Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

peizažai vieni kitus primena labiau. Na ir kas smile.gif

Reik gal ir man pradėt favorites atsirinkinėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 28 spalio 2008 - 23:04
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 28, 22:45)
marbela, o tai blogai ?  g.gif

manau norėjo pasakyti,kad įdėja panaši
Atsakyti
o kuo panasus kalmaras(astunkojis) ir lygintuvas smile.gif??? Abu juriniai ? lotuliukas.gif
nesu tikra ar sis foto zanras vadinama natiurmortu, bet , siaip ar taip, vienintelis panasumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 28 spalio 2008 - 23:32
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 28, 23:32)
o kuo panasus kalmaras(astunkojis) ir lygintuvas smile.gif??? Abu juriniai ?  lotuliukas.gif
nesu tikra ar sis foto zanras vadinama natiurmortu, bet , siaip ar taip, vienintelis panasumas

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nežinau ką ji turėjo omeny,bet dėl modelino manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marbela @ 2008 10 28, 22:37)
man tai primena šita  schmoll.gif

man irgi. iškart pagalvojau kad autorė galbūt ta pati biggrin.gif
Atsakyti
Man šį taip pat labai patinka 4u.gif
user posted image

Ir ši 4u.gif
user posted image

Šitos dvi labai panašios, labiausiai tinka prie konkurso pavadinimo biggrin.gif
user posted image
user posted image

Toks jau vienišas tas lapas... biggrin.gif
user posted image

Irgi kažkuom panašios, bet labai savotiškos smile.gif
user posted image
user posted image

Niam-niam tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 29, 07:09)
man irgi. iškart pagalvojau kad autorė galbūt ta pati biggrin.gif

autorė tikrai kita.

beje papildytos bendrosios taisyklės, manau vertėtų visom paskaityti, kad ateityje nekiltų panašių situacijų, kad "netyčia" išduodama autorystė.

! 
TAISYKLIŲ PAPILDYMAS
Atsakyti
as kadangi beveik nieko cia nepazistu, tai man tikrai negresia biggrin.gif maziau zinai- ramiau miegi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 28, 21:27)
tikiuosi nesukelsiu audringu diskusijų savo postu bet atsakysiu : nes ar tai bus konkursas apie šuniuką ar apie kačiuką, arba apie rudieni ar vasarą visur pirmam plane akcentuojamas yra vaikas , ir aišku vaiko meilybė paperka , man tiesiog neįdomios foto su vaikais
trumpai- kartais norisi pailsėt nuo vaikų biggrin.gif nes vaikai visur namuose, ant destopo ant telefono ekrano , namai iškabinti jų foto dar ir konkursuose vaikai vaikai vaikai ...

Oi kaip aš tave suprantu ir pati manau, kad nebalsuosiu už nuotraukas su vaikais.
Bet kita vertus, o ką daryti, jei per visus metus vos vienas konkursas ("Žalia žalia kur daisais") buvo maždaug skirtas vaikams g.gif O visi kiti arba, tik be vaikų, arba tokie į kurios nėra draudžiama vaikų dėti, bet jie tikrai netūrėtų būti pagr. akcentas g.gif
Tai ir iškyla tas konfliktas tarp mamų kurios nori bet kur ir betkada savo vaiučius parodyti, bei jų žaviomis akelėmis papirkti ir tarp tų kurios nori šiek tiek subtilesnio ir objektyvesnio konkurso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2008 10 29, 10:32)
Tai ir iškyla tas konfliktas tarp mamų kurios nori bet kur ir betkada savo vaiučius parodyti, bei jų žaviomis akelėmis papirkti ir tarp tų kurios nori šiek tiek subtilesnio ir objektyvesnio konkurso ax.gif

yra ir kita pusė 4u.gif
gimus vaikui nustojau visą kitą fotografuot.
dabar visos nuotraukose yra mano vaikas blush2.gif

o nesu iš tų, kurios prasidėjus konkursui suka galvą ką nufotografavus, kad jame sudalyvaut.
visada perverčius turimas fotografijas ir iš jų renku tą ale konkursinę.
Atsakyti
nesuprantu kaip galima skirstyti "su vaikais" ar "be vaiku"? Jei NUOTRAUKA yra gera, ten gali buti diedas su nuogais konkolais meniskai pateiktas ir as balsuociau uz ta foto thumbup.gif bent as balsuodama uz nuotrauka nebalsuoju uz modeli. Vertnimui itakos tures foto ideja, kokybe, ar atitinka konkurso tema. Grazus rudeniskas gali buti daug kas- portretas, peizazas, natiurmortas ir pan. ax.gif be to, cia mamu portalas, ko cia piktintis, kad tos pacios mamos dazniausiai pageidauja matyti vaikus ir dalyvauti su ju nuotraukom. Juk vaikai yra visada "po ranka" pasitaikantys modeliai. Be to, nepamirskit, jog tai nera pro foto portalas, jis skirtas mamoms.
Atsakyti
uz sitas turbut balsuosiu user posted image user posted image user posted image
dar sita patinka user posted image
dabar ziuriu, kad pirma su antra kazkuo panasios, teks kita rinktis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KiauneA2: 29 spalio 2008 - 11:35