Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

QUOTE(Leila83 @ 2009 01 07, 12:49)
O kokiam viesbuti gyvenai? Pries kiek laiko? Ir kiek kainavo?
4u.gif
Na mum kai dviese tai triuksmas nebaisu, net nezinau ar miegosim nakti, svarbu, kad dusas butu, atskiras kambarys, rozete ir gali buti pusryciai smile.gif

Zinok, sito tai nepamenu, nes buvau komandiruoteje, ir pati neuzsakinejau tongue.gif O va pusryciai tai Paryziuje visai prasti beveik visuose viesbuciuose, iskyrus labai aukstos klases, geriausia pusryciauti kokioje kavinukeje, kava su kruasanu wub.gif Bet zinai, ar tik nebus geriausia ir pigiausia gyventi visai netoli Disneylendo kokiame Best Westen Marne la Valee, ten iki Disneylendo kokios 6 minutes, o iki miesto centro- apie 20. Traukiniu stotele kokios 3 min kelio (sakyciau, itin svarbus kriterijus, jei gyveni ne Paryziaus centre!), viesbutis padorus... Nes uz ta pat kaina, kokia gausite cia, tai paciame Paryziuje skylej kokioj gyvensit... bet cia jau skonio reikalas. Paziurek per www.booking.com

Arba va va dar sitastai tiksliai neblogas viesbutis Tulip Inn Marne La Vallee...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 07 sausio 2009 - 11:27
Sveiki,
o dabar kas man galit išsamiai apsakyti kaip į Disneyland'a važiuojate. Patys ar per kelionių agentūrą? Aš šiaip norėčiau patogiai, nesitrankyti per visas Lenkijas ir Vokietijas, su vaiku. Nelabai norėčiau ir su nuosava mašina, nes žadam važiuoti tik moteriškės (dukrelė, aš ir mano mama). Vyrai tegu aria biggrin.gif
Kaip renkatės viešbutį? Internete žiūrite ar pagal patarimus?

Ačiū labai labai
Atsakyti
QUOTE(viltele777 @ 2009 01 07, 17:51)
Sveiki,
o dabar kas man galit išsamiai apsakyti kaip į Disneyland'a važiuojate. Patys ar per kelionių agentūrą? Aš šiaip norėčiau patogiai, nesitrankyti per visas Lenkijas ir Vokietijas, su vaiku. Nelabai norėčiau ir su nuosava mašina, nes žadam važiuoti tik moteriškės (dukrelė, aš ir mano mama). Vyrai tegu aria  biggrin.gif 
Kaip renkatės viešbutį? Internete žiūrite ar pagal patarimus?

Ačiū labai labai

As organizavausi pati, pirkau lėktuvo bilietus į Paryzių, iš ten nuo pat oro uosto vaziuoja spec autobusai tiesiai į Disneylenda (apie 30 min.). Gyvenau My Travel Explorers, rezervavau tiesiogiai per ju saita (www.mytravelexplorers.com). Puikus viesbutis su vaikais, o ypac berniukais. O va jums, moteriskes, siulyciau i salia esanti Vienna International Dream Castle Hotel , ju saitas www.dreamcastle-hotel.com, bus brangiau nei My Travel Explorers, bet tai toks puikus mergaitiskas viesbutis, irengtas kaip pilis bigsmile.gif Pigiausia ji uzsakineti internete per ju tinklalapi. Bilietus i Disneylenda pirkau viesbucio rgistraturoje, gavosi pigiau, nei per Disneylendo saita paketa pirkt. Beje, visa kelione ir jos biudzeta esu aprasiusi sioje temoje, tad, jei nepatingesit, tikrai viska rasit smile.gif 4u.gif Siaip jau keliones as visada organizuojuosi pati, padedama begalinio kiekio uzsienietisku forumu. Siauos viesbucius irgi taip radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 07 sausio 2009 - 16:32
QUOTE(Leila83 @ 2009 01 06, 16:06)
Aciu uz info, na mes ir svarstom apie gyvenima centre, nes norim ir Paryziu apziuret, bet visad gerai informacija turet apie ivairius variantus smile.gif4u.gif

As lapkriti gyvenau centre Paryziuje,( Saint Denis gatveje) tai uz dvivieti kambary mokedavome po 40 euru t.y. 80 euru kambarys. Iki Disneylendo apie 25 min su RER vaziavome. Viena nakty Disneylendo viesbutyje miegojome. Komfortas thumbup.gif + pusryciai. Bet kainavo 80 euru kiekvienam, ir tai su nuolaida, nes drauges pazystamas ten dirba.
Atsakyti
Buvom ir mes su suneliu disneylande wub.gif jauciausi pati kaip vaikas. ax.gif nerealu,pazadejau sau dar kazkada sugryzti su vaikuciais. jauciausi kaip pasakoj. o dar kai matai vaikuciu blizgancias akis... wub.gif gaila,kad lietuvoj kazko panasaus nera..
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 03 15, 12:28)
Kiek kINUOJA ĮĖJIMAS Į dISNEILENDĄ?

suaugusiam 60euru, vaikui 52 eurai..jei gerai isidemejau..
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 03 15, 12:28)
Kiek kINUOJA ĮĖJIMAS Į dISNEILENDĄ?

as lapkricio 29 buvau, tai suaugusiam 1 diena, 1 parkas mokejau 50 euru. Vaikui iki 3 metu tikrai nemokamai. Bet dabar lygtai dar yra akcija, kad vaikai iki 7 metu ieina nemokamai.

QUOTE(mjk @ 2008 11 15, 20:49)
mes dar buvom Legolende, vokietijoje. Irgi, super viskas labai patiko  thumbup.gif

Legolende nesu buvusi. Uk yra vienas, labai noriu nuvaziuoti. Bet iejimas gana brangus. Suaugusiam 30 svaru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 03 15, 13:45)
as lapkricio 29 buvau, tai suaugusiam 1 diena, 1 parkas mokejau 50 euru. Vaikui iki 3 metu tikrai nemokamai. Bet dabar lygtai dar yra akcija, kad vaikai iki 7 metu ieina nemokamai.

1- Day / 1- Park Ticket

The park of your dreams for 1 day!

1 day at the Disney Park of your choice.
Valid 1 year from date of purchase.
Adult: € 50
Child (aged 3-11 years inclusive): € 42

2- Day / 2- Parks Ticket

Unlimited Access to the 2 Disney Parks for 2 days!

2 days at the 2 Disney parks!
Valid 1 year from date of purchase.
Adult: € 108
Child (aged 3-11 years inclusive): € 92

10% on a 1 Day /2 parks Hopper Ticket

Save 10% by Pre-purchasing a 1 Day / 2 parks Period Hopper Ticket. Terms & conditions apply.Ticket valid 1 day within 30 days following the selected date of visit.

Save 10% by Pre-purchasing a 1 Day / 2 parks Period Hopper Ticket!
Adult 54€ (1)
child (3–11 years) 46€ (1)
Ticket valid within a period of 30 days starting from date of your choice from 08/11/08 to 03/04/09 inclusive.
SEE FULL DESCRIPTION

nuo pavasario naujos sezono kainos! ju dar nera paskelbta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deborah: 15 kovo 2009 - 14:45
man labiau patiko pats paryzius wub.gif nors pirma stotele buvo - disneilendas, bet po paryziaus...noriu vel ten wub.gif o maziesiems disneilendas turetu but kazkas tooookio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2009 03 20, 15:19)
Gal zinote, ar imanoma gauti kambari , ne is anksto uzsisakius?  4u.gif

kaip kada- priklauso nuo viesbucio uzimtumo. Taciau, net jei ir bus laisvu kambariu, moketi reikes oficialia kaina, kad buna, kad apie 70 proc. brangiau, nei rezervuojant internetu. Beje, reikia paitikrinti, bet kai as uzsakinejau, atsaukti buvo galima paskutine diena be baudu, o moketi vistiek reikia jau nuvykus...
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2009 03 20, 13:42)
kaip kada- priklauso nuo viesbucio uzimtumo. Taciau, net jei ir bus laisvu kambariu, moketi reikes oficialia kaina, kad buna, kad apie 70 proc. brangiau, nei rezervuojant internetu. Beje, reikia paitikrinti, bet kai as uzsakinejau, atsaukti buvo galima paskutine diena be baudu, o moketi vistiek reikia jau nuvykus...

Dekui, mes sugalvojome vaziuoti i Vokietija, ten apsistoti, ir vienai dienai atvykti i Disneilenda, bet bijau, kad vakare nebebus jegu grizti atgal, o dabar ziurineju, nelabai 1 nakciai ir galima rezervuoti g.gif Butu smagu sekancia diena ir Paryziu dar apziureti. Kazkaip sunkiai sekasi paciai organizuotis kelione, nors dar tik pradejau dometis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2009 03 20, 15:50)
Dekui, mes sugalvojome vaziuoti i Vokietija, ten apsistoti, ir vienai dienai atvykti i Disneilenda, bet bijau, kad vakare nebebus jegu grizti atgal, o dabar ziurineju, nelabai 1 nakciai ir galima rezervuoti  g.gif Butu smagu sekancia diena ir Paryziu dar apziureti. Kazkaip sunkiai sekasi paciai organizuotis kelione, nors dar tik pradejau dometis  doh.gif  biggrin.gif

Pabandyk tiesiai per saita www.explorershotels.com, turi mesti ir vienai parai. As pati taip rezervavausi, viskas buvo super thumbup.gif

ka tik pacekinau- metai vienai parai, viskas OK. Tik kai bukinsi, pasiziurek i atsaukimo salygas. Siaip labai rekomenduoju si viesbuti, nuo parko veza nemokamas autobusiukas, viskas jame yra labai gerai. net baseinas nemokamas, kas yra didis geris pos sunkios dienos ant koju Disneylende thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 20 kovo 2009 - 14:01