Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

man balseliai atiteko sitoms:

user posted image

user posted image

user posted image

pagalvojau, kad dazniausiai balsuoju uz tokias foto, kokias pati buciau norejusi padaryti smile.gif

man visai smagu, kad sitam konkurse nera ryskiu favoritu (na, moliugeliai gal, ir dar pauksciai skrendantys), bet siaip issibarstymas yra bigsmile.gif
Atsakyti
Aš prabalsavau už šias:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 30, 14:30)
pagalvojau, kad dazniausiai balsuoju uz tokias foto, kokias pati buciau norejusi padaryti smile.gif

Aš taip pat dažniausiai už tokias... drinks_cheers.gif
Šį kartą tikrai daug gražių nuotraukėlių... Tiesiog atvirukai... bigsmile.gif Ir svarbiausia labai įviarios thumbup.gif
Mane sužavėjo šios:
user posted image user posted image user posted image
Be abejo, labai graži nuotrauka "skrydis" ir "saulės nubučiuoti", labai įdomiai ir profesionaliai (mano akimis) atlikta. Manau, jos sulauks daugelio balsų, tad ramai pasirinkau kitas nuotraukėles smile.gif Ir dar labai pasakiškos nuotraukos "ryte" ir "pasislėpti" - pastarosios be dėmesio irgi neliks rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 30 spalio 2008 - 16:33
As irgi prabalsavau, balsavau tik su zmonem, kad paivairinti ax.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti

! 
Iš fotokonkurso pašalinama nuotrauka, už kurią pastebėtas agitavimas kitose temose
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
štai kokias išsirinkau wub.gif Bet šįkart tikrai būčiau ir penkis balsus išnaudojus, daug lygiaverčiai gražių nuotraukyčių thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 10 30, 17:35)
Iš fotokonkurso pašalinama nuotrauka, už kurią pastebėtas agitavimas kitose temose

nedidelis ir nuostolis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 10 30, 17:35)

na va, prasideda....
Atsakyti
Prabalsavau už šias:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
atsiimu savo žodžius dėl tos atseit per tamsios foto ax.gif ką reiškia kompai... kiekvienas kitaip rodo... dabar sėdžiu prie kito, kita rezoliucija ir viskas kitaip atrodo ax.gif na bet vistiek manau, kad už geras foto prabalsavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 30 spalio 2008 - 18:59
o as atidaviau balsus:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ir aš atlikau jau šventą pareigą biggrin.gif bet kam balsus atidaviau paslaptis liks, galiu pasakyt, kad nuotraukos ne su vaikais rolleyes.gif

ai ką aš čia salapukauju doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image

gaila pati nesudalyvavau, nors ketinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiqtea: 30 spalio 2008 - 21:21
ilgai rinkausi, pabalsavau už šitas:
user posted image
user posted image
user posted image
dar jei būtų galima, balsuočiau už šitas: