Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

Foto idesiu kai maziukas uzmigs.

O apie bilietus as nezinau kaip ten buna kai hotel uzsakai. nes as atskirai pirkau. Hotel 1 nakti praleidau. Mano drauge gyvena Paryziuje, jos vaikino kazkoks draugas dirba tam viesbuty, tai nakvyne jis suveike su 50% nuolaida, bet buvo be bilietu i parka.
Papildyta:
Bet gal yra kur nors viesbucio e-mailas g.gif paklaustum , jie turetu atrasyti, kaip ten su tais bilietais.

user posted image

Cia ryte Santa Fee Hotel susitikimas su personazais

user posted image

Cia kur mes nakvojom.
Neissigaskit. Pats pagrindinis pastatas kur restoranai, registracija, ziadimai ir t.t. toks kaip ir reklamoj. O cia kaip ir miestelis kur zmones gyvena. Labai jaukus kambariai. Jautiesi kaip namo grizus.
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 04 07, 22:36)
Bet gal yra kur nors viesbucio e-mailas g.gif  paklaustum , jie turetu atrasyti, kaip ten su tais bilietais.

rasiau jiems i emaila ir jau buvau apsidziaugusi kad greit gavau atsakyma lotuliukas.gif o jie atsiunte spama, kad tipo sorry bet mes gauname labai daug elektroniniu laisku ir nepajegiame i visus atsakyti, todel neatsakome is viso, tipo taip blink.gif alia jei kyla klausimu skambinkit doh.gif

ir dar kas man nepatiko: pas juos bandziau paziureti kiek kainuoja dvi naktys tai ismete kaina kazkur 389 svaro, paskui tam paciam ju tinklapy isskaiciau kad kompleksui 2 naktys/3 dienos taikoma nuolaida,nesvarbu kurias datas renkiesi,pabandziau uzbookinti per ta nuoroda ir gavosi 50 svaru pigiau,nors nuoroda to pacio ju puslapio blink.gif as manau kad jei taikoma nuolaida tai bet kokiu atveju turetu ja pabaigoje isminusuoti,o pasirodo ne schmoll.gif jei bandysi rezervuoti yprastai - tai rodys yprasta kaina,o jei paspausi prie special offers ir suvesi lygiai tokia pat informacija,gausis kita kaina g.gif dabar bijau rezervuoti,gal per kurnors dar pigiau yr doh.gif
Atsakyti
Disney Paradas
user posted image
user posted image

Su personazais

user posted image
user posted image
Atsakyti
Vaiduokliu namas, ten galima ir piknika surengti, turint savo maisto. Bus kaip kapinese smile.gif
user posted image

plaukiant laivu
user posted image

pilis
user posted image

daug zminiu
user posted image
Papildyta:
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 04 07, 23:35)
tauromama,dekui labai uz nuotraukas  thumbup.gif .tikrai labai pagyvinote temele drinks_cheers.gif  Kaip mazas vaikas jau laukiu nesulaukiu keliones lotuliukas.gif  Mes vyksime be vaiku,bet manau kad ir suaugusiems ten yra ka pamatyti ir nuveikti,ar taip? ax.gif
Papildyta:
Ir dar idomu ar uzsidarius disneylendui vakare dar yr ka ten veikti? bigsmile.gif Ta prasme kazkokiu pramogu ne vaikams?

Dar viena siaip
user posted image
Suaugusiems yra skirtu atrakcijonu: skrydis i menuli. Vistiek smagu nueiti i it is a small world, kur tos lelytes dainuoja.

Vakare Disney Village buna viskokiu programu baruose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tauromama: 07 balandžio 2009 - 22:53
QUOTE(Deborah @ 2009 04 07, 21:37)
as rezervavau Disney Hotel, tai bent jau man raso kad 3 dienos i abu parkus nemokamai!!
as ir pirkau per www.disneylandparis.co.uk viskas labai gerai thumbup.gif  atsiunte paatvirtinima,  paskui kita diena  dar vienu laisku atsiunte, tipo "sutarti" kuria praso atsispausdinti ir atsivesti .. smile.gif

laba,
o tu kai bookinai jau savo rezervacija ir ten ismeta lentele, kur reikia iarasyti vardus adresus, tai kai rezervuoji per uk, tai toje lenteleje lieka country uk, jos pakeisti niekaip neiseina...nebus kokiu porblemu kai nuvaziuosi ir pamatis, kad tu is lithuania, o ne uk...nes ten kainos uk maziausios kazkodel.....reiktu juos lygiu teisiu ginimo kokiam teismui apskusti lotuliukas.gif
Papildyta:
o gal kas buvote ju partneriu viesbutyje, kur irgi galima per ju puslapi pasirinkti???as vakar kaip ir issirinkau, tik kai bookinti pradejau tai mane tas adreso prasymas isgasdino, nes nera kaip ten parasyti...ar rasyti savo adresa, o prie miesto rasyti miesta ir po kablelio lithuania... doh.gif HEEEELP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fishe @ 2009 04 08, 09:44)
laba,
o tu kai bookinai jau savo rezervacija ir ten ismeta lentele, kur reikia iarasyti vardus adresus, tai kai rezervuoji per uk, tai toje lenteleje lieka country uk, jos pakeisti niekaip neiseina...nebus kokiu porblemu kai nuvaziuosi ir pamatis, kad tu is lithuania, o ne uk...nes ten kainos uk maziausios kazkodel.....reiktu juos lygiu

O kodel tau atrodo kad jie pamatys kad tu is LT? Juk gal atostogauji UK ir nusprendei Disney aplankyti. Ir isviso nemanau, kad ten kas nors gilinsis is kur tu esi.

Mano pasas irgi lietuviskas, o is UK vaziavau i Disney. Juk lektuvo bilietu jie netikrina.
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 04 08, 10:57)
O kodel tau atrodo kad jie pamatys kad tu is LT?  Juk gal atostogauji UK ir nusprendei Disney aplankyti. Ir isviso nemanau, kad ten kas nors gilinsis is kur tu esi.

Mano pasas irgi lietuviskas, o is UK vaziavau i Disney. Juk lektuvo bilietu jie netikrina.

Nu ten reikia adresa butinai ivesti, tai net nezinau koki tada ir vesti...o kai nuvaziuoji gi pasa reikia rodyti ar ne? nekliuvo sitas dalykas? as siaip biski trizne tokia, tai sakau issiaiskinsiu, nes suma tai vistiek nemaza smile.gif
Atsakyti
O Disney Lende perki bilietą ir visur viduje jau nebereikia mokėti už atrakcionus?
Kokia dabar bilieto kaina, gal kas žinote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveruška @ 2009 04 08, 12:18)
O Disney Lende perki bilietą ir visur viduje jau nebereikia mokėti už atrakcionus?
Kokia dabar bilieto kaina, gal kas žinote?  4u.gif

cia viskas yra www.disneylandparis.com
yra ivairiu bilietu: dienai ,dviems ir kt.
Taip, sumokejus uz iejima, uz atrakcionus moketi nebereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishe @ 2009 04 08, 14:23)
dar norejau paklausti ar po rezervacijos jie pastu paprastu i uk tau kazka siunte??? ar sutarti gavai elektroniniu pastu????

Man drauge pirko bilieta. Ji Paryziuje gyvena. Bet rase mano visus tikrus anglisku duomenis. Tai man dabar tik karts nuo karto lankstinuku ar siaip info atsiuncia. Manau jiems adreso reikia tik del Marketingo tikslu.

O rezervuojant hotel ar perkant bilietus i parka, i e-maila atsiuncia patvirtinima.

Registraturoje paso reikejo, bet tik tam kad pavarde pasiziuretu, niekas nieko nesake kad as is LT.
Atsakyti
QUOTE(fishe @ 2009 04 08, 09:44)
laba,
o tu kai bookinai jau savo rezervacija ir ten ismeta lentele, kur reikia iarasyti vardus adresus, tai kai rezervuoji per uk, tai toje lenteleje lieka country uk, jos pakeisti niekaip neiseina...nebus kokiu porblemu kai nuvaziuosi ir pamatis, kad tu is lithuania, o ne uk...nes ten kainos uk maziausios kazkodel.....reiktu juos lygiu teisiu ginimo kokiam teismui apskusti  lotuliukas.gif
Papildyta:
o gal kas buvote ju partneriu viesbutyje, kur irgi galima per ju puslapi pasirinkti???as vakar kaip ir issirinkau, tik kai bookinti pradejau tai mane tas adreso prasymas isgasdino, nes nera kaip ten parasyti...ar rasyti savo adresa, o prie miesto rasyti miesta ir po kablelio lithuania... doh.gif  HEEEELP smile.gif

tai lieka UK, as drauges adresa irasiau.
bet tas adresas reikalingas ivesti tik tam jei bookini visa plana Hotel=tieckes to parks + eurostar tickects. tada jie issiuncia eurostaro bilietus. cia situo atveju reikalingas adresas, o jei nerezervuoji eurostaro tai adreso rasyt ir nereikia, bet as irasiau, kad visos grafos butu uzpildytos.

QUOTE(fishe @ 2009 04 08, 14:56)
atsiunte sutarti ir patvirtinima elektroniniu laisku?????  mirksiukas.gif

atsiunte patvirtinima ir sutarti elektroniniu pastu. Galit netrizniuot viskas bus gerai. Juk per kuri norit puslapy per ta ir perkat. taigi musu reikalas kuo pigiau ...o ju reikalas kuo daugiau parduot bilietu!!! bukit rami, jums atvykus jie net neziures ir nereikalaus gyvenamos vietos deklaracijos lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(fishe @ 2009 04 08, 15:16)
Aciu labai, tai siandien pabaigsiu ta reikala smile.gif  drinks_cheers.gif draugu adresa ivesiu, tik perspesiu, kad makulaturos gaus smile.gif

jokios makulaturos draugai negaus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(fishe @ 2009 04 08, 15:16)
Aciu labai, tai siandien pabaigsiu ta reikala smile.gif  drinks_cheers.gif draugu adresa ivesiu, tik perspesiu, kad makulaturos gaus smile.gif

beje kuri viesbuti pasirinkot ir kuria data? gal kartu busim??
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 04 08, 17:21)
sveikutes,nelabai supratau del tu adresu doh.gif  Ar butina rasyti angliska adresa? As zadu rezervuoti dvi nakvynes su bilietais,tai kaip ten bus su apmokejimu?Ar is kaerto reik jiems pervesti ar kaip? ax.gif

Mamytes,gal jus zinot kuri viesbuti is Disney reikia uzsibookinti kad gauti 40 proc nuolaida 2 nakvynem?I r taip ir kitaip bandau bet nemeta man tos nuolaidos doh.gif
Atsakyti