man balseliai atiteko sitoms:
pagalvojau, kad dazniausiai balsuoju uz tokias foto, kokias pati buciau norejusi padaryti
man visai smagu, kad sitam konkurse nera ryskiu favoritu (na, moliugeliai gal, ir dar pauksciai skrendantys), bet siaip issibarstymas yra
Aš prabalsavau už šias:
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 30, 14:30)
pagalvojau, kad dazniausiai balsuoju uz tokias foto, kokias pati buciau norejusi padaryti
Aš taip pat dažniausiai už tokias...
Šį kartą tikrai daug gražių nuotraukėlių... Tiesiog atvirukai... Ir svarbiausia labai įviarios
Mane sužavėjo šios:
Be abejo, labai graži nuotrauka "skrydis" ir "saulės nubučiuoti", labai įdomiai ir profesionaliai (mano akimis) atlikta. Manau, jos sulauks daugelio balsų, tad ramai pasirinkau kitas nuotraukėles Ir dar labai pasakiškos nuotraukos "ryte" ir "pasislėpti" - pastarosios be dėmesio irgi neliks
As irgi prabalsavau, balsavau tik su zmonem, kad paivairinti
štai kokias išsirinkau Bet šįkart tikrai būčiau ir penkis balsus išnaudojus, daug lygiaverčiai gražių nuotraukyčių
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 10 30, 17:35)
Iš fotokonkurso pašalinama nuotrauka, už kurią pastebėtas agitavimas kitose temose
nedidelis ir nuostolis
QUOTE(Rustė @ 2008 10 30, 17:35)
Iš fotokonkurso pašalinama nuotrauka, už kurią pastebėtas agitavimas kitose temose
na va, prasideda....
o as atidaviau balsus:
ir aš atlikau jau šventą pareigą bet kam balsus atidaviau paslaptis liks, galiu pasakyt, kad nuotraukos ne su vaikais
ai ką aš čia salapukauju
gaila pati nesudalyvavau, nors ketinau
ai ką aš čia salapukauju
gaila pati nesudalyvavau, nors ketinau