Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

QUOTE(Deborah @ 2009 04 10, 15:43)
as taip pat turiu plana nupirkt dukrai suknyte kokia, tik zinau kad paciam Disneylande esanciose Disneystore visi daikciukai nepigiai kainuoja, todel ketinu pasinaudoti internetiniu parduotuviu tarpininkemis ir atsisiusti ar is uk ir is usa...disneystore, labai daznai buna nukainuota thumbup.gif jauciu dukra nors dar ir sves tik 4 savo gimtadieni, bet prisimins ji ilgai..nes dabar istisa kalba, kad su Mikiu pus zvakutes, kad su Plutu eis rankom susikabinus..nu zodziu...gyvena Magical pasauleliu biggrin.gif

Paciam Disnei, kainos tikrai nemazos. O gimtadieni tikrai atismins, jau nemaziuke smile.gif Mano vyrukas svente 2 metuku gimtadieni, tai pirma karta Miki mate ir kitus, bet iki siol atsimena. Ir kai ziurim foto tai rodo, pasakoja.

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 04 10, 17:17)
aha doh.gif
Mes skrendm i Paryziu geguzes 15,o geguzes 20 namuciu mirksiukas.gif  Planuoju 15-18 buti Paryziuje,nes savaitgali disneilende kamsciai,o nuolaidu irgi ner,tik yra nuolaida toj rancioje bet ten sesiavetis namukas plius reik but su savo masina nes iki disneilendo nieks neveza doh.gif  be to paryziui savaitgali vakarais gal daugiau yra ka nuveikti,o i disneilende savaitgali bus daug zmoniu. Mes vaziuojame be vaiku. Galvojau 18 nuvaziusime i disneilenda pabusime 18,19, po to ismiegame antra nakti,pabunam iki pietu ir i oro uosta g.gif  Blyn taip abydna del nuolaidos verysad.gif

Tikrai, sutinku su tavimi, kad savaitgali Disney laaabaai daug zmoniu. Ir Paryziuje savaitgali daugiau veiklos yra. Nors ten visada daug veiklos smile.gif
Neliudek per daug del nuolaidu 4u.gif nepasiseke si karta, pasiseks kitoj kelionej, is anksto viska susiplanuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 04 10, 17:31)
Paciam Disnei, kainos tikrai nemazos. O gimtadieni tikrai atismins, jau nemaziuke  smile.gif  Mano vyrukas svente 2 metuku gimtadieni, tai pirma karta Miki mate ir kitus, bet iki siol atsimena. Ir kai ziurim foto tai rodo, pasakoja.
Tikrai, sutinku su tavimi, kad savaitgali Disney laaabaai daug zmoniu. Ir Paryziuje savaitgali daugiau veiklos yra. Nors ten visada daug veiklos  smile.gif
Neliudek per daug del nuolaidu 4u.gif  nepasiseke si karta, pasiseks kitoj kelionej, is anksto viska susiplanuoti mirksiukas.gif

Kai turesime vaiku butinai vaziuosime I Disneylanda, bandau isivaizduoti kiek vaikams ten nepakartojamu ispudziu wub.gif As pati vaikysteje svaigau del Disneylando,ir pagaliau ji pamatysiu thumbup.gif
Nors galvoju gal dar neskubeti su rezervavimu mirksiukas.gif Gal dar pametes kokia nuolaida iki to laiko,nes prarast nelabai yra ka g.gif Dabar maciau yra Paskutines minutes pasiulymai su 25 proc nuolaida,bet ten tik iki geguzes 9,tai gal balandzio pabaigoj imes ir velesnems dienoms rolleyes.gif

Gal kam teko lankyits Disnejaus partneriu viesbutyje Hotel l'Elysee Val d'Europe?
Va cia radau kad taiko nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 10 balandžio 2009 - 17:03
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 04 10, 19:36)
Gal kam teko lankyits Disnejaus partneriu viesbutyje    Hotel l'Elysee Val d'Europe?
Va cia radau kad taiko nuolaida thumbup.gif

Val d'Europe yra 1 RER stotele nuo Disneylendo. ten yra didelis shoping centra, akvariumas. Turbut ir sitas hotel ten yra. Tik turbut jie bilietu neduos i Disneylenda.
Papildyta:
Jo paziurejau foto, tas Hotel 1 stotele nuo Disneylendo.
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 04 10, 19:53)
Val d'Europe yra 1 RER stotele nuo Disneylendo. ten yra didelis shoping centra, akvariumas. Turbut ir sitas hotel ten yra. Tik turbut jie bilietu neduos i Disneylenda.
Papildyta:
Jo paziurejau foto, tas Hotel 1 stotele nuo Disneylendo.

Butu idealu: dvi dienos parkuose,o trecia pries vaziuojant namo nueiti iki akvariumo smile.gif Imant si varianta su nuolaida man iseina apie 500 litu pigiau
raso kad ieina ir bilietai 3 dienoms i abu parkus ir pusryciai mirksiukas.gif Ji reik rezervuoti paciam Disnejaus puslapy 4u.gif Raso kad free shuttle bus to Disney parks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 10 balandžio 2009 - 19:01
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 04 10, 19:59)
Butu idealu: dvi dienos parkuose,o trecia pries vaziuojant namo nueiti iki akvariumo  smile.gif Imant si varianta su nuolaida man iseina apie 500 litu pigiau
raso kad ieina ir bilietai 3 dienoms i abu parkus ir pusryciai mirksiukas.gif  Ji reik rezervuoti paciam Disnejaus puslapy 4u.gif  Raso kad free shuttle bus to Disney parks 4u.gif

Saunu, kad tokius pasiulymus jie duoda ir bilietai ir autobusas nemokamai thumbup.gif

O akvariumas man nepatiko, labai mazas, 30 - 45 min ir viskas jau apeita. Kainuoja suaugusiam 15 euru, tai buvo lapkrity.
Lietuvos Juru Muziejus daug ispudingesnis smile.gif
Atsakyti
Labukas.Na bent jau as nerekomenduoju vaziuoti su tokiu mazuliu.
Kadangi pati pernai buvau su savo mergaitems
Vienai buvo kaip tik 2 metukai,o vyresneliai 6
Vyresnelei buvo idomu.Bet daug kur neleido jai suptis nes ugio mazai arba metu mazai.
O su mazaja buvo isvis kancia.jin zirze visa laika jai praktiskai mazai kur buvo suptis.Pervargo tik vaikas ir tiek.Ir pati juodai nusikalusi buvau.Taip kad sekancia kelione i Paryziu i Disnei lenda planuojame ne anksciau kai mazajai bus 10 metu.Nes maziukams ten tikrai nera ka veikti.O kelione atseina ne pigiai.Taip kad paugekite ir tada
bus galima lekt .O dabar geriau susigalvokite kur kitur nulekt.Kur mazuliui bus tikarai idomu ir naudinga.javascript:emoticon(':)')
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domagaoda: 07 gegužės 2009 - 14:59
Merginos, jau ne uz kalnu Disneylande siautesit, neuzmirskit gryzusios atnaujinti temos foto reportazais ir informatviais pasakojimais!
Smagiu Jums akimirku Disneylande!!
Atsakyti
Sveikutes merginos,Skaiciau jus dabar ir juokas paeme...kaip pagalvoju ,tai ne tik vaikams idomu Disneilende.Mes kartu buvom pasieme tevukus(virs 70 metu), ir i visus atrakcijonus ejo ir visas dienas isvaiksciojo nuo ryto iki vidurnakcio...buvom jiems nupirke tokias lazdas-kėdutes,tai net neprireike.. biggrin.gif
Atsakyti
Aš pati kai buvau vaikas su mama važiavau į Disneyland'e tai iki šiol įspūdžiai gyvi. Dar dabar atsimenu uždarymą vakare, nerealus paradas wub.gif Planuojam kitą met dukrytę nuvešti ten, kažkaip galvoju, kad gal šiemet biškuti per maža rolleyes.gif

beje jeigu važiuoti norit su didesniais vaikučiais, tai būtinai nuvežkit i Asterix parką, nes atrakcionai ten daug geresni nei disneyland'e mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 19 gegužės 2009 - 19:45
QUOTE(justina_r @ 2009 05 19, 20:43)
Aš pati kai buvau vaikas su mama važiavau į Disneyland'e tai iki šiol įspūdžiai gyvi. Dar dabar atsimenu uždarymą vakare, nerealus paradas  wub.gif  Planuojam kitą met dukrytę nuvešti ten, kažkaip galvoju, kad gal šiemet biškuti per maža  rolleyes.gif

beje jeigu važiuoti norit su didesniais vaikučiais, tai būtinai nuvežkit i Asterix parką, nes atrakcionai ten daug geresni nei disneyland'e  mirksiukas.gif

visi parkai savaip idomus. O Disney, ir mazam ir dideliam patinka smile.gif
Atsakyti
Aha ir mes buvom asterix parke.grazu ir idomu.Tik mazajai nelabai buvo kur suptis,o didzioji visko bijojo.javascript:emoticon(':)')Siaip abiejuose parkuose idomu ir yra i ka pasiziureti.
Atsakyti
Del vaziavimo su mazais vaikais, tai nemanau, kad reik bijot. Mes pirma karta buvom, kai dukrytei buvo 16 menesiu, kita karta, kai 18 men. Tai antra karta aisku jau daug idomiau jai buvo, visa diena puikiai istempe nemiegojus, eilese su kitais vaikuciais 'pazaide'. Buvom nusiteike, kad eisim tik i tuos atrakcionus, kur jai idomu bus ir labai sauniai diena praleidom. Aisku kuo didesnis vaikas, tuo lengviau su juo, bet siaip tai tam parke tiek visko daug, kad dazniausiai vaikai tik viska stebi savo didelem akutem ir pamirsta visus verksmus blush2.gif
Atsakyti