Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

Oi, mergaitės karalaitės, kad tik papostringaut... O gal ir nesharp'inta ta fotkė, gal natūrali...? Esu apie vieną savo nuotrauką tiek komentarų paskaičius, kas su ja buvo "daryta" ir visos pritariamai linkčiojo, kad, neva, per daug cross'inta, o iš tiesų tai nebuvo nieko daryta tai nuotraukai... Taip, kad ne visada tie patarimai vertingi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 21 spalio 2008 - 20:54
QUOTE(Valerija @ 2008 10 21, 11:05)
Kolkas man gražiausia ši nuotrauka wub.gif
[attachmentid=162721]

man irgi šita thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
labai patriotiska...taip graziai lietuviskai parasyta biggrin.gif

konkursas gerai,bet ideja...kazkaip tas sumalimas spalvu,rudens,veliavos...siaip labai panasus i zalia zalia,ar kaip ji ten,tie patys medziai tik dabar geltoni ax.gif

man graziausias tas vabalas ant obuolio.Temos jis neatitinka,bet vis geriau nei medziai medziai kur dairais biggrin.gif
Atsakyti
padekit 4u.gif , kodel nepriima nuotraukos konkursui? ka darau ne taip? patvirtinimui buvau issiuntusi verysad.gif
Atsakyti
Gal neatitinka reikalavimu arba yra milžiniško dydžio ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 10 21, 20:53)
Oi, mergaitės karalaitės, kad tik papostringaut... O gal ir nesharp'inta ta fotkė, gal natūrali...? Esu apie vieną savo nuotrauką tiek komentarų paskaičius, kas su ja buvo "daryta" ir visos pritariamai linkčiojo, kad, neva, per daug cross'inta, o iš tiesų tai nebuvo nieko daryta tai nuotraukai... Taip, kad ne visada tie patarimai vertingi... mirksiukas.gif

nezinau, sharpinta, ar ne - tiesiog plika akim matosi, kad kazkas su kokybe ne taip. Tada bandau speti del kokiu priezasciu (sharpas ar mazinimas, bet gali but ir kzk kt). ir jeigu imanoma tai pataisyt, tai kodel gi ne huh.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 21, 22:55)
padekit  4u.gif , kodel nepriima nuotraukos konkursui? ka darau ne taip? patvirtinimui buvau issiuntusi  verysad.gif

tai, kad jūsų nuotraukoje nei rudens nei jo akcentų.
taip spalvos, tinka, bet reikia, kad būtų ruduo.
Atsakyti
su tema man irgi kazkaip - dabar tiesiog apie rudeni gaunasi, aiskiu patriotiniu motyvu tai stokojam gerokai ax.gif
Atsakyti
man sita grazi cia zalia o ten tolumoj geltona rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 21, 23:03)
su tema man irgi kazkaip - dabar tiesiog apie rudeni gaunasi, aiskiu patriotiniu motyvu tai stokojam gerokai ax.gif

ne visai čia patriotiniai motyvai turi figūruoti, na spalvos iš vėliavos, tik ir tiek.

(na reikėjo kažką sugalvoti rudeniui, va ir kilo mintis panaudoti)
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 10 21, 22:04)
ne visai čia patriotiniai motyvai turi figūruoti, na spalvos iš vėliavos, tik ir tiek.

aisku.
ir nesiteisink mirksiukas.gif mes visos ir taip dekingos uz bet koki konkursa drinks_cheers.gif turim i ka paziuret ir apie ka kalbet dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 21, 23:03)

QUOTE(Rustė @ 2008 10 21, 23:04)

zinot,ka as pastebejau svetur gyvendama,kad mes lietuviai mylim savo krasta tyliai ax.gif (tie kas myli,zinoma) va anglai pvz,issikabina veliavas,lipkudu ant masinu prisilipdo ir t.t., ir panasiai.Tas afisavimas mums isties yra svetimas,uzdara liaudis esam ax.gif bet juk ne visada teisus tas,kas rekia visa gerkle,ar ne rolleyes.gif
tai vat pagalvojau,kad gal vienoj nuotraukoj matysim geltona,kitoj raudona,o trecioj ryskes zalia,taip ir sudeliosim ta savo veliavike rolleyes.gif wub.gif

cia mano lyrinis nukrypimas toks,jau nepykit ax.gif

svarbu kad vel konkusas vyksta,rustei-medalis 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti