na ką, mielas konkursėlis Įdomu bus stebėti
Ruste, o galimos tik tos trys spalvos ar ir jų atspalviai? ir kada spalva laikoma pagrindine? matau porą foto, kur tų spalvų minimaliai, ir tikrai ne pagrindinės. tarkim čia nėra nė vienos, tik ruda, čia irgi minimaliai (manau bus vieta trejetuke ir daug ). tai kaip? užtenka kurios nors spalvų minimaliai ar visgi turėtų būti pagrindinė?
aš šiaip domiuosi, nepykit
QUOTE(l'eau @ 2008 10 20, 16:19)
Ruste, o galimos tik tos trys spalvos ar ir jų atspalviai? ir kada spalva laikoma pagrindine? matau porą foto, kur tų spalvų minimaliai, ir tikrai ne pagrindinės. tarkim čia nėra nė vienos, tik ruda, čia irgi minimaliai (manau bus vieta trejetuke ir daug ). tai kaip? užtenka kurios nors spalvų minimaliai ar visgi turėtų būti pagrindinė?
na spalva turi būti kuri nors konkrečiai, arba visos trys kartu.
čia kabinėtis galima labai labai prie daug ko, nes kompiuteriai rodo skirtingas spalvas.
ne ruda ten man, na daug tamsiai geltonų lapų, tarkim gal tamsoka, gal trūksta ryškumo kiek, bet čia gi ne aš nustatau ryškumus, autorei atrodo, kad tokia gerai, tai tebūnie.
kita kur su pilveliu tai matosi spalvų, ir geltona ir raudona..oranžinės neskaičiuoju, ji kaip papildomas akcentas.
aišku tada, nes daugumoje nuotraukų nematau tų spalvų kaip pagrindinių nors kompo spalvos gerai sureguliuotos ar užtenka biški, ar visgi turėtų būti daug?
vėl prašau nepykti ir nesikabinėju jei ką, visgi vaiko, kurį įkisčiau į foto neturiu, taigi domina tik kaip stebėtoją
vėl prašau nepykti ir nesikabinėju jei ką, visgi vaiko, kurį įkisčiau į foto neturiu, taigi domina tik kaip stebėtoją
QUOTE(l'eau @ 2008 10 20, 16:32)
aišku tada, nes daugumoje nuotraukų nematau tų spalvų kaip pagrindinių nors kompo spalvos gerai sureguliuotos ar užtenka biški, ar visgi turėtų būti daug?
labai gerai, kad kabinėjiesi, reiiia diskutuoti
man vienai reikia viską spręsti, retai kada klausiu moderatorių tarybos nuomonės todėl kaip nusprendžiu taip jau ir yra.
na jei čia taip tiksliai tiksliai laikyčiausi tik tų trijų spalvų, tai tiktų 3-4 nuotraukos, o dalyvauti nori daug kas ir su kitokiomis, todėl, nuotraukoje neturi būti 3/4 fono, užtenka, kad tos spalvos apskritai yra, ir, kad tai ruduo, rudens akcentai
be to patvirtinus nuotrauką, negaliu staiga po dienos apsigalvoti ir ją išmesti
aišku tada gerai, kai foto daug, bet visgi norėtusi kažkokių tikslesnių kriterijų, nors nugalėtojas potencialus jau yra.
na nesikabinėju gi, tik klausiu.
QUOTE(l'eau @ 2008 10 20, 16:42)
aišku tada gerai, kai foto daug, bet visgi norėtusi kažkokių tikslesnių kriterijų, nors nugalėtojas potencialus jau yra.
matai, būna konkursų, kur dalyvauja 50 nuotraukų, būna, kur 200.
visos nori pasirodyti, o šitas konkursas būtent toks - platus, kad visi galėtų
kitas bus siauresnės, konkretesnės temos
Ruste, ar galėčiau sužinoti, kodėl mano foto netiko??regis, temą supratau teisingai ačiū
Sveikos ir sveiki
Sumaniau pirmą kartą sudalyvauti fotokonkurse ir turiu tokį klausimuką - savo foto nusiunčiau, bet jos kol kas nematau tarp visų dalyvių foto - kada mano foto bus įkelta?
Ačiū
Sumaniau pirmą kartą sudalyvauti fotokonkurse ir turiu tokį klausimuką - savo foto nusiunčiau, bet jos kol kas nematau tarp visų dalyvių foto - kada mano foto bus įkelta?
Ačiū
QUOTE(odriana @ 2008 10 20, 17:48)
Sveikos ir sveiki
Ačiū
Ačiū
Tada, kai moderatore ja perziures ir jei atitinka visus reikalavimus ja ikels
________
As turiu klausima, kaip sumazint nuotrauką? ji pas mane per didele ir keliant raso Klaida #2 įkeliant nuotrauką.
Gali būti, kad nuotraukos dydis viršija 500000 baitų
Ačiū
Jei pas Tave kompe yra microsoft office Picture manager -
paspausk picture, tada pasirink resize ir resize settings - web large 640x480px.
paspausk picture, tada pasirink resize ir resize settings - web large 640x480px.
QUOTE(odriana @ 2008 10 20, 18:01)
Ačiū, jau pati sugalvojau su Photoshopu sumažinau