Įkraunama...
Įkraunama...

Kas esat buvę Disneilende Paryžiuje?

rolleyes.gif Papasakokite,prasau,apie Eurodisneilando kainu politika. Kiek ten reiktu turet pinigeliu? Kokie jusu ispudziai?
Atsakyti
Eurodisneilende nusiperki bilieta, kuris galioja ta diena. Tas bilietas reikalingas ieiti i miesteli, o ten jau tik spek apeiti kuo daugiau atrakcionu. Kad nepasiklystum pasiimi miestelio zemelapio, issirenki pradziai kur nori labiausiai ir taip visa diena vaikstai nuo vienos eiles prie kitos biggrin.gif Dabar gerai neatsimenu kiek kainuoja ten bilietas(paskutini karta buvau atrodo pernai), bet lyg apie 30 euru(bet ciaman tik taip atrodo).

Jei vaziuosite-butinai taikykite is pacio ryto, nes veikti ten tikrai yra ka smile.gif
Atsakyti
nu as tai buvau pries 8 metus ohmy.gif , tai jauciu ten jau daug visokiu permainu, bet kotai nepamenu kiek bilietas kainavo, nes man buvo padovanota kelione, bet lyg ir 50 markiu buvo iejimas (tada marke buvo gal 2.6 kazkur tai), o iejau ryta kazkur apie 10 val. tai iki 6 vakaro jau buvau susisukusi, bet vos kojas pavilkau.

o kaip bijojau atsimenu, kad man pasidarys bloga ant tu atrakcionu visokiu, nes kai maza buvau man uztekdavo tik ant supyniu viena ratuka apsisukti ir jau bloga blink.gif , bet lekaiu per visus baisiausius atrakcionus ir visiskai nieko, tik jau paciam gale i toki paprasta pamenu isedau lektuvuka ir supykino laugh.gif
Atsakyti
http://www.disneylandparis.com
Atsakyti
faina tai faina tame eurodisneilende, taciau vasara ten vaziuoja tik savizudziai. vieni pazistami prie vieno atrakciono stovejo nei daug, nei mazai - po dvi valandas... per diena apskritai pasisupo 4 atrakcionuose, nes laiko turejo tik 9 val.

bilietai brangus, vienam asmeniui siemet kainuoja beveik 40 EUR, taciau reikia nepamirsti, kad salia parko yra dar Disney Studios (kas tas per velnias yra - nezinau, galiu pasidometi - tik klausimas, ar turesiu laiko). jeigu eini i abu, bilietai kainuoja dar daugiau. beje, bendras bilietas (i abu parkus) kainuoja virs 50 EUR.

tiek tad ziniu is mano puses wink.gif

geguzes ir birzelio men. (geriau iki trecios dekados pradzios). veliau prasideda atostogu sezonas ir eiles.

arba dar rugsejo men.
Atsakyti
Sveikos,
turiu minciu savo su sunumi vaziuoti i Disneilenda. Idomu, kiek galetu kainuoti pati kelione, ir kiek pinigu issileidzia ten.
O gal kas buvote dar kazkur su vaiku - Legolende ar pan. Man idomu viskas. Aciu

P.S. Kalba neina apie poilsines keliones. Cia ir taip viskas aisku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moteris: 18 rugpjūčio 2004 - 09:00
QUOTE (Sita @ 2004 08 18, 09:45)
Nemanau, kad kiltų problemų ten vykstant su aštuonmečiu, tik gali būti, kad ne į visus atrakcionus įleis vaiką.

Sėkmės smile.gif

Ten ne amziaus, o ugio limitas yra - atrodo 1m40cm
Atsakyti
Eurodisneilende savaitgaliais minios zmoniu, todel geriau atvaziuoti vidury savaites. O seip- labai smagu viskas. rolleyes.gif
Atsakyti
jo geras dalykas tas Disneilendas rolleyes.gif su vyru buvom, kai dar nestumu net nekvepejo.
prie populiariausiu atrakcionu galima kazkaip nusipirkti isankstini bilieta, kuriame nurodytas laikas kada tu turesi isbandyti ta atrakciona. yra dvi eiles i populiarius artrakcionus. vienoje eileje gali islaukti valanda ir ilgiau, o va su tuo is anksto ismustu nurodytu laiku, eini i kita eile (kaip sakant be eiles).
Atsakyti
Ir as buvau pries 7m. Tai buvo musu priesvestuvine kelione rolleyes.gif
Nu praktiskai mums pritruko atrakcionu. Visus apejome ir dar laiko liko. Ir dar nuotrauka turiu, kur prie kazkokio atrakciono mane aborigenas tipo buciuoja. Jezau, topine nuotrauka. Jei toks mano vyras butu, kartais pagalvoju laugh.gif
Bet labiau patiko Paryzius nei Eurodisneilendas wub.gif
Atsakyti
buvau su vyru pries 1,5 metu, labai patiko, su vaikais tai is viso butu pasaka thumbup.gif . Tik pavargsti, nes ten tiek vaiksciot, bilietas i viena is parku atrodo 30 euru doh.gif , jei dar eini ir i kita puse, kur tik viskas is multiku disneilendo, dar 30, atrodo. Bet man tai pirmoji puse labiau patiko clap_1.gif , dar karta vaziuociau wub.gif
Atsakyti
Mes planuojam i Paryziu lekti kita savaite, o kartu ir i Disneilenda clap.gif. Pati buvau taip pat pries kokius 7 metus, labai labai patiko, o dabar norim dukryte vietoj gimtadienio dovanos, ten nuvezti. Musiske mazute, vos dvieju, tad atrakcionai nei jai, nei man pilvuzei nekvepia. Bet siaip smagu pasivaikscioti, manau bus smagu filmuku personazus pamatyti thumbup.gif
Atsakyti