Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

QUOTE(Lera @ 2008 10 29, 15:57)
brangiosios prie ko čia su kuo asocijuojasi? juk aiškiai parašytos taisykles

" Skelbiame naują spalvingą fotokonkursą, kuriame labai laukiame jūsų nuotraukų iš rudeniškos gamtos, kuriose atsispindėtų šios spalvos, ar visos kartu, ar kuri nors viena labai aiškiai ir ryškiai! "

vienu žodžių taisyklių kaip bebutu gaila vistiek iki galo nesilaikoma smile.gif na man aišku jokio skirtumo tiesiog tokia mano nuomonė apie visa tai  smile.gif

Dėkui ax.gif
Žinai, taisykles skaičiau, bet neužfiksavau... Kažkaip man užsiakcentavo, kad iš rudens (ne tik gamtos)... Šitoj vietoj pripažinsiu, kad ne iki galo laikomasi taisyklių... Bet užtai yra į ką pažiūrėt... rolleyes.gif Tą turėjau omeny, nors paprastai, aš irgi labai žiūriu, kad tik atitiktų taisykles... Mano nuomone, vieno neseniai vykusio konkurso nuotrauka-laimėtoja netaitinka temos (esu rašius kodėl)... Bet kam įdomu? biggrin.gif

Jei lapas ant grindų ar ant stalo (ne lauke, ne gamtoje), tai jau nebe gamtos vaizdas? Ar jis priskiriamas gamtai? Nes jei tinka tik kas fotografuota gamtoje, o ne rudens gerybės sukomponuotos patalpoje, tai labai daug tada nuotraukų neatitinka temos...

Todėl kartais gal reikia pažvelgt per fantazijos prizmę, ne taip reikliai, todėl ir parašiau, kad nuotraukos asocijuojasi su rudeniu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 29, 15:57)
brangiosios prie ko čia su kuo asocijuojasi? juk aiškiai parašytos taisykles

" Skelbiame naują spalvingą fotokonkursą, kuriame labai laukiame jūsų nuotraukų iš rudeniškos gamtos, kuriose atsispindėtų šios spalvos, ar visos kartu, ar kuri nors viena labai aiškiai ir ryškiai! "

nu kur toj gražioj foto su knyga aiškiai ir ryškiai dominuoja nors viena iš spalvų???

O iš kur jūs ištraukėt žodį dominuoja, kad ant jo taip pasikabinot? Taisyklės to nereikalauja ir 2/3 nereikalauja ir pan. Matau aš toje nuotraukoje tą spalvą pakankamai aiškiai ir pakankamai ryškiai. Bet nei žodžio "aiškiai" , nei "ryškiai" nesieju su rėksmingumu. wink.gif Man pakankamai aiškiai ten ta spalva, o ne kita matosi ir nekyla abejonių, kad ten kažkokia kita. Požiūrio klausimas. Vienam "aiškiai ir ryškiai" matyt reiškia "rėksmingai" ar du trečdaliai nuotraukos ploto, kitam pakanka akivaizdumo (nerėkiančio), kad ji ten yra ir to pakanka "aiškumui". Požiūrio į konkrečias sąvokas (aiškiai, ryškiai) dalykas wink.gif Kokias prasmes į jas sudedam, taip ir turim...Man dėl aiškumo ten problemų nekyla...

O jei jau kalbat apie nuotraukos netinkamumą, tai čia jau moderatoriaus veiksmų komentavimas tongue.gif, nes jis jas tvirtina ir įvertina kaip tinkamas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 29 spalio 2008 - 17:05
baltė bendrai su tavimi sutinku , ir galiu pasakyt čia laikomasi gražios nuotraukos politikos ir nesvarbu į temą ji ar ne visai smile.gif

Sėkmes visiems dalyviams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 10 29, 16:29)
Jei lapas ant grindų ar ant stalo (ne lauke, ne gamtoje), tai jau nebe gamtos vaizdas? Ar jis priskiriamas gamtai?

Taigi pirmoje temos žinutėje kaip tik tokia 4u.gif
Atsakyti
As issakiau savo nuomone apie nuotraukas apie pati konkursa kaip viska suprantu as, nekalbejau tinkama ta nuotrauka yra ar ne. Ir argumentavau kodel nebalsuosiu uz ja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 10 18, 19:17)
user posted image
nuotrauka iš orai.lt

user posted image GELTONA, ŽALIA, RAUDONA user posted image

Skelbiame naują spalvingą fotokonkursą, kuriame labai laukiame jūsų nuotraukų iš rudeniškos gamtos, kuriose atsispindėtų šios spalvos, ar visos kartu, ar kuri nors viena labai aiškiai ir ryškiai!

nu skaitom dar karta konkurso taisykles, reiskia, jeigu neaisku.

1) net reklamuojant konkursa yra ideta foto, kur rudeniskas lapas nufotografuotas namu aplinkoj. todel suprantu, kad tinka ir foto, darytos ne gamtoje.

2) "aiskiai ir ryskiai" nelygu dominuoja. Kai konkurse "zalia, zalia kur dairais" reikejo dominavimo, tas ir buvo ivardinta taisyklese, kad 2/3 nuotraukos turi uzimti zalia spalva.

Atsakyti
O visi balsuos vis tiek laisvai rinkdamiesi kas artima dūšiai ir miela akiai tongue.gif
Atsakyti
as gerai suprantu, kad nuo sianakt balsavimas? ir kad nauju foto jau nebus, nes iki 17 paprastai tvirtinamos? tada galima ramiai apsisprest
Atsakyti
ir tas balsavimas vyks visą savaitę.. o norisi rezultatų greičiau rolleyes.gif
Atsakyti
sitos nors ir grazios. bet labai jau "dirbtinos"

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 29, 17:47)
ir tas balsavimas vyks visą savaitę.. o norisi rezultatų greičiau rolleyes.gif

o tai tarpiniu rezultatu nebus?
na ta prasme, prabalsavus uz nuotrauka ar matysis, kiek jau prabalsavo uz ja?
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 29, 17:50)
sitos nors ir grazios. bet labai jau "dirbtinos"

iš kitos pusės kartais tas"dirbtinumas" rodo, kad žmogus įdėjo daugiau savo darbo/kūrybos norimam rezultatui gauti...
Papildyta:
QUOTE(leblon @ 2008 10 29, 17:52)
na ta prasme, prabalsavus uz nuotrauka ar matysis, kiek jau prabalsavo uz ja?

Nesimatys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 29 spalio 2008 - 17:53