kokia šita man
štai ir vėl susimaišė mano favoritai
štai ir vėl susimaišė mano favoritai
ta su meile ruduo man nerealios idėjos, tokai subtili
tik kodėl ta ramunėlių arbata juoda o ne gelsva?
šiaip man ruduo tai būtent taip ir asocijuojasi, su šilta arbata, knyga.. na dar su svajinga melodija ir aromatine žvake.
Už tokį artimą mano svajai išpildymą gaus balsą
šiaip man ruduo tai būtent taip ir asocijuojasi, su šilta arbata, knyga.. na dar su svajinga melodija ir aromatine žvake.
O gal kas nors jau pašnibždės, koks prizas nusimato?..
QUOTE(Vijolė @ 2008 10 28, 21:14)
ta su meile ruduo man nerealios idėjos, tokai subtili
Puikiai apibūdinta
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 10 28, 20:35)
Aštuonkojis iš 2 aukšto ,super Kokia nuotaikinga nuotrauka ir veikėjas labai orginalus
viskas, pavergė mane šita. buvau "aštuonkojų iš II aukšto" gerbėja, tai ir liksiu
QUOTE(SSSema @ 2008 10 28, 17:07)
kodel toks nusistatymas pries vaikus nuotraukose juk svarbiausia bendras vaizdas taip kartais kitos isireiskia lyg vaikai gadintu nuotraukas
tikiuosi nesukelsiu audringu diskusijų savo postu bet atsakysiu : nes ar tai bus konkursas apie šuniuką ar apie kačiuką, arba apie rudieni ar vasarą visur pirmam plane akcentuojamas yra vaikas , ir aišku vaiko meilybė paperka , man tiesiog neįdomios foto su vaikais ir tiek jau "skauda akis" į tokias foto bežiūrint (nepriimkit niekas asmeniškai , ir asmeniškai man pvz šita foto nors ir graži nežiūrint i rudeniška knygos pavadinimą ir pabarstytus lapus nėra rudeniška ir viskas , tikrai rudenišku ir mano akim žiūrint tinkančių šiam konkursui yra vienetai . tinkančios kaip pvz medžiai kurie atspindi vandenį, suoliukas net grybas , o visu kur vaikai ar gyvūnai man nepatinka - čia mano nuomone ir požiūris kuri prašau gerbt , niekam savo nuomonės neperšu
Nu man norisi balsuot už gamta ir viską kas su tuo susiję net būtent tokios foto mano manimu tinka čia , vaikų portretai man čia netinka ir taškas.. taip pat nepatinka padarytos foto sustatyti puodukai fone išdėlioti obuoliukai pabarstyti lapai ir pan, aš noriu natūralumo gamtos ... ar pakankamai išsamiai SSSema atsakiau ? trumpai- kartais norisi pailsėt nuo vaikų nes vaikai visur namuose, ant destopo ant telefono ekrano , namai iškabinti jų foto dar ir konkursuose vaikai vaikai vaikai ...
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 10 28, 19:35)
Aštuonkojis iš 2 aukšto ,super Kokia nuotaikinga nuotrauka ir veikėjas labai orginalus
wow kokia nuotasikinga nuotrauka, super! bravo idejos autorei!
Tikrai originali, bet balsų man neužtenka..
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 28, 23:18)
wow kokia nuotasikinga nuotrauka, super! bravo idejos autorei!
man tai primena šita