Vat cia ,tai mes buvom uzburtis ir 13 metu atgal ir pernai. Si karta lėkiau ieskoti ar dar yra tas "Draugystes Pasaulis".Neuzmirstama :pirma karta tai norejosi verkti,antra karta-siurpuliukai ejo per kuna...
Tik pora dalyku nepatiko,kad barai viesbuciu (paciame Disnejuje) dirba tik iki 1 val. nakties...mažoka
Neapsimoka pirkti bilietu pusryciams su personazais- brangu ir nieko gero,nes ateina koks vienas baibokas ir trinasi aplink visus stalus.
O apsauga tai-auksciausiam lygyje,nesisitikinom tuo savo kailiu:Jus isivaizduojate,manau,kiek ten zmoniu,tiesiog maisalyne.Mano seimyna paejejo i prieki,as -dairiausi vitrinose pirkti siuvenyru.Vaikas sako-begu pas mamyte(20 m. atstumas)ir....dingo ...Dar is pradziu rekiau vardu,paskui is tos baimes dingo kazkur balsas,atsistojus vietoj stoviu ir verkiu
vyras net iki viesbucio nuruko
Bet is karto priejo kazkokios parduotuves apsauginis ir paklause ,kas yra...nuejes pranese centinim postui ir paskui su manimi visa laika buvo zmones,mane kalbino bile ,ko (matyt,kad nesinervuociau tiek) ir pasake,jog dar nebuvo per visa ju gyvavimo laikotarpi pasimetes nei vienas vaikas.Is karto(taip man jie pasakojo) pajungiamos visos kameros stebeti dingusi vaika(nes reikejo papasakoti kaip jis atrodo ir kuo apsirenges).Surado...A jis sau nulekes pas mociute(buvom ja palike kavineje) savo pirkinius apziurinejo