Oi, mergaitės karalaitės, kad tik papostringaut... O gal ir nesharp'inta ta fotkė, gal natūrali...? Esu apie vieną savo nuotrauką tiek komentarų paskaičius, kas su ja buvo "daryta" ir visos pritariamai linkčiojo, kad, neva, per daug cross'inta, o iš tiesų tai nebuvo nieko daryta tai nuotraukai... Taip, kad ne visada tie patarimai vertingi...
QUOTE(Valerija @ 2008 10 21, 11:05)
man irgi šita
labai patriotiska...taip graziai lietuviskai parasyta
konkursas gerai,bet ideja...kazkaip tas sumalimas spalvu,rudens,veliavos...siaip labai panasus i zalia zalia,ar kaip ji ten,tie patys medziai tik dabar geltoni
man graziausias tas vabalas ant obuolio.Temos jis neatitinka,bet vis geriau nei medziai medziai kur dairais
padekit , kodel nepriima nuotraukos konkursui? ka darau ne taip? patvirtinimui buvau issiuntusi
Gal neatitinka reikalavimu arba yra milžiniško dydžio ?
QUOTE(baltė @ 2008 10 21, 20:53)
Oi, mergaitės karalaitės, kad tik papostringaut... O gal ir nesharp'inta ta fotkė, gal natūrali...? Esu apie vieną savo nuotrauką tiek komentarų paskaičius, kas su ja buvo "daryta" ir visos pritariamai linkčiojo, kad, neva, per daug cross'inta, o iš tiesų tai nebuvo nieko daryta tai nuotraukai... Taip, kad ne visada tie patarimai vertingi...
nezinau, sharpinta, ar ne - tiesiog plika akim matosi, kad kazkas su kokybe ne taip. Tada bandau speti del kokiu priezasciu (sharpas ar mazinimas, bet gali but ir kzk kt). ir jeigu imanoma tai pataisyt, tai kodel gi ne
QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 21, 22:55)
padekit , kodel nepriima nuotraukos konkursui? ka darau ne taip? patvirtinimui buvau issiuntusi
tai, kad jūsų nuotraukoje nei rudens nei jo akcentų.
taip spalvos, tinka, bet reikia, kad būtų ruduo.
man sita grazi cia zalia o ten tolumoj geltona
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 21, 23:03)
su tema man irgi kazkaip - dabar tiesiog apie rudeni gaunasi, aiskiu patriotiniu motyvu tai stokojam gerokai
ne visai čia patriotiniai motyvai turi figūruoti, na spalvos iš vėliavos, tik ir tiek.
(na reikėjo kažką sugalvoti rudeniui, va ir kilo mintis panaudoti)
QUOTE(Rustė @ 2008 10 21, 22:04)
ne visai čia patriotiniai motyvai turi figūruoti, na spalvos iš vėliavos, tik ir tiek.
aisku.
ir nesiteisink mes visos ir taip dekingos uz bet koki konkursa turim i ka paziuret ir apie ka kalbet dabar
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 21, 23:03)
su tema man irgi kazkaip - dabar tiesiog apie rudeni gaunasi, aiskiu patriotiniu motyvu tai stokojam gerokai
QUOTE(Rustė @ 2008 10 21, 23:04)
zinot,ka as pastebejau svetur gyvendama,kad mes lietuviai mylim savo krasta tyliai (tie kas myli,zinoma) va anglai pvz,issikabina veliavas,lipkudu ant masinu prisilipdo ir t.t., ir panasiai.Tas afisavimas mums isties yra svetimas,uzdara liaudis esam bet juk ne visada teisus tas,kas rekia visa gerkle,ar ne
tai vat pagalvojau,kad gal vienoj nuotraukoj matysim geltona,kitoj raudona,o trecioj ryskes zalia,taip ir sudeliosim ta savo veliavike
cia mano lyrinis nukrypimas toks,jau nepykit
svarbu kad vel konkusas vyksta,rustei-medalis