QUOTE(gritte @ 2008 11 02, 08:50)
a, jo, vaikas gali but. del musmires smarkiai abejoju - nebent visi masiskai savo vaikams leido pasirinkt
kaip smagu, kad sutrumpejo balsavimo laikas
as manau, beveik esu tikra, kad pirmam trejetuke, o gal net 1 vietoj bus pauksciau, tikrai faina ir netradicine nuotrauka, taip pat trejetuke turbut pasirodys vaikas po lapais
as manau, beveik esu tikra, kad pirmam trejetuke, o gal net 1 vietoj bus pauksciau, tikrai faina ir netradicine nuotrauka, taip pat trejetuke turbut pasirodys vaikas po lapais
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 11:35)
a, jo, vaikas gali but. del musmires smarkiai abejoju - nebent visi masiskai savo vaikams leido pasirinkt
kodėl gi būtinai vaikams? Aš, tarkim, pasirinkau ją pati
QUOTE(*Rita* @ 2008 11 02, 11:00)
kodėl gi būtinai vaikams? Aš, tarkim, pasirinkau ją pati
taip pamaniau. mano nuomone, tai yra visiskai neisskirtine foto, grybas is virsaus ir tiek. as ipratus nuotraukoj vertinti kompozicija, rakursa, ideja, spalvas, sviesa, tai sitoj foto taip vertinant nieko ypatingo nematau. bet kiekvienas gi renkasi pg savo supratima
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 12:05)
taip pamaniau. mano nuomone, tai yra visiskai neisskirtine foto, grybas is virsaus ir tiek. as ipratus nuotraukoj vertinti kompozicija, rakursa, ideja, spalvas, sviesa, tai sitoj foto taip vertinant nieko ypatingo nematau. bet kiekvienas gi renkasi pg savo supratima
, man ta musmirė blynas kažkoks ir tiek.
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 02, 11:17)
ir tie paukščiai ar tik ne perdaug jau ten viskas sulieta?
mano galva, su pauksciais viskas gerai. ten vad.paningo technika naudojama, kalbejom jau apie ja. Fotoaparatu ant ilgo islaikymo sekamas judantis objektas jo judejimo kryptimi, tada tas judantis objektas gaunasi ryskus, o aplinka - sulieta. siaip gan sudetinga tai techniskai padaryt, reikia igudziu ir nemazai bandymu, patys pabandykit kada su judancia masina pvz.
Visiškai apsiprendžiau
p.s. ar gali ta pati nuotrauka dalyvaut dar ir kituose konkursuose? Ne SM?
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 11:20)
mano galva, su pauksciais viskas gerai. ten vad.paningo technika naudojama, kalbejom jau apie ja. Fotoaparatu ant ilgo islaikymo sekamas judantis objektas jo judejimo kryptimi, tada tas judantis objektas gaunasi ryskus, o aplinka - sulieta. siaip gan sudetinga tai techniskai padaryt, reikia igudziu ir nemazai bandymu, patys pabandykit kada su judancia masina pvz.
dar kartą pasižiūrėjau nu jo, šiaip matyti, kad tai ne paprastas pykšt ir gatava, bet man visgi norėtųsi ryškiau tų paukščių, man net jie kažkiek sulieti... ir gana...
p.s. nieko nesuprantu dabar dar kartą žiūrėdama fotkes atradau nematytų nuotraukų gal anksčiau buvo per du puslapius išdėliotos, ne viename? bet regis tikrinau ir nemačiau jokio antro puslapio