O ką daryt, jei pas mane žolė žiemą vasarą žaliuoja??? O medžių lapai nėr tokie spalvoti kaip LT....
QUOTE(laurechka @ 2008 10 20, 21:58)
O ką daryt, jei pas mane žolė žiemą vasarą žaliuoja??? O medžių lapai nėr tokie spalvoti kaip LT....
manau galima rasti kompromisą panaudojant vaisius, daržoves, bet jei yra kažkiek geltonų lapų, manau, jie labai pagyvintų nuotraukos nuotaiką
na ne man jus mokyti, bandykite dėti nuotraukas patvirtinimui, o toliau žiūrėsime, derinsime, visada atsakau į AŽ jei kas netiko, jei tik man yra parašoma.
Kitos nusiunčia patvirtinti, permetu atgal, ir taip ir prastovi prie neužpildytų iki balsavimo pabaigos, o tada "prisimena" ,kad nuotraukos nėra...
QUOTE(laurechka @ 2008 10 20, 21:58)
Atvažiuoti į LT ta ir daryti
QUOTE(Lera @ 2008 10 20, 22:03)
Atvažiuoti į LT ta ir daryti
Taigis patriotiškas konkursas. O čia nori ieškoti geltonos-žalios-raudonos kažkur po užsienius
QUOTE(grange @ 2008 10 20, 21:37)
Šita foto ganėtinai įdomi (nors spalvų neperdaugiausiai),k bet pavadinime tas "von" visą grožį užmuša
man tas "von" irgi viska gadina net tris kartus skaičiau ar tikrai čia taip parašyta gal pavadinimus reiktų biškutuka cenzūruoti
o jus ne pavadinimą o nuotrauką vertinkit ale visada randat prie ko prisikabint
Mažai kalbama apie tai kas patinka kas gražu , daugiausia ieškoma prie ko prisikabint
Mažai kalbama apie tai kas patinka kas gražu , daugiausia ieškoma prie ko prisikabint
QUOTE(Lera @ 2008 10 20, 23:50)
o jus ne pavadinimą o nuotrauką vertinkit ale visada randat prie ko prisikabint
konkursas yra konkursas ir vertinama viskas... tiek pati nuotrauka tiek ir pavadinimas
taip suprantu. bet vistiek nuotrauką labiau juk aš į pavadinimus kartais net nepasižiūriu
Beto ta užkliuvusi "vOn" jau ištaisyta
Beto ta užkliuvusi "vOn" jau ištaisyta
QUOTE(Erszebeth @ 2008 10 20, 22:28)
Taigis patriotiškas konkursas. O čia nori ieškoti geltonos-žalios-raudonos kažkur po užsienius
oi, ci agerai parasyta. tie, kurie gyvena uzsienyje, tik ir nori i LT pasidziaugti rudeniu
o manau,kad ir ten pas jumis, galima ka nors sugalvoti ne galo originalaus
kaip smagu - naujas konkursas, ir vel bus spalvingas ir grazus
Papildyta:
Moliugu mozaika kokia idomi foto
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 21, 10:39)
Tikrai graži mozaika
Kolkas man gražiausia ši nuotrauka
[attachmentid=162721]