Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

man nepatiko, nors ten buvau pries kokiu 7 m., aisku dabar viskas turbut kitaip... yra daug geresniu ir linksmesniu, bent jau pas mus Vokietijoje...
Atsakyti
Istikruju tai butu idomu suzinoti apie teminius parkus visoje Europoje. Nes mes visa laika tik i Prancuzija vaziuojame blush2.gif Nieko daugiau nezinome blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2008 11 13, 19:46)
Istikruju tai butu idomu suzinoti apie teminius parkus visoje Europoje. Nes mes visa laika tik i Prancuzija vaziuojame  blush2.gif Nieko daugiau nezinome  blush2.gif  blush2.gif

mes dar buvom Legolende, vokietijoje. Irgi, super viskas labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Labutis buvam ir mes toje parduotuveje, tik del kainu tai nepasakyciau kad pigiau gal kai kas, jiems tai tikiu kad nebrangu bet mums verciant i litus tai nelabai, vienintelis kas tai didesnis pasirinkimas ir mums nematytos prekes nes kaip pas mus tas pats per ta pati tai ten yra i ka pasizvalgyt.
Atsakyti
Labukas,

o gal kas buvot Disneilende tarp Kaledu ir Naujuju metu bigsmile.gif
zadame vaziuoti su dviem vaikuciais, mazajai mano 3 metukai, bet esu optimistiskai nusiteikusi jog istversim ax.gif gal galite patarti ka reiktu veztis vaziuojant su vaikais g.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2008 12 03, 00:41)
Labukas,

zadame vaziuoti su dviem vaikuciais, mazajai mano 3 metukai, bet esu optimistiskai nusiteikusi jog istversim ax.gif gal galite patarti ka reiktu veztis vaziuojant su vaikais g.gif

Mes pernai buvome nuo gruodzio 23d. iki 28d. disneylende. Tada vienai dukrytei buvo 1,5m., kitai 5m. Buvo tai, kad atsikeliam 7ryto, papusryciaujam ir i parka, grizdavom tik 11val. vakaro! Norejosi viska pamatyt, viska apeit. Istikro tai pavargom ir mes ir vaikai, bet skustis nesiskundem, tik grizusi namo didzioji pasake, kad labai pavargo! Veztis kazko ypatingo vaziuojant su vaikais mums neprireike, tik pasiulymas, pasiimt siltesniu rubeliu, nes mums ispuole vesokos dienos, o ne visi tam buvo pasiruose. Pasiulysiu nueit i Bufallo sou! Kiek pamenu suaugusiam buvo 75eurai uz iejima, bet ten ir vakariene duoda! Super renginys! Ispudi nenusakoma paliko! Ir vaikam patiko, tan toks kantri stiliaus! Kaubojai, arkliai, indenai! Po to nueikit i RAIN FOREST kavinuke, vaikams patiks nerealiai! Cia viskas prie iejimo i disneylenda! Na, o pats disneylandas taipogi neisdildoma atsiminima paliko! Mes jame prabuvom 4d., tai vos ne vos apejom visa nuo A iki Z! Sios kaledos musu bus Paryziuje, bet tikrai dienai kokiai ar dviem zadam aplankyt ir pati disneylenda!
Dar darasysiu! Eiliu labai dideliu tuo metu tikrai nebuvo, mes gyvenom paciam disneylende, tai ryte ir vakare pats supimasis ant supyniu, nes eiliu ypatingai vakarpo nebudavo! O diena, kai zmoniu kiek daugiau, tai i pasirodymus eidavom!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibute2: 03 gruodžio 2008 - 10:31
QUOTE(GUOSTE @ 2008 12 03, 00:41)
Labukas,

As tik uzvakar grizau is Disneilendo. Nelabai man patiko si karta. Su 2 metu berniuku ne ant visu karuseliu galejome nueiti, susalome labai. Siaip zmoniu maziau nei vasara. Gyvenome irgi Disneilendo hotel, bet antra diena jau nejom i parka schmoll.gif Vaziavome i Akvariuma ir i shopping centra.
Papildyta:
QUOTE(tauromama @ 2008 12 03, 19:41)
As tik uzvakar grizau is Disneilendo.  Nelabai man patiko si karta. Su 2 metu berniuku ne ant visu karuseliu galejome nueiti, susalome labai. Siaip zmoniu maziau nei vasara. Gyvenome irgi Disneilendo hotel, bet antra diena jau nejom i parka  schmoll.gif Vaziavome i Akvariuma ir i shopping centra.

tiesa atrakcijonas ant kurio labiausiai norejau nueiti...It's a small word buvo uzdarytas verysad.gif
Atsakyti
sveikos,
mes vaziuojam kita savaite i disney, idomu kaip seksis, vaziuoju tik as ir mano didzke, siaip kaledu proga.
Kodel its a small world uzdarytas? kaip ar Kaledom pasiruose jie ten? kiek ziurejau www kad labai turetu but grazu...
Atsakyti
QUOTE(Dew138 @ 2008 12 05, 13:49)
sveikos,
mes vaziuojam kita savaite i disney, idomu kaip seksis, vaziuoju tik as ir mano didzke, siaip kaledu proga.
Kodel its a small world uzdarytas? kaip ar Kaledom pasiruose jie ten? kiek ziurejau www kad labai turetu but grazu...

Labai grazi eglute paciame centre stovi, dauguma personazu buna kalediniais drabuziais apsirenge. thumbup.gif Ant pieveliu dirbtinio sniego pribarstyta. Per parada kaledine muzika groja. Bet man vistiek vasara graziau mirksiukas.gif

O kodel it's a small world uzdarytas as nezinau, gal kai jus busit jau veiks g.gif
Atsakyti
Stebuklu salyje lankemes su vyru pries 5 metus, daveme sau pazada grizti su vaikais. Kelione planuojame pavasari kovo balandzio men. g.gif ar nesusalsim ir pamatysim nors puse to, ka mateme ten lankydamiesi rugpjutcio men. Kuriame aerouoste leidotes?
Atsakyti
QUOTE(Leila83 @ 2009 01 05, 13:34)
Planuojam su draugu kovo menesi vaziuoti i Paryziu, ir zinoma aplankyti Disneylanda, norejau paklausti tu kurie gyveno disney viesbuty, ar verta? Ar geriau imti mieste viesbutuka? Nes mes norim ir miesta apziureti smile.gif
Aciu uz bet kokia informacija smile.gif  4u.gif

Mano nuomone- tikrai neverta, jei be vaiku... mes gyvenome salia easanciame MY Travel Explorers, tai su vaiku thumbup.gif , bet jei buciau be vaiku, tai viesbuciuose tiek vaiku, kad, vaziuojant su pora, tikrai ju bus per daug hihihi.gif O i Disneylenda veza greitieji traukiniai is miesto, kokiu 10 min kelione trunka, ir islaipina prie pat iejimo... Na, jei norite jau paciame Disneylendo kaimelyje gyvent, siulyciau tada koki Radison SAS viesbuti geriau, jis yra tame paciame kaimelyje, kur ir Disneylendas mirksiukas.gif Bet as tai pasirinkciau kur nors Paryziuje gyvent...be vaiku jei keliauciau, aisku 4u.gif Jei su vaikais- tai tik Disneylende, bet ir tai ne paciame Disneylendo viesbutyje (nezmoniska kaina!!!!), o alia esanciuose My Travel Explorers (jei berniukai) arba Dream Castle (jei mergaites) lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(agata @ 2008 12 26, 23:16)
Stebuklu salyje lankemes su vyru pries 5 metus, daveme sau pazada grizti su vaikais. Kelione planuojame pavasari kovo balandzio men.  g.gif  ar nesusalsim ir pamatysim  nors puse to, ka mateme ten lankydamiesi rugpjutcio men. Kuriame aerouoste leidotes?

Buvome 2008 kovo 9-12, leidomes de Golio oro uoste, oras buvo klaikus- nesileido net lektuvai sekancia diena, kai atskridome, lijo istisai ir pute uraganinis vejas... Uztai nebuvo tiek daug zmoniu, ir su minimaliomis eilemis isbandeme maksimum atrakcijonu. Tad lazda turi du galus, mes grizome - LAIMINGI!!!! thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Leila83 @ 2009 01 06, 17:06)
Aciu uz info, na mes ir svarstom apie gyvenima centre, nes norim ir Paryziu apziuret, bet visad gerai informacija turet apie ivairius variantus smile.gif4u.gif

Siaip , jei galiu ikisti savo trigrasi, viesbuciai Paryziuje yra laaabai brangus, ir, kaip taisykle, nelabai kokie... Prancuzija graduoja viesbucius iki 4 zv., kurios atitinka musu iprastas 5zv. O va ju 3 zv., tai nebutinai iprastas 4zv. standartas... Todel as rinkciausi viesbuti kiek toliau nuo Centro, gali buti net priemiestyje (Kokiame La Burge miestelyje ar pan.), svarbu, kad visai netoli butu Metro ar traukiniu stotele... Traukiniais tai visa Paryziu nuo vieno galo iki kito pervaziuoji per kokiu 40 min...Viesbucio atsiliepimus pasiskaitykite www.tripadvisor.com, gana objektyvus... Nes as gyvenau, pvz. geroje vietoje, visai fainas viesbutukas... bet... salia kambaryje gyveno jauna porele... spekit, kiek minuciu ta nakti as miegojau... doh.gif lotuliukas.gif Sienos, pasirodo , plono ploniausio kartono... Na, bet jus busit dviese, tai gal sis kriterijus ir nelabai svarbus hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 05 sausio 2009 - 11:58
QUOTE(Kurmiukė @ 2009 01 06, 17:23)
Siaip , jei galiu ikisti savo trigrasi, viesbuciai Paryziuje yra laaabai brangus, ir, kaip taisykle, nelabai kokie... Prancuzija graduoja viesbucius iki 4 zv., kurios atitinka musu iprastas 5zv. O va ju 3 zv., tai nebutinai iprastas 4zv. standartas... Todel as rinkciausi viesbuti kiek toliau nuo Centro, gali buti net priemiestyje (Kokiame La Burge miestelyje ar pan.), svarbu, kad visai netoli butu Metro ar traukiniu stotele... Traukiniais tai visa Paryziu nuo vieno galo iki kito pervaziuoji per kokiu 40 min...Viesbucio atsiliepimus pasiskaitykite www.tripadvisor.com, gana objektyvus... Nes as gyvenau, pvz. geroje vietoje, visai fainas viesbutukas... bet... salia kambaryje gyveno jauna porele... spekit, kiek minuciu ta nakti as miegojau...  doh.gif  lotuliukas.gif Sienos, pasirodo , plono ploniausio kartono... Na, bet jus busit dviese, tai gal sis kriterijus ir nelabai svarbus hihihi.gif

O kokiam viesbuti gyvenai? Pries kiek laiko? Ir kiek kainavo?
4u.gif
Na mum kai dviese tai triuksmas nebaisu, net nezinau ar miegosim nakti, svarbu, kad dusas butu, atskiras kambarys, rozete ir gali buti pusryciai smile.gif
Atsakyti