Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

o kaip?
Atsakyti
Va mano nuotraukos irgi nepriėmė, nes per daug vasariška ax.gif man kai žinau, kada darytas kadras , ir kai dar prieš savaitę tokiu pat grožiu kieme žavėjausi, truputėlį apmaudu.... Nors imk ir padailink photoshopu biggrin.gif Tik va, moderatorė jau ją matė dry.gif Et, o daugiau nieko originalesnio į temą nesumąstysiu unsure.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2008 10 20, 20:54)

Paprašyk Rustės ji pakeis ax.gif

O kodėl merginos taip pykstat? ana nuotrauką butu labiau tikusi konkursui žalia žalia kur dairais nei čia, šį labiau panaši ė vasariška dėl žolytes ir keli lapeliai neparodo rudens apie rudeni galima spresti tik iš drabužiukų .nu dabar dar ir iš datos biggrin.gif Tikriausiai Veitė turi ir kitokių kuri tiktu ir tavo nepasitenkinimas butu pažabotas . sėkmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2008 10 20, 21:03)

o kur čia dominuojanti žalia , raudona arba geltona spalvos? g.gif čia labiau dominuoja rožine oranžine, žydra unsure.gif
Atsakyti
Čia tai bent vaizdzialis lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

Tik pavadinimą būtų galima link Helovyno pakoreguoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu nežinau, aš aiškiai matau žalius lapus, geltonus(tamsiai) vidurėlius biggrin.gif na tik raudonos nėra smile.gif
o kur čia matosi dominuojanti vieną iš pateiktų spalvų?
Atsakyti
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2008 10 20, 19:17)

geltoną puikiai matau rolleyes.gif mirksiukas.gif

Verkiat kai konkursų ilgai nebūna ,o kai tik pasirodo koks naujas ,tai užuot pasidžiauge pradedat kabinėtis prie nuotraukų biggrin.gif Koks skirtumas tinka ,netinka ... svarbu kad vyksta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 20 spalio 2008 - 20:35
user posted image

Šita foto ganėtinai įdomi (nors spalvų neperdaugiausiai),k bet pavadinime tas "von" visą grožį užmuša verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 10 20, 20:29)
Koks skirtumas tinka ,netinka ... svarbu kad vyksta  biggrin.gif

kaip tai koks skirtumas?
tai kam tada yra galvojamos temos?
kad nesilaikyti taisyklių?
tai bet kokias foto sudėkim, ir balsuokim ,koks gi skritumas doh.gif
aš tai manau kad turi atitikti temą, bet kadangi šita labai plati, tai tų kabliukų gali būt visokių...
Atsakyti
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2008 10 20, 21:17)
Nu nežinau, aš aiškiai matau žalius lapus, geltonus(tamsiai) vidurėlius  biggrin.gif  na tik raudonos nėra  smile.gif
o kur čia matosi dominuojanti vieną iš pateiktų spalvų?

geltonos tikrai nemažai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 10 20, 19:37)
tai bet kokias foto sudėkim, ir balsuokim ,koks gi skritumas  doh.gif

vai,vai kokia teta pikta hihihi.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2008 10 20, 20:03)
Kaip Jums atrodo, čia labiau į vasarą ar į rudenį panašu g.gif  maniau kad matosi nukritę lapai smile.gif

temos tikrai neatitinka ši nuotrauka, mano galva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 10 20, 21:29)
geltoną puikiai matau  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(l'eau @ 2008 10 20, 21:38)
geltonos tikrai nemažai rolleyes.gif

Man ten geltona, lygiai tokia pat, tik gal prislopinta, kaip ir manoji atseit oranžinė smile.gif

Man tiesą sakant labiausiai rūpi išsiaiškinti, kas tinka, o kas ne.
Jei mano kieme, va toks ruduo, kaip mano foto, tai čia jau vistiek ne ruduo (gi ir gamta, ir spalvos natūralios, ir rudenį fotografuota)?Vien todėl, kad tas ruduo ryškus, giedras ir ne klevo lapais nusėtas? Nu nesuprantu biggrin.gif Tai ir aiškinuos rolleyes.gif

Atsakyti
pakartosiu reikalavimus smile.gif

*nuotrauka turi matytis kad daryta rudenį - lapai, gamta, spalvos, turi būti rudeniškos.

*spalvos turi būti arba visos, arba dvi, arba viena, svarbu, kad ta spalva būtų smile.gif aiškiai ir pageidautina ryškiai smile.gif

tema plati, bet galėtinai konkreti, tad nemanau, kad verta pykti, kad nuotrauka nepatvirtinama, gi niekas nedraudžia dėti kitos, bandyti, ieškoti naujų vaizdų, gražių spalvų smile.gif

dar daug laiko, spėsite pasidaryti naujų kadrų ir sudalyvauti smile.gif
Atsakyti