Atsakyti
man irgi labiau patiko asterikse, ten atrakcionai zymiai geresni ir zmoniu maziau smile.gif
tik disneilendas zymiai labiau ispuoseletas, kiekiena smulkmena apgalvota, del to man graziau disneilende nei asterikse 4u.gif
Atsakyti
Mes su pirmuoju sunumi buvom ir Asterikse,ir Disneilende,mazojo nevezem,nes jam tada buvo tik 1m 4u.gif .Asteriksas netgi paliko daugiau ispudziu,gal todel,kad i ji nuvykome pirmiausia.Disneilende tik graziau,aisku ir brangiau,ir zmoniu daugiau.Dabar jau planuojam ateinancia vasara visi vaziuot,tik reiks prabalsuot i kuri parka,kuris nores g.gif
Atsakyti
dalinuos svieziais ispudziais is eurodisneilendo.

kainos: suaugusiam 53 eurai/1 diena, vaikui, studentui 43 eurai/1 diena.cia i viena parka-atrakcionu.studija musu nedomino.automobilio parkingas mokamas - berods 8 eurai dienai.

lankymosi laikas: idealiausia paprasta savaites diena, mes buvom pirmadieni, ilgiausiai prie atrakciono laukem 20 min.geriausia atvaryt ryte-9-10 val.

veikt yra ir suaugusiam, ir vaikui.bet vis tiek jaunesniu kaip 4-5 metu vaiku ten nesivezciau, nes ir pats vaikas pavargs, ir tevai nusikamuos.o laukt tenka ilgai-paradas 19 val., fejerverkai 22 val.

atrakcionu yra visokiu, visokiems skoniams. renkas kas kam patinka.mes isbandem 80 proc. kiti - arba neviliojo, arba buvo uzdaryti.
Atsakyti
Aš irgi buvau prieš porą savaičių. Iš 35 žmonių, patiko max 5 vaikams sad.gif
Suaugusieji išvis nusivylė. Buvom irgi pirmadienį, bet eilės buvo po 2-3 val., taigi labai daug ku nė nespėjom. Vienintelis "Skrydis į Mėnulį" įspudingas, bet ėjom tik gal 3 iš visos grupės, kiti bijojo doh.gif
Visa laimė, kad praėjau už vaiko kainą ( man 26 ax.gif bet ten nieks netikrina) ir dar gavom grupės nuolaidą, tai man kainavo 29 eurai, suaugusiems po 38 eurus. Bet žodžiu labai keikiaus, kad ėjau, geriau po Paryžių būčiau pavaikščiojus doh.gif Krikšto dukra 13 metų irgi labai nusivylė. Visi į autobusą susirinko gerokai anksčiau.
Atsakyti