Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

QUOTE(Valerija @ 2008 10 21, 10:05)
Tikrai graži mozaika thumbup.gif

Kolkas man gražiausia ši nuotrauka wub.gif
[attachmentid=162720]

nerodo...
jau rodo biggrin.gif ir man grazi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 21 spalio 2008 - 10:13
user posted image

o sita visai nieko, ir kokybe gera, bet isivaizduoju, kad sita mama gali ir geriau (idomiau, originaliau ir t.t. mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 21, 11:23)
user posted image

o sita visai nieko, ir kokybe gera, bet isivaizduoju, kad sita mama gali ir geriau (idomiau, originaliau ir t.t. mirksiukas.gif )

Aš irgi apie šią nuotrauką paskyčiau "Visai nieko" ir tik tiek... kokybė gera, spalvos irgi mielos, bet nekabina... neįdomi ax.gif
Atsakyti
Pagaliau pagaliau ir dar tokia plati tema! thumbup.gif
Kol kas man gražios nuotraukos "Rudenėja", "Priešpilnis" ir "Spalvingai..." Apskritai tai visos gana gražios, tik viena kita kažkaip ne itin patiko, bet neįvardinsiu, gal kam nors tai yra pačios pačiausios nuotraukytės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 20, 22:50)
o jus ne pavadinimą o nuotrauką vertinkit good.gif ale visada randat prie ko prisikabint doh.gif

Mažai kalbama apie tai kas patinka kas gražu , daugiausia ieškoma prie ko prisikabint  doh.gif

tai kad ir nuotrauka nuvertėja kai toks pavadinimas... dabar jau geriau.\nors manęs ta foto kažko nekabina, nes nesuprantu normaliai kas ten ir spalvų mažai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 10 21, 14:15)
tai kad ir nuotrauka nuvertėja kai toks pavadinimas... dabar jau geriau.\nors manęs ta foto kažko nekabina, nes nesuprantu normaliai kas ten ir spalvų mažai  schmoll.gif

cia apie kokia nuotrauka kalba eina?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 21, 14:41)

Aš nemačiau, kada buvo ankstesnis pavadinimas, bet iš konteksto manau, kad tai ta nuotrauka, kur "šalin rankas obuolys mano..." vabalas ant obuolio. Man ji visai įdomi pasirodė, nors spalvos ir neryškios.
Atsakyti
bigsmile.gif naujas konkursas thumbup.gif
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 21, 16:41)

turbut apie ta kur vabalas unsure.gif ant obuolio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 10 21, 14:51)
Aš nemačiau, kada buvo ankstesnis pavadinimas, bet iš konteksto manau, kad tai ta nuotrauka, kur "šalin rankas obuolys mano..." vabalas ant obuolio. Man ji visai įdomi pasirodė, nors spalvos ir neryškios.

QUOTE(Valetta @ 2008 10 21, 14:53)
bigsmile.gif naujas konkursas  thumbup.gif

turbut apie ta kur vabalas  unsure.gif ant obuolio  unsure.gif

aciu, dabar aisku, mergaites mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image
faina ideja biggrin.gif
Papildyta:
Geltona pasiklosiu, žalia užsiklosiu, raudonas pats prigulsiu... - thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif prajuokino nuotrauka su pavadinimu
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 21, 10:06)

dar "rudenejant" gal visai nieko butu, bet kazkaip persharpinta ar nevykusiai sumazinta g.gif

ji mazesne nei kitu konkursines nuotraukos, gal del to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 21, 19:45)
ji mazesne nei kitu konkursines nuotraukos, gal del to  g.gif

KAD IR mazesne galima kokybiskai sumazinti. siulyciau autorei ta ir padaryti - nuotrauka nebloga, bet tas mirguliavimas tai kliuna (gal tik man? g.gif ). tiesiog atidaryt su nuotrauku koregavimui skirta programa, resize picture (iki 600 ar kiek ten reikalauja tu pikseliu, kita krastine automatiskai sumazes) ir tada save for web (pasirinkus mazdau 60-80% kokybe, nuo to priklausys nuotraukos svoris (ziuret, kad kilobaitai nevirsytu leistinu). jeigu originalas sharpintas, tai ta zingsni (sharp'a) daryti paskutini, pries save for web ir saikingai mirksiukas.gif . geranoriski patarimai, atsizvelgt nebutina tongue.gif
Atsakyti
Kol kas man gražiausios šitos dvi :

user posted image

user posted image
Atsakyti