Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

O ką daryt, jei pas mane žolė žiemą vasarą žaliuoja??? O medžių lapai nėr tokie spalvoti kaip LT.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 10 20, 21:58)
O ką daryt, jei pas mane žolė žiemą vasarą žaliuoja??? O medžių lapai nėr tokie spalvoti kaip LT.... g.gif

manau galima rasti kompromisą panaudojant vaisius, daržoves, bet jei yra kažkiek geltonų lapų, manau, jie labai pagyvintų nuotraukos nuotaiką smile.gif

na ne man jus mokyti, bandykite dėti nuotraukas patvirtinimui, o toliau žiūrėsime, derinsime, visada atsakau į AŽ jei kas netiko, jei tik man yra parašoma.
Kitos nusiunčia patvirtinti, permetu atgal, ir taip ir prastovi prie neužpildytų iki balsavimo pabaigos, o tada "prisimena" ,kad nuotraukos nėra...
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 10 20, 21:58)

Atvažiuoti į LT ta ir daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 20, 22:03)
Atvažiuoti į LT ta ir daryti biggrin.gif

drinks_cheers.gif Taigis patriotiškas konkursas. O čia nori ieškoti geltonos-žalios-raudonos kažkur po užsienius irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 10 20, 21:37)
Šita foto ganėtinai įdomi (nors spalvų neperdaugiausiai),k bet pavadinime tas "von" visą grožį užmuša  verysad.gif

drinks_cheers.gif man tas "von" irgi viska gadina ax.gif net tris kartus skaičiau ar tikrai čia taip parašyta unsure.gif gal pavadinimus reiktų biškutuka cenzūruoti ax.gif
Atsakyti
o jus ne pavadinimą o nuotrauką vertinkit good.gif ale visada randat prie ko prisikabint doh.gif

Mažai kalbama apie tai kas patinka kas gražu , daugiausia ieškoma prie ko prisikabint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 20 spalio 2008 - 22:51
QUOTE(Lera @ 2008 10 20, 23:50)
o jus ne pavadinimą o nuotrauką vertinkit good.gif ale visada randat prie ko prisikabint doh.gif

konkursas yra konkursas ir vertinama viskas... tiek pati nuotrauka tiek ir pavadinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
taip suprantu. bet vistiek nuotrauką labiau juk smile.gif aš į pavadinimus kartais net nepasižiūriu blush2.gif

Beto ta užkliuvusi "vOn" jau ištaisyta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 20 spalio 2008 - 23:20
QUOTE(Erszebeth @ 2008 10 20, 22:28)
drinks_cheers.gif Taigis patriotiškas konkursas. O čia nori ieškoti geltonos-žalios-raudonos kažkur po užsienius  irnesakyk.gif

oi, ci agerai parasyta. tie, kurie gyvena uzsienyje, tik ir nori i LT pasidziaugti rudeniu bigsmile.gif
o manau,kad ir ten pas jumis, galima ka nors sugalvoti ne galo originalaus mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip smagu - naujas konkursas, ir vel bus spalvingas ir grazus thumbup.gif
Papildyta:
Moliugu mozaika kokia idomi foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 21, 10:39)
Moliugu mozaika kokia idomi foto  bigsmile.gif

Tikrai graži mozaika thumbup.gif

Kolkas man gražiausia ši nuotrauka wub.gif
[attachmentid=162721]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 21 spalio 2008 - 10:09
o, atsiranda po truputi tikrai geru foto:

eeee, tai ne jus pametet?

moliugu mozaika (ir objektai idomus, ir rakursas)

trys rudens spalvos

dar "rudenejant" gal visai nieko butu, bet kazkaip persharpinta ar nevykusiai sumazinta g.gif

dar "ryte" patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 21 spalio 2008 - 10:17