QUOTE(Lera @ 2008 10 29, 15:57)
brangiosios prie ko čia su kuo asocijuojasi? juk aiškiai parašytos taisykles
" Skelbiame naują spalvingą fotokonkursą, kuriame labai laukiame jūsų nuotraukų iš rudeniškos gamtos, kuriose atsispindėtų šios spalvos, ar visos kartu, ar kuri nors viena labai aiškiai ir ryškiai! "
vienu žodžių taisyklių kaip bebutu gaila vistiek iki galo nesilaikoma na man aišku jokio skirtumo tiesiog tokia mano nuomonė apie visa tai
" Skelbiame naują spalvingą fotokonkursą, kuriame labai laukiame jūsų nuotraukų iš rudeniškos gamtos, kuriose atsispindėtų šios spalvos, ar visos kartu, ar kuri nors viena labai aiškiai ir ryškiai! "
vienu žodžių taisyklių kaip bebutu gaila vistiek iki galo nesilaikoma na man aišku jokio skirtumo tiesiog tokia mano nuomonė apie visa tai
Dėkui
Žinai, taisykles skaičiau, bet neužfiksavau... Kažkaip man užsiakcentavo, kad iš rudens (ne tik gamtos)... Šitoj vietoj pripažinsiu, kad ne iki galo laikomasi taisyklių... Bet užtai yra į ką pažiūrėt... Tą turėjau omeny, nors paprastai, aš irgi labai žiūriu, kad tik atitiktų taisykles... Mano nuomone, vieno neseniai vykusio konkurso nuotrauka-laimėtoja netaitinka temos (esu rašius kodėl)... Bet kam įdomu?
Jei lapas ant grindų ar ant stalo (ne lauke, ne gamtoje), tai jau nebe gamtos vaizdas? Ar jis priskiriamas gamtai? Nes jei tinka tik kas fotografuota gamtoje, o ne rudens gerybės sukomponuotos patalpoje, tai labai daug tada nuotraukų neatitinka temos...
Todėl kartais gal reikia pažvelgt per fantazijos prizmę, ne taip reikliai, todėl ir parašiau, kad nuotraukos asocijuojasi su rudeniu...