Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

QUOTE(leblon @ 2008 10 29, 17:52)
o tai tarpiniu rezultatu nebus?
na ta prasme, prabalsavus uz nuotrauka ar matysis, kiek jau prabalsavo uz ja?

lyg ir ne. per lyginimo konkursą nebuvo g.gif
Atsakyti
user posted image
kokia faina tvora bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 29, 18:50)
sitos nors ir grazios. bet labai jau "dirbtinos"

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Gal todėl ir gražios? ax.gif
Atsakyti
trečia ir ketvirta man atrodo tik dirbtinės rolleyes.gif o natiurmortai man beveik visada gražu smile.gif
Atsakyti
šis konkursas man vienas iš nedaugelio, kur visos foto savaip gražios ir mielos, kur neturiu prie ko prisikabinti biggrin.gif tik apmaudu, kad jų tiek daug gražių, kaip išsirinkti lotuliukas.gif
Atsakyti
man šitos labai fainos, tokios savotiškai-melancholiškai-nostalgiškos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

o taip išgirta "Pasislėpti..." man kažkodėl kelia neigiamas emocijas. tikrai nenoriu nieko įžeisti, nuotrauka puiki, vaikutis labai gražus, bet man kažkoks šiurpas nubėga pažiūrėjus. rudeninis "pakreizėjimas" man matyt smile.gif

šiaip daug gražių nuotraukų, sunku bus išsirinkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 29 spalio 2008 - 19:43
QUOTE(Irėja @ 2008 10 29, 20:18)
o taip išgirta "Pasislėpti..." mergaitė labai graži,

o man visad atrodė, kad ten berniukas blink.gif lotuliukas.gif būtų gerai, kad pasibaigus konkursui autorė parašytų, kas yra šis vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 29, 20:30)
o man visad atrodė, kad ten berniukas blink.gif  lotuliukas.gif būtų gerai, kad pasibaigus konkursui autorė parašytų, kas yra šis vaikas lotuliukas.gif

ups... man kažkodėl susirodė, kad mergaitė. pakoregavau savo ankstesnę žinutę. šiaip esmės nekeičia, akys labai gražios vaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 29, 17:09)
Taigi pirmoje temos žinutėje kaip tik tokia  4u.gif

Na ir kas? biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 29, 17:12)
nu skaitom dar karta konkurso taisykles, reiskia, jeigu neaisku.

1) net reklamuojant konkursa yra ideta foto, kur rudeniskas lapas nufotografuotas namu aplinkoj. todel suprantu, kad tinka ir foto, darytos ne gamtoje.

Tai nieko nereiškia... schmoll.gif Nėra savaime suprantama... Įdėta neutrali nuotrauka ir tiek. Jei parašyta žaliai, ar tai reiškia, kad ir mums reikia rašyt žaliai...? Tai paprastas apipavidalinimas, Rustė visada pasistengia pirmąją žinutę gražiai apipavidalinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 29 spalio 2008 - 19:48
QUOTE(baltė @ 2008 10 29, 19:46)
Na ir kas? biggrin.gif

Nieko. Atsakymas į buvusį klausimą wink.gif

QUOTE(baltė @ 2008 10 29, 19:46)
Rustė visada pasistengia pirmąją žinutę gražiai apipavidalinti smile.gif

Ir į temą smile.gif Sunku įsivaizduoti, kad konkursas būtų iliustruojamas jam netinkamomis nuotraukomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 29 spalio 2008 - 20:10
Nuotrauku labai graziu yra ir bus labai sunku isrinkti kuri graziausia,teks pamastyti g.gif
Gerai apsvarstyti...
Atsakyti
pareiga atlikau pioneer.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 30 spalio 2008 - 00:07