Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

na, is mano megstamu tai tik pauksciai "prasimushe", na, dar matau shakeles irgi daug kam patiko smile.gif Apie kai kurias foto is pirmaujanciu turiu savo nuomone, bet prikasiu liezuvi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 02 lapkričio 2008 - 09:35
QUOTE(gritte @ 2008 11 02, 08:50)
vaikas po lapais ir dar musmirė gali būti pirmame penketuke  ax.gif
ir gal dar nėštukė  g.gif

a, jo, vaikas gali but. del musmires smarkiai abejoju - nebent visi masiskai savo vaikams leido pasirinkt cool.gif
Atsakyti
kaip smagu, kad sutrumpejo balsavimo laikas thumbup.gif

as manau, beveik esu tikra, kad pirmam trejetuke, o gal net 1 vietoj bus pauksciau, tikrai faina ir netradicine nuotrauka, taip pat trejetuke turbut pasirodys vaikas po lapais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 11:35)
a, jo, vaikas gali but. del musmires smarkiai abejoju - nebent visi masiskai savo vaikams leido pasirinkt cool.gif

kodėl gi būtinai vaikams? g.gif Aš, tarkim, pasirinkau ją pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 11 02, 11:00)
kodėl gi būtinai vaikams? g.gif Aš, tarkim, pasirinkau ją pati smile.gif

taip pamaniau. mano nuomone, tai yra visiskai neisskirtine foto, grybas is virsaus ir tiek. as ipratus nuotraukoj vertinti kompozicija, rakursa, ideja, spalvas, sviesa, tai sitoj foto taip vertinant nieko ypatingo nematau. bet kiekvienas gi renkasi pg savo supratima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 12:05)
taip pamaniau. mano nuomone, tai yra visiskai neisskirtine foto, grybas is virsaus ir tiek. as ipratus nuotraukoj vertinti kompozicija, rakursa, ideja, spalvas, sviesa, tai sitoj foto taip vertinant nieko ypatingo nematau. bet kiekvienas gi renkasi pg savo supratima mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , man ta musmirė blynas kažkoks ir tiek. doh.gif
Atsakyti
man tai pati prasčiausia regis ta, kur tik vienas lapas... ot menas unsure.gif nenoriu nieko įžeisti, bet juk čia net 3 metukų vaikas gali tokią fotkę padaryti... na nebent ir buvo įdėta vaiko kūryba smile.gif

ir tie paukščiai g.gif ar tik ne perdaug jau ten viskas sulieta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 02, 11:17)
ir tie paukščiai g.gif ar tik ne perdaug jau ten viskas sulieta? g.gif

mano galva, su pauksciais viskas gerai. ten vad.paningo technika naudojama, kalbejom jau apie ja. Fotoaparatu ant ilgo islaikymo sekamas judantis objektas jo judejimo kryptimi, tada tas judantis objektas gaunasi ryskus, o aplinka - sulieta. siaip gan sudetinga tai techniskai padaryt, reikia igudziu ir nemazai bandymu, patys pabandykit kada su judancia masina pvz.
Atsakyti
Visiškai apsiprendžiau smile.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
p.s. ar gali ta pati nuotrauka dalyvaut dar ir kituose konkursuose? Ne SM?
Atsakyti
Astisius, nu bet pradet "sekliaut" del kiekvienos foto ? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 11:20)
mano galva, su pauksciais viskas gerai. ten vad.paningo technika naudojama, kalbejom jau apie ja. Fotoaparatu ant ilgo islaikymo sekamas judantis objektas jo judejimo kryptimi, tada tas judantis objektas gaunasi ryskus, o aplinka - sulieta. siaip gan sudetinga tai techniskai padaryt, reikia igudziu ir nemazai bandymu, patys pabandykit kada su judancia masina pvz.

dar kartą pasižiūrėjau mirksiukas.gif nu jo, šiaip matyti, kad tai ne paprastas pykšt ir gatava, bet man visgi norėtųsi ryškiau tų paukščių, man net jie kažkiek sulieti... ir gana... smile.gif

p.s. nieko nesuprantu unsure.gif dabar dar kartą žiūrėdama fotkes atradau nematytų nuotraukų doh.gif unsure.gif gal anksčiau buvo per du puslapius išdėliotos, ne viename? bet regis tikrinau ir nemačiau jokio antro puslapio unsure.gif doh.gif
Atsakyti