Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

Mes važiavom su mašina, bet kad apsistojom Paryžiuje ir į parką važiavom su traukiniu.
Mes beje papuolėm į spektaklį apie liūtą karalių thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o čia kelios foto iš parko
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 07 01, 13:53)
O apsauga tai-auksciausiam lygyje,nesisitikinom tuo savo kailiu:Jus isivaizduojate,manau,kiek ten zmoniu,tiesiog maisalyne.Mano seimyna paejejo i prieki,as -dairiausi vitrinose  pirkti siuvenyru.Vaikas sako-begu pas mamyte(20 m. atstumas)ir....dingo ...Dar is pradziu rekiau vardu,paskui is tos baimes dingo kazkur balsas,atsistojus vietoj stoviu ir verkiu  biggrin.gif  vyras net iki viesbucio nuruko  biggrin.gif  Bet is karto priejo kazkokios parduotuves apsauginis ir paklause ,kas yra...nuejes pranese centinim postui ir paskui su manimi visa laika buvo zmones,mane kalbino bile ,ko (matyt,kad nesinervuociau tiek) ir pasake,jog dar nebuvo per visa ju gyvavimo laikotarpi pasimetes nei vienas vaikas.Is karto(taip man jie pasakojo)  pajungiamos visos kameros stebeti dingusi vaika(nes reikejo papasakoti kaip jis atrodo ir kuo apsirenges).Surado...A jis sau nulekes pas mociute(buvom ja palike kavineje) savo pirkinius apziurinejo  biggrin.gif  biggrin.gif

smagu, kad ir tokie nemalonumai neuztemde jusu nuotaikos, visas problemas ir nepatogumus nustelbia disneilendo aplinka. Tokioje maseje zmoniu, nieko stebetinio " nugribauti",apsidrausdaimi vaikui ant striukytes priklijavome lapeli su tel nr.
Papildyta:
QUOTE(Uzzio @ 2009 07 12, 12:54)
Labai ir aš norėčiau išsamiau- kaip su auto ten pakliūti ax.gif ?Įdėkit daugiau foto 4u.gif Teko Disneilende pabuvoti prieš 10 m- yspūdžiai labai smagūs, norėčiau nusivežti vaikus mirksiukas.gif

auto nuomavomes Buevais oro uoste, apvazinejome Paryziu thumbup.gif nuvyke i disneilenda masina grazinom, traukiniu stotyje. viesbutyje kuriame buvome apsistoje buvo nemokamos parkavimo aiksteles. kada palnuojete kelione, ar palnuojate aplankyti Paryziu?
Atsakyti
Sveiki, noriu sužinoti ar kas nors i disneilenda vaziavote savo auto? ar labai sudetinga ji rasti? kokios viesbuciu kainos? kiek kainuoja pts ieimas i disneilenda?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 08 09, 20:47)
Sveiki, noriu sužinoti ar kas nors i disneilenda vaziavote savo auto? ar labai sudetinga ji rasti? kokios viesbuciu kainos? kiek kainuoja pts ieimas i disneilenda?

labas vaziavome ir labai lengvai pasiekeme disneilenda ir paryziu "ismaisem" su GPS pagalba, nors ir zemelapiais buvome apsirupine, kuriu neprireike. viesbuciu ir bilietu kainos cia:

http://www.disneylan....ie/index.xhtml
sekmes!
Atsakyti
Mes vaziuosim su auto, idomu viesbuti geriau uzsisakyti is anksto ar jau nuvaziavus ieskoti? Ju psl raso, kad viesbutis kartu su bilietais i disneyland? Mes busim 2 dienas 4 asmenu seima g.gif ir skaiciau kad yra ar tai fast pass ar fast track bilietukai su jais kazkaip pasizymi ir parasyta kada ateiti prie atrakciono g.gif gal kas galit pakomentuoti g.gif
Atsakyti
Radau, kad perkant 1 dienos bilietą galima patekti tik į vieną parką. Gal buvusios palygins juos... Disneylande buvau prieš 7 metus, tai net neprisimenu, kad ten du parkai buvo..
Atsakyti
QUOTE(taute @ 2009 08 13, 17:47)
skaiciau kad yra ar tai fast pass ar fast track bilietukai su jais kazkaip pasizymi ir parasyta kada ateiti prie atrakciono  g.gif  gal kas galit pakomentuoti g.gif

prie kelių ypač populiarių atrakcionų yra tie papildomi bilietukai. Įkiši savo bilietą ir tau išmuša naują bilietuką su laiku, kada ateiti į eilę be eilės, atrodo 30min duoda. Tik vieną kartą pasinaudojus, yra laiko terminas kada kitam atrakcione vėl gali tokį be eilės išsimušti. Bet normaliai, svarbu žinot kad yra tokia galimybė. ten ant tų bilietukų rašo kada ateiti ir kada galima sekantį be eilės imti.
Atsakyti
QUOTE(agata @ 2009 08 10, 00:13)
labas vaziavome ir labai lengvai pasiekeme disneilenda ir paryziu "ismaisem" su GPS pagalba, nors ir zemelapiais buvome apsirupine, kuriu neprireike.  viesbuciu ir bilietu kainos cia:

http://www.disneylan....ie/index.xhtml
sekmes!

vat galvoju jei turi gps ar sunku rasti paryziu ir pati eifelio boksta ar ne, ir kur pasilikti reiktu masina
Atsakyti
LABUKAS visiems kas jau aplanke disneylanda ir kas tik ruosiasi.

turiu pora klausymu tiems kas jau ten buvo.
kaz kaip skaiciau sia tema bet neradau atsakymo,mane domina ar tik patiems per ineta galima rezervuoti ten vesbucius ar galima per agentura viska uzsakyti? ir kiek dienu patartina vaziuoti,kokios kainos suaugusiems ir vaikams,as noriu pavasari nuvezti vaika.
labai laukiu atsakymu.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 08 24, 06:20)
LABUKAS  visiems  kas  jau  aplanke  disneylanda  ir  kas  tik  ruosiasi.

turiu  pora  klausymu  tiems  kas  jau  ten  buvo.
kaz  kaip  skaiciau  sia  tema  bet  neradau  atsakymo,mane  domina  ar  tik  patiems  per  ineta  galima  rezervuoti ten vesbucius ar  galima  per  agentura viska  uzsakyti?  ir  kiek  dienu  patartina  vaziuoti,kokios kainos  suaugusiems  ir  vaikams,as  noriu  pavasari  nuvezti  vaika.
labai  laukiu atsakymu.smile.gif

as pirkau bilietukus per disney puslapi 4u.gif uzsisakiau viesbuti santa fe lygtais, vienas pigesniu, uz 2 naktis porai suaugusiu ir 2 vaikam 436£ ( as is UK sakiausi )
bet perkant is ju psl viesbuciai kartu su bilieyais i disneyland taigi mes busim 2 naktis ir gausim 3 dienom bilietus i abu parkus thumbup.gif , man atrodo 3 dienu pakaks 4u.gif
grysiu daugiau papasakosiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 08 24, 20:20)
LABUKAS  visiems  kas  jau  aplanke  disneylanda  ir  kas  tik  ruosiasi.

turiu  pora  klausymu  tiems  kas  jau  ten  buvo.
kaz  kaip  skaiciau  sia  tema  bet  neradau  atsakymo,mane  domina  ar  tik  patiems  per  ineta  galima  rezervuoti ten vesbucius ar  galima  per  agentura viska  uzsakyti?  ir  kiek  dienu  patartina  vaziuoti,kokios kainos  suaugusiems  ir  vaikams,as  noriu  pavasari  nuvezti  vaika.
labai  laukiu atsakymu.smile.gif

laba. mes pernai buvom pavarasi. aisku geraiusia per neta rezervuot. per agentura nzn. nors mes tai gyvenom paciam paryziui o jau iki disneilendo ne taip ir toli nuvaziuot, be to ten pigesni viesbuciai pvz; ETAPO- kuriame mes ir buvome apsistoja. geraiusia pabut 2-3dienas. etape sumokejome parai 38 eurai . trivieciame kambaryje. kiek zinau paciam disneilende toks pat kambarys kainuoja nuo 53 iki 93 euru.
Atsakyti
mes irgi gyvenome Paryžiuje - iki Disneilendo važiavome gal 0,5 val. greituoju traukiniu. Labai patogu. Net minties nebuvo rezervuoti per agentūrą.
Atsakyti